- 2 Aralık 2011
- 802
- 595
selam kizlar. ben kb diyeti ile 3 ayda tam 92 den 62 ye indim. yani kacamak yapmadim desem yalan olur. ancak bu kacamaklar yeni yil, kurban gibi buyuk bayramlarda oldu. spor yapmadim, fazla su icmedim. zero cola ve ya light olan her mesrubati ictim.cikolata, cips , akliniza gelecek her seyi yedim. 50 kb olunca durdum.mutlaka mutfak tartisi alin. her seyden azar azar yediginiz zaman, zaten kacamak yapmak istemeyceksiniz. bazen tum kb mi dondurmadan aldim. cunku dondurma ve cikolata benim zayif noktam. tum kb mi bunlara sarf ediyodum. sifir olan kb ile de karnimi doyuruyodum. bi de 3-5 kilo verip, ay ben vucudumu sasirtoyrum gibi sacmaliklara inanmayin. aksine niye durdu kilo vermem deyip diyetden sasmayin. ben daha sonra 5 kilo da vermek istedim.kilo vermem durmusdu.tam 1 ay hic kipirdamadi. yilmadim. ilk 17 kilosunu ilk ay verdim, 2 ci ay bir az sacmaladim, kilo aldim ,sonra tekrar verdim. her gun tartiliyodum. sonra baktim,hizli kilo verince simariyorum ben, zaten zayifliyorum su baklavayi yiyeyim diyodum. o yuzden ayda 1 tartiliyorum simdi , ay sonu.kilo verince, her kes cok sagliksiz veriyosun. alicaksiz dedikleri icin, ben konuyu simdi actim. aslinda zayiflamam 2 sene onceydi.bekledim. sagliksiz bilgi vermek istemedim. sarkmadim kesinlikle . yuruyus yapmak yetiyo. temposuz yapin, magaza gezin falan.hepsi ise yariyor.ev isi bile yeterli arkadaslar.ben sporu hic sevmedim zaten hayatim boyunca. yuzme ve at binme disinda.o da zaten yazdan yaza yaptigim sey.kb diyeti deneyimlerimizin 2123 cu sayfasinda fotolarim da var. tarih de var. 2 sene once yapmistim. bi de 6 ayda bi chek up yaptiriyorum . eskiden daha saglikli cikiyor su an tahliller. sizi ayda daha az zayiflatip,daha cok para kazanmak isteyen diyetisyenlere kesinlikle inanmayin. ayda 4 kilo cok az. ben inanmiyorum bu sisteme. spor salonlarindan para geliyor diye sizleri oraya tikiyolar.acik havada cik yuru. yuruyusden once ve sonra tartil aradaki gram farkini goreceksiniz. acik hava en iyisi.tabi benim fikrim
sorusu olan olursa buyursun,zevkle cevaplarim
sorusu olan olursa buyursun,zevkle cevaplarim
Son düzenleme: