Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 ay önce burun ameliyatı oldum burun ucum ilk başta domuz burnu gibi kalkıktı zamanla düşme oldu biraz ama hala biraz kalkık 3 aydan sonra düşme olur mu sizce en son hali bu mu
3 ay önce burun ameliyatı oldum burun ucum ilk başta domuz burnu gibi kalkıktı zamanla düşme oldu biraz ama hala biraz kalkık 3 aydan sonra düşme olur mu sizce en son hali bu mu
Burun estetigimin 8.yilindayim.Gecenlerde 3 senedir görmediğim bı arkadasimlaydim.Hala burnumun değiştiğini söyledi kesinlikle daha inicek burnunuz.3 ay cooook yeni.Burun inicek ve form alicak.Acele etmeyin moralinizi bozmayın.Estetik işi çok başka bişey.Bi anda en güzel haline kavusmuo hicbi operasyon sonucu.Botoksta bile bı hafta bekliyoruz.Hayirli olsun yeni burnunuz