- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi Esramoktober
Kesinlikle katiliyorm sütümden ettiler beni bska bise oldgu yok ne diyim mucadeleye devam belki yapisi bu dedgin gbi.okadarda kendimi uzdum sütüm yaramiyor bebegime diye oyke bi durum olablirmi peki
Canim bak biberona alisti benimki beni emmek istemedi zor geldi bende kestim biberonu cay kasigiyla verdim sonrada gogsume su damlatarak emzirdim ayakta yazik etme bebisine emzirBide arkadaşlar sorun suüt yeterszliginndem zivwrmmemesi emmek istese cogalacak eminim cnku surekli dereotu rezene lactamil vs iciyirm ama pompa bebegimn cekmesi gbi olmadginicn tam bosalmio gogus haliyle yeniden üretime gecemio.cocugunda kafasi karsti bi anne sutu bi biberon mama.acabs biberonla anne sutunu de mamayida bi ansa kessem acikinca mecburen emmek zorunda kalirmi szce ne dersiniz.yoksa ac kalirmi cnku dogdugundan beri acikinca aglamatan bi bebek.ben doyurmasam gece kalkmaz bile
Tabikide her bebek farkli ama ilk uc ay boy ozellikle kilo alimi acisindna onemli yetersiz oldgunu dusundu doktorumuz.benimde ilk bebegim oldgu icin kendmi sucladm sutum yaramio beslemiyo diue hemen dinledm ve mama verdm ama mamayida istahla icmiyoki.keske herseye ragmen emzirmeye devam etseydm smdi mamanin da biberonunda tadini aldi birakirmi dersinYa biz hepimiz aynı mıyız ki bebekler aynı olsun, ille 500 fiks alacak diye kural mı var
Doktor benim oğluma bu çocuk küçük demişti mesela, baba 1.74 anne 1.64 çocuk ne olacak, bu da aynı hesap her bebeğin anası babası fiziksel özellikleri farklı
Okadar boabogaz insan varki boyle dusunduren bana psikolojim inanilmaz bozuldu bu moralszlik gerginlik eminim bebegmede yansiyo iyice ters tepiyo beni reddediyo sabah 9 a kadar gayet guzel emio nasil ki gunduz uykusu aciliyo kendine geliyo uc saat gecse bile aradan istemio kafasini cevirio.ayakta karanlikta muzikle sarki soyleyerek sessizlikte hepsni denedm arkadaslar midesi bulanir gbi öguruyoBöyle birşey olabilir mi be canım, bir bebeğe annesinin sütü nasıl yaramaz bir damlası bile nimet
Birakir birakir sana bi mucize anlatayim bebek alti ay kuvezde kaliyo cikinca anne cok istiyo emzirmeyi ve bebek ugraslarla emiyor ya hersey annenin karaliliginda ve isteginde dediklerimizi uygula hemen bi gunde olmaz uc bes gunu bulurTabikide her bebek farkli ama ilk uc ay boy ozellikle kilo alimi acisindna onemli yetersiz oldgunu dusundu doktorumuz.benimde ilk bebegim oldgu icin kendmi sucladm sutum yaramio beslemiyo diue hemen dinledm ve mama verdm ama mamayida istahla icmiyoki.keske herseye ragmen emzirmeye devam etseydm smdi mamanin da biberonunda tadini aldi birakirmi dersin
Tabikide her bebek farkli ama ilk uc ay boy ozellikle kilo alimi acisindna onemli yetersiz oldgunu dusundu doktorumuz.benimde ilk bebegim oldgu icin kendmi sucladm sutum yaramio beslemiyo diue hemen dinledm ve mama verdm ama mamayida istahla icmiyoki.keske herseye ragmen emzirmeye devam etseydm smdi mamanin da biberonunda tadini aldi birakirmi dersin
Okadar boabogaz insan varki boyle dusunduren bana psikolojim inanilmaz bozuldu bu moralszlik gerginlik eminim bebegmede yansiyo iyice ters tepiyo beni reddediyo sabah 9 a kadar gayet guzel emio nasil ki gunduz uykusu aciliyo kendine geliyo uc saat gecse bile aradan istemio kafasini cevirio.ayakta karanlikta muzikle sarki soyleyerek sessizlikte hepsni denedm arkadaslar midesi bulanir gbi öguruyo(
Tamam canim ederim yasadigim icin derdini derdim bildim mamayi biberonla degil kasikla yavas yavas ver sonra seni sapur sapur emecek insallahHepinize cok tsk ederim arkadaslar yarindan itibaren nasipse biberonuda mamayida cok zora kalmadikca vermicem belki sütüm olmaz cogaltana kadar azda olsa mecbur mama vericem ama su kamp isi kafama yati.ben cok bogazliymiaim babasina sut yettiremiolarmis ama halamiz cok cok asiri zayifyemio diye ona kizarken basima geldi iste (herkese ayti ayri tsk ederim nolur bize dua edin
