Biraz geç cevap verdim amaBende inceldigimi hissediyorum ama gobek kismindan. .
Yoksa arka taraf oldugu gibi duruyor : ))
Bugun 35 dklik karin ve kalça egzersizi yaptim. Sen naptin ?
Sanada gunaydinGünaydın
Aynen canımSanada gunaydin
Sende iyi spor yapmissin. Bravo bize
Dengeli beslenmeye calis canim. Gunluk et veya tavuk, sebze,meyve,sut,yogurt,ceviz dikkat edersen faydasi olur canim.Aynen canımKEndimi çok iyi hissediyorum göbek sorunum çok yok zaten ama şimdi dümdüz oldu. Yarın tartılacam bakalım ne kadar gitmiş. benim bi sorum olacak ya ben zayıflayınca yüzümden çok gidiyor. Hiç sevmiyorum bu durumu. 2 Kilo bile olsa alsam da versem de hemen yüzümden belli oluyor. Ne yapmam lazım acaba bunun için? bi çözümü var mıdır? ideal kilom 60 normalde ama ben 65in altına düşünce herkes yüzümün çok kötü olduğunu smöylüyor ilk zayıfladığımda bu sebepten 2-3 kilo almak zorunda kalmıştım. Şimdi o fotoğraflarıma bakınca ben de farkediyorum. Ne yapsam ki acaba ya
Teşekkür ederim canım. ET hariç diğerlerini deneyem ben biDengeli beslenmeye calis canim. Gunluk et veya tavuk, sebze,meyve,sut,yogurt,ceviz dikkat edersen faydasi olur canim.
Tamam canım çok teşekkür ederim değerli bilgilerin içinRica ederim dogal olan Herseyi ye. Ben bi ara beden temizligi diye bi diyet yaptim. Hicbise yemedim. Sadece sebze meyve suyu ictim.1 haftada 7 kilo verdim ama gozumun alti morardi ve duzelmiyor. Sakin oyle seyler yapmayin. Cips çikolata gibi market urunleri disinda herseyden ye canim.
Vaaaayy super Tebrik ederim canim.GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
Bugün tartı günüm ve ben çok mutluyum :)
Başlangıç kilo: 78
Geçen hafta: 76.600
Güncel kilo: 75
Perşembeden bu yana 1 kilo 600 gram gitmiş. Tabii ödem de attığımı hissettm malum dönem bittiği içinUzun zamandır 75 kiloyu görmemiştim. Çok değişik geldi
12 Kasımda başlamıştım canımVaaaayy super Tebrik ederim canim.
78 den 75 e kac gunde indin canim?
Tam benim hedefim. 2 haftada 3 kilo. Insallah bende veririm yaa12 Kasımda başlamıştım canım2 haftada 3 kilo vermiş oldum :)
veririsin canım niye vermeyesinTam benim hedefim. 2 haftada 3 kilo. Insallah bende veririm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?