3 Ayda 9 Kilo Verdiren Deneyimim

busrayucelt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
78
1
46
36
İzmir
Merhaba bayanlar ben bu diyetle 3 ayda 9 kilo verdim :) sizinle paylaşmak istedim reklamlarda görüyorsunuz k flaks nesfit bunların hepsi gerçekten işe yarıyor tam tahıl oldukları içinde uzun süre tok tutuyor.

Sabah öğle ve aksam yemeklerimi 5 saatte 1 yiyorum.
Sabah kahvaltıda nesfit yedikten 1 saat sonra 1 meyve yiyorum
Öğlen yemeğinde ızgara tavuklu salata , ızgara köfte veya sebze yemeği yemekten 3 saat sonra 1 nescafe
Akşam yine nesfit yiyerek kilo verdim :)

Menümü değiştirdiğim zamanlarda oldu mesela ızgara tavugun yanında salata yerine brokoli haşlanmış patates yediğim de oldu ama kesinlikle asitli içecek içmedim ve beyaz ekmek yemedim.Günde 3 dilim kepek ekmek yedim fazla su içtiğimide söyleyemem açıkçası zayıfladıgım zamanlar yaz aylarında oldugundan günde 1 saat havuzda yuzdum.Hatta hafta sonları kendime izin verdim iskender yiyorsam pidelerinden çok az yedim tereyagı az koydurdum burger mc donalds yediğim zaman patateslerini çok az yedim benim için çok güzel bir diyet oldu gerçekten çok işe yarıyor ve hiç zorlanmıyorsunuz :)

cok güzel cnm zaten en güzeli diyetleri kendine uyarlamak
bende hep dikkat ederim beslenmeme o yüzden kilo vermek istediğimde zor oluyor cünkü ya cok az yemem gerekiyor ya da cok spor yapmam gerekiyor.
hazır ramazan gelmisken yine bi deneyeyim dedim
sahurda cornflakes yiyorum,bol su içiyorum,bi tane meyve yiyorum
iftarda yemekte ne varsa ama ekmek pilav tabi sınırlı
ramazandan önce 56.400 geliyodum
dün tartıldım 55.500
sevdim bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…