Doktorunla görüş eğer normal derse bosver sakın takma bizde zayıf diye diye 3,5 yasında ayıcık ettik kızı diyetisyene gidiyoruz.Arkadaslar merhbalar.bebegimin beslenmesi konusunda oldkca skintiliyim bu aya kadar sadece anne sutu aliodu.ilk ay bi kiloya yakin alirken 2.ve 3 ayda sadece 500 gr aldi doktor az dedi emme suresi bes dk sadece.emmek istemio dikkati cabuk dagiliyo sknti gelio cocuga sanki memede.kendini itiyo gazdan sesten herseyden etkilenio bi sekilde beni emmek istemio emsede kisa emio.sadece önsüt aliodur yagli kismi alamaiodr dedi ebe sag ver dedi doktorda mamma takviyesi dedi.hepsini yapiorm ama sütüm azaldi gece guzel emio ama gndu isine gelmesse emmio biberon kolayina gelio.skintili bi bebek istahsiz uykuda beslenio genelde 4.ayda ek gidaya gecmeliyim szce tavsiyelernizi bekliyorm.suan 3.5 aylik 5600 falandi kilosu en son ama kilo alimi yavas sorun sizce nerede benim kafa allak bullak isin icinden cikamiorm.suan gunde iki kez 100ml anne sutu uc kez de 100 ml falan mama icio gecede emio ama anliorm bebegimin kilosu gene az yardm edin lutfen
İnsallah canim ya yürekten sagol Allah razi olsun hepimizn yar ve yardimcsi olsu insallahTamam canim ederim yasadigim icin derdini derdim bildim mamayi biberonla degil kasikla yavas yavas ver sonra seni sapur sapur emecek insallah
İnsallah canimİnsallah canim ya yürekten sagol Allah razi olsun hepimizn yar ve yardimcsi olsu insallah
Emzirme kampi yaptim ve tek basimaydim ben de, zaten halihazirda sutunuz oldugu icin o kadar da zor gecmiyor ve gercekten de 3-4 gunun sonunda biberon komple gidiyor hayatinizdan. Bu arada aylik 500 gr da hic az degil, illa ayda 1 kg alcak diye bir kaide yok ama biz anneler kiloya cok takiliyoruz, cogu dr lar da saolsun hemen mama diyor, onlarin da kolayina geliyor tabi.Okudum canim ama benim yanimda durablcek kimsem yok malesf ne annem ne kayinvalidem ikiside szlere ömür emzrme kampi icin yanina yardimci lazm bildgmmkadaryla esimde sabaj beste ise gidior anlayacagnz isim zor.bebegmn kilo almama sebebi ne napmaliyim inanin karmakrsgim saglik problemo yok gbi dio dr.szce ek gidaya gecince kilo alirmi
Sütün yaramıyor olabilir ben de kızıma mama veriyorum daha 1 aylık 5 kilo seninkinin kilosu az bi doktora danismalisinArkadaslar merhbalar.bebegimin beslenmesi konusunda oldkca skintiliyim bu aya kadar sadece anne sutu aliodu.ilk ay bi kiloya yakin alirken 2.ve 3 ayda sadece 500 gr aldi doktor az dedi emme suresi bes dk sadece.emmek istemio dikkati cabuk dagiliyo sknti gelio cocuga sanki memede.kendini itiyo gazdan sesten herseyden etkilenio bi sekilde beni emmek istemio emsede kisa emio.sadece önsüt aliodur yagli kismi alamaiodr dedi ebe sag ver dedi doktorda mamma takviyesi dedi.hepsini yapiorm ama sütüm azaldi gece guzel emio ama gndu isine gelmesse emmio biberon kolayina gelio.skintili bi bebek istahsiz uykuda beslenio genelde 4.ayda ek gidaya gecmeliyim szce tavsiyelernizi bekliyorm.suan 3.5 aylik 5600 falandi kilosu en son ama kilo alimi yavas sorun sizce nerede benim kafa allak bullak isin icinden cikamiorm.suan gunde iki kez 100ml anne sutu uc kez de 100 ml falan mama icio gecede emio ama anliorm bebegimin kilosu gene az yardm edin lutfen
Sizi bilmiyorum tabi ama genelde anneler saat koyuyor. Şöyle ki benim oğlum 5 dk bile emmezdi internette 15 dk falan yazıyor ne mümkün. İlk 6 ay sabah akşam en fazla 10 dk ara ile emzirirdim ek öğüne erken geçmesin diye. Uyurken bile meme veriyordum uyanıp zaten uyumadım desem 6 ay yeridir. İnanılmaz kilo verdim. 3 aylık çok küçük ve ilk memeyi alınca süt tazyikli gelir istemez. Ama büyüdükçe memede daha uzun duruyor.Arkadaslar merhbalar.bebegimin beslenmesi konusunda oldkca skintiliyim bu aya kadar sadece anne sutu aliodu.ilk ay bi kiloya yakin alirken 2.ve 3 ayda sadece 500 gr aldi doktor az dedi emme suresi bes dk sadece.emmek istemio dikkati cabuk dagiliyo sknti gelio cocuga sanki memede.kendini itiyo gazdan sesten herseyden etkilenio bi sekilde beni emmek istemio emsede kisa emio.sadece önsüt aliodur yagli kismi alamaiodr dedi ebe sag ver dedi doktorda mamma takviyesi dedi.hepsini yapiorm ama sütüm azaldi gece guzel emio ama gndu isine gelmesse emmio biberon kolayina gelio.skintili bi bebek istahsiz uykuda beslenio genelde 4.ayda ek gidaya gecmeliyim szce tavsiyelernizi bekliyorm.suan 3.5 aylik 5600 falandi kilosu en son ama kilo alimi yavas sorun sizce nerede benim kafa allak bullak isin icinden cikamiorm.suan gunde iki kez 100ml anne sutu uc kez de 100 ml falan mama icio gecede emio ama anliorm bebegimin kilosu gene az yardm edin lutfen
3 farkli doktora gttim hepsi normal bunyesi boyle demekki diyor.bazi bebekler anne sütüni degerlenidiremezmis bunyesiSütün yaramıyor olabilir ben de kızıma mama veriyorum daha 1 aylık 5 kilo seninkinin kilosu az bi doktora danismalisin