- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
Bunu cok beegendim ama kizim suan 9 aylik yaza giydirebilirmiyim cok kilolu bi bebek deil olur heralde?bide baska bisey ekliycekmisiniz guzel urunler ama bize pek uymadi yeni biseyler eklersen tek urun icin kargo vermiyim
ben pembe elbiseyi begendim satılmadıysa tabı kızım suanda 3 aylık 6kg sisko birazelbise kac aylık yazın kızıma olurmu birde kargoyu bizmi oduyoruz sizmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkurler birde o kırmızı ayakkabıları yenı gordum onların fiyatı nedır
Cnm bana ozaman o lilali takimi ayir bide kirmizi ayakkabilar nekadar ikisini aliyim hattta ekliyceklerin olursa onlarada ilave yapalim cnm
ben pembe elbiseyi begendim satılmadıysa tabı kızım suanda 3 aylık 6kg sisko birazelbise kac aylık yazın kızıma olurmu birde kargoyu bizmi oduyoruz sizmi bilgilendirirseniz sevinirim teşekkurler birde o kırmızı ayakkabıları yenı gordum onların fiyatı nedır
carters 18 ay..sıfır ama 1 yaşa ancak olur ..aldık ama kafası dar olunca giyemedik..polar kapşonlu..altını biz giyiyoruız..altoyla 40 tl gibi bir fiyata aldım ..15 tl
Eki Görüntüle 966959
daha önce cevapladım sanıyodum ama bulamadım..patik ayakkabı kırmızı lcw 5 tl..pembe puantiyeliyi de isteyenler var ama netleşmedi..kargoyu siz ödüyosunuz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?