öncelikle benim cildim çok çok beyaz yoğurt gibi hassas ve hastalıklı çok problem yaşadım ama beni en deli eden tabiki sivilcelerim oldu 5-6 yıldır hiç geçmediler taki 3 ay öncesine kadar.
arkadaşlar bu işin sırrı sabır ve herşeyi çok düzenli kullanmak.
ben sivilcelerim geçmesine rağmen 1 gün bile aksatmadan sanki varmışlar gibi kullanmaya devam ediyorum ki biliyorum bıraksam yeniden çıkmaya başlarlar hazırda bekliyolar zaten :)
sivilcelerimiz filan sıkmayacağız hiç ellemeyeceğiz onları.
uzatmadan neler yaptım ona geçelim:
ilk olarak doktora gideceğiz ve verdiği jel, krem her neyse onu çok çok düzenli kullanacağız doktor sivilcelerinizin şiddetine göre bir şeyler verir zaten.
kendime ben iyot &yosun özlü sabun aldım sabah akşam kullandım.
bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ki kendisi kullanmamış duymuş bana söyledi maydonoz suyu. bir tutam maydonozu cezveye koyun üzerinede su (onu kendinize göre ayarlarsınız) kaynamadan suyunu saldığı gibi bekletin soğusun sonra süzün hergün yeniden kaynatmanıza gerek yok sişeye koyun dolapta 2-3 gün durur hem soğuk soğuk iyi gelir hergün bu suyla sildim yüzümü. cildinizin canlandığını beslendiğini göreceksiniz.
bir hafta öncede garnier saf ve temiz aldım siz peelingde kullanabilirsiniz.
şimdi cildim süper parlıyor resmen herkez sırrımı soruyor.
peki nasıl uygulayacağız:
sabah yüzümüzü sabunlayacağız ılık su kullanırsanız daha iyi sonuç verir.
öğlen yada akşam üzeri ne zaman uygunsanız temizleme ürünü kulanacaksınız.
akşam yatmadan önce yüzümüz tekrar sabunlayıp maydonoz suyuyla sileceğiz kuruduktan sonra doktorun verdiği jeli sürüp yatacağız ve sabırla bu döngüyü tekrarlayacağız.
not: çok fazla ve şiddetli sivlcelerde sonuç verirmi onu bilemem ama orta ve hafif şiddette oldukça etkili.
sorularınızı yazın cevaplarım
herkese sivilcesiz günler :)
arkadaşlar bu işin sırrı sabır ve herşeyi çok düzenli kullanmak.
ben sivilcelerim geçmesine rağmen 1 gün bile aksatmadan sanki varmışlar gibi kullanmaya devam ediyorum ki biliyorum bıraksam yeniden çıkmaya başlarlar hazırda bekliyolar zaten :)
sivilcelerimiz filan sıkmayacağız hiç ellemeyeceğiz onları.
uzatmadan neler yaptım ona geçelim:
ilk olarak doktora gideceğiz ve verdiği jel, krem her neyse onu çok çok düzenli kullanacağız doktor sivilcelerinizin şiddetine göre bir şeyler verir zaten.
kendime ben iyot &yosun özlü sabun aldım sabah akşam kullandım.
bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ki kendisi kullanmamış duymuş bana söyledi maydonoz suyu. bir tutam maydonozu cezveye koyun üzerinede su (onu kendinize göre ayarlarsınız) kaynamadan suyunu saldığı gibi bekletin soğusun sonra süzün hergün yeniden kaynatmanıza gerek yok sişeye koyun dolapta 2-3 gün durur hem soğuk soğuk iyi gelir hergün bu suyla sildim yüzümü. cildinizin canlandığını beslendiğini göreceksiniz.
bir hafta öncede garnier saf ve temiz aldım siz peelingde kullanabilirsiniz.
şimdi cildim süper parlıyor resmen herkez sırrımı soruyor.
peki nasıl uygulayacağız:
sabah yüzümüzü sabunlayacağız ılık su kullanırsanız daha iyi sonuç verir.
öğlen yada akşam üzeri ne zaman uygunsanız temizleme ürünü kulanacaksınız.
akşam yatmadan önce yüzümüz tekrar sabunlayıp maydonoz suyuyla sileceğiz kuruduktan sonra doktorun verdiği jeli sürüp yatacağız ve sabırla bu döngüyü tekrarlayacağız.
not: çok fazla ve şiddetli sivlcelerde sonuç verirmi onu bilemem ama orta ve hafif şiddette oldukça etkili.
sorularınızı yazın cevaplarım
herkese sivilcesiz günler :)