• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 5 saç rengi:(

Hemen hemen tüm renkleri deneyen ve saçını 2 kez açtırarak mahveden ben rengimi bulmuş durumdayım: Siyah. Bu renk kendi saç rengime yakın ve aylarca boyatmasam da sırıtmıyor saçlarım. Şimdi düşünüyorum da antin kuntin renklerle nasıl da heba etmişim saçlarımı. :/

Hemen hemen tüm renkleri deneyen ve saçını 2 kez açtırarak mahveden ben rengimi bulmuş durumdayım: Siyah. Bu renk kendi saç rengime yakın ve aylarca boyatmasam da sırıtmıyor saçlarım. Şimdi düşünüyorum da antin kuntin renklerle nasıl da heba etmişim saçlarımı. :/
hele ben sultan bakırı bilmem ne sarısı kumral offfffffff

sorma bütün kuaförler abla nasıl saçların kopmadı nasıl bir şey olmadı diyor sanırım saçlarım çok sağlammış kaliteli saçmış ondan bir şey olmamış yoksa şu an çoktan gitmişlerdi
:nazar::nazar::nazar:son düzlüktesin canım bakım makım bişeyle kurtar saçlarını

iyi bir kuaföre gidin renk konusunda danısın örnekler gösteriyorlar sunuyolar ben o yolla bana yakışan saç rengini buldum çokta memnunum, eğer saçlarınız uzunsa buyuk oranda kestirin, bence saça en iyilik kestirmek hem gürleşiyor hemde guclenmesini sağlar yıpranmış görünümü gider

evet o dipten gelen bebeksi güzellikteki parlak saçı görünce yaşanan "neden saçımı boyattım, neden güzelim saçımı mahvettim" hissi.. ama benim için artık çok geç birsürü beyazım var.. yine de kendi rengine boyuyorum, rengini açmaktan iyidir, fazla yıpranmıyor böyle.. bence herkes saç boyatmayı bırakmalı, sonu yok..çok istiyorum bi dönem sarışın olayım, bi dönem kızıl.. sıkıldıkça rengini değiştirebileyim istiyorum ama saç mahvoluyor işte..

çok haklısın beyaz olunca mecbur kapatıyorsun. bu işin içine 19 yaşlarında bulaştım. tam bir özentilik yaa. en güzel