Canım merhaba, kolay gelsin:))
Diyetin çok güzel sıkmayacak gibi. Bende kalori sayıyorum ama buda bir nevi öyle, benim yeme stilime uygun.
Seve seve eşlik edebilirim. Benimde destege ihtiyacım var. Tek basına yapilmiyor. Toplamda bu kac kalori bilgin var mı?
Ben 61den 57 ye indim. Şimdi kendime 2ay verdim ve 51-52arasi olmak istiyorum. Sanırım başarırım bu kadar zamanda.
Yalnız burda hiç ceviz fındık gibi ürünler yok, birde ben ekmek çok sevmem bunları yemek zorundasınız hep, arada çorba güzel fikir ama genelde bu ekmek dilimi çok bana...
Yarın buna göre yiyorum ve şimdi menümü hazırlıyorum.
Ben o zaman biraz degisiklik yapayım, bu kalori bana çok fazla normalde almam gereken bile sporla 1800,sporsuz 1600...
1200 - 1300 arası ben alıyorum genelde...
Hadi inşallah dilediğin gibi verirsin sende, bir ayımız daha var deniz icin :)) olmazsada sıkma canını, olacak eninde sonunda!...
yaşın kaç canım
maşallah iyi kilo vermişsin benimde 3,4 kilo kaldı ama olmuyo iştebi türlü diyeti tam yapamıyorum
O sorun bende de vardı ama yaz gewliyor ve artık mayo bikini giydiğinde oramı buramı saklamak istemiyorum yaaa:) Yaşım 35 canım.Boyum 1.63 .İstersen olur.birde haziran ayı detoks ayıymış.Daha kolay kilo verilebiliyormuş.Maranki öyle diyor.Sen kaç kilosun ki?
benim diyet öyküm 2 yıl önce başladı bende 3,4 ayda 15 kilo verdim 73 kilodan 58 kiloya indim ama sonra aldım verdim tam 2 yıldır aynı işte en son 65 şi gördüm şimdi kilom 61.4
57 kilo olmak istiyorum ama artık sıkıldım metobolizmamda yavaşladı sanırım kilo alıp vermekten
benim boyumda 1.60
Ne güzel vermişsin maşallah...belli bir süre sonra vücut savunmaya geçiyor ve çok zor kilo veriyor insan.Sen yine süper vermişsin valla.
teşekkür edrim kilo verip aldıktan sonra insanın morali daha bozuluyo kıyafetlerim olmuyo işte o zaman tam bi yıkım birde kilo almışsın kelimesi daha da moral bozuyo şimdi mecburiyetten kilo veriyorum hem kıyafetlerim olsun diye hemde kendimi çok kötü hissediyorum insan içine çıkasın bile gelmiyo
sen kilo verdikten sonra sakın kendini salma kefyini uzun yıllar sür
diyetisyene gitsen hareketlendirmez mi metabolizmayi, ne bileyim vardir belki bir bildikleri?
kizlarrrr benden dun 400 gr gitmis 56.6 gordum bugun. obur hafta sonuna 55 li bir rakam umut ediyorum.
lesli ile yurumeya basladim iki gundur bir deneyin isterseniz...
diyetsisyene yıllar önce gittim ama olmadı o zaman en fazla 3 hafta uydum listeye sonra bıraktım
3.4 kilo için eşim diyetisyene götürmez zaten kilon iyi diyip duruyo 73 kilo iken öyle diyodu
acaba beslenme şeklini mi değiştirsem bilmiyorum bide spor yapmıyorum biraz hareket etmeliyim sanırım ama spordan da nefret ederim biraz tembelim de
Merhaba kızlarrr.Bu gün diyetisyende kontrolüm vardı.64.900 çıktım.Hedefimizden çok gerideyim.gerçi bu ay verdiğim 2.3 gr gramın 2 kilosunun yağ olması işin sevindirici tarafı.hasta sonu kaçamaklarım olacağı için p.tesi-4 günlük şok bir diyet uyguluyacağız hedef 63!sıkı bir sporla tabi.Oyyy allahım yardım et:) kızlar bu arada kilolarınız süpoer ben 50 li rakamları görsem ahtım var parande atcam:)
sevgiler...
gorursun gorursun insallah. sok diyetinde neler var, paylascan bizimle demi:))
ya bende bugun elmali tart yedim hemde iki dilim dayanamadim napiyim. 1 saattir spor yaptim ama ceza olarak, ayni kalsam bile sukredecem yarina)
cnm ben de katılabilir miyim sana... çünkü nerdeyse tıpatıp aynıyız...5 ay önce doğum yaptım. eve geldüm 80 kiloyum..kendiliğinden 75e düştüm orda kaldım ve boyum 169...hedefim ise 57....senin ilk ay uyguladığın diyeti hmn yazdım başlıyorum yarın. sabahları da spor yapcam bakalım... gelişmeleri paylaşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?