Sivilceli Ciltler 3 ayda sivilcelerimden kurtuldum!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

manolya23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
23
0
86
Edirne
öncelikle benim cildim çok çok beyaz yoğurt gibi hassas ve hastalıklı çok problem yaşadım ama beni en deli eden tabiki sivilcelerim oldu 5-6 yıldır hiç geçmediler taki 3 ay öncesine kadar.
arkadaşlar bu işin sırrı sabır ve herşeyi çok düzenli kullanmak.
ben sivilcelerim geçmesine rağmen 1 gün bile aksatmadan sanki varmışlar gibi kullanmaya devam ediyorum ki biliyorum bıraksam yeniden çıkmaya başlarlar hazırda bekliyolar zaten :)
sivilcelerimiz filan sıkmayacağız hiç ellemeyeceğiz onları.
uzatmadan neler yaptım ona geçelim:
ilk olarak doktora gideceğiz ve verdiği jel, krem her neyse onu çok çok düzenli kullanacağız doktor sivilcelerinizin şiddetine göre bir şeyler verir zaten.
kendime ben iyot &yosun özlü sabun aldım sabah akşam kullandım.
bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ki kendisi kullanmamış duymuş bana söyledi maydonoz suyu. bir tutam maydonozu cezveye koyun üzerinede su (onu kendinize göre ayarlarsınız) kaynamadan suyunu saldığı gibi bekletin soğusun sonra süzün hergün yeniden kaynatmanıza gerek yok sişeye koyun dolapta 2-3 gün durur hem soğuk soğuk iyi gelir hergün bu suyla sildim yüzümü. cildinizin canlandığını beslendiğini göreceksiniz.
bir hafta öncede garnier saf ve temiz aldım siz peelingde kullanabilirsiniz.
şimdi cildim süper parlıyor resmen herkez sırrımı soruyor.
peki nasıl uygulayacağız:
sabah yüzümüzü sabunlayacağız ılık su kullanırsanız daha iyi sonuç verir.
öğlen yada akşam üzeri ne zaman uygunsanız temizleme ürünü kulanacaksınız.
akşam yatmadan önce yüzümüz tekrar sabunlayıp maydonoz suyuyla sileceğiz kuruduktan sonra doktorun verdiği jeli sürüp yatacağız ve sabırla bu döngüyü tekrarlayacağız.
not: çok fazla ve şiddetli sivlcelerde sonuç verirmi onu bilemem ama orta ve hafif şiddette oldukça etkili.
sorularınızı yazın cevaplarım
herkese sivilcesiz günler :)

Benim sivilcelerim ergenlik döneminde çıktı ama ilaç tedavisi görüyordum alerji için 1 kutu yerine 3 kutu içirdikleri için :/ önceden bebek gibi olan cilt şimdi lekeler,delikler ve sivilceler var aslında çok şükür Allah'ıma çoğu sivilceli yüzden iyiyim ama dolayısıyla rahatsız oluyorsun.Ben maydonoz suyunu buzluğa döküp küçük parçalar halinde her gün kullanmayı daha mantıklı buluyorum..Hem yazın serin serin çok iyi oluyor.Yalnız şunu iletmeliyimki o kozmetik ürünlerini yazmışsın ya herkese fayda etmediğini iletmek istiyorum.Ben marka vermiyeceğimde greyfurtlu şu son zamanlarda popüler olan bir ürün var cildim karma ve yağlı olduğu için onu kullanıyordum meğer o cildimi daha çok yağlandrıyormuşSen memmunsan sorun yok.Umarım bir daha çıkmazlar.

evet benimde ergenlikten beri var (aslında hala ergenlikte sayılırım) ama uğraşa uğraşa en son bastırmayı başardım onları :)
maydonoz suyu bence çok mucizevi ben çok seviyorum kullanmayı :)
sabun markası ilaçlar fln onların markasını vermedim ama ne bileyim herkes cildini temizlemek için bir ürün kullanıyordur zaten diye bi sakınca görmedim ama yazmasaydım daha iyi olurmuş reklam yapıyormuş gibi oldum :)

Arkadaşım vermiş oldugun tarifler sana iyi gelebilir fakat her cilde uymuyor malesef ben yıllarca neler denedim doktor tavsiyesi artı kendi arastırmalarım hiç bir işe yaramadı ama senin gecmiş olmasına sevindim kendi çabanla.Fakat benim asıl demek istediğim şudur ki: Süreklilik gösteren sivilce sorunu olan 1 sene boyunca gecmeyen bazen azalıp bazen çoğalan sivilcelere sahip olan arkadaslar lütfen bir cildiyeci ye görünün.

Ben senelerce bu sivilcelerle kendi çabamla bas etmeye calstım ama daha kötü oldu şimdi pişmanım.1 aydır da roaccutane kullanıyorum zaten.İyi bir doktora gitmek önemli olan.Lütfen ihmal etmeyin..

Maydonoz suyunu duymustum ama denemedim. Ama onun yerine 40 cesit formul denedim su zamana kadar. :)

Isin sirri doktora gorunup, onun tedavisini uygulamak. Ben artik baska birsey surmuyorum. Sirkeymis, limonmus, maya, vb ev yapimi seyler vakit kaybi. Kalici cozum isteyen doktora gitmeli.
Ben cildinizin, doktor tedavisi sonucu duzeldigini tahmin ediyorum. Ayni anda maydonoz suyuna da basladiysaniz, onun gecirdigini dusunuyor olabilirsinizr. Adiniza sevindim. Tedavinizi birakmayin.

yok aynı anda başlamadım ben yıllardır sivilce problemi yaşıyorum bir sürü doktora gittim bi çok doktor tedavisi uyguladım yok hiç biri çare olmadı daha beter oldular cildim yoruldu bende doğal yöntemleri denemeye başladım bende senin gibi maya yoğurt sirke filan bi çok şey denedim en son maydonoz denedim ve dedim tamam aradığım budur bu yüzden paylaşmak istedim pek çok kişi bu sorunla uğraşıyor belki bir umut olur hani bir kişiye bile fayda etse ben çok mutlu olurum çünkü ne büyük dert biliyorum çok sıkıntı çektim.

yok aynı anda başlamadım ben yıllardır sivilce problemi yaşıyorum bir sürü doktora gittim bi çok doktor tedavisi uyguladım yok hiç biri çare olmadı daha beter oldular cildim yoruldu bende doğal yöntemleri denemeye başladım bende senin gibi maya yoğurt sirke filan bi çok şey denedim en son maydonoz denedim ve dedim tamam aradığım budur bu yüzden paylaşmak istedim pek çok kişi bu sorunla uğraşıyor belki bir umut olur hani bir kişiye bile fayda etse ben çok mutlu olurum çünkü ne büyük dert biliyorum çok sıkıntı çektim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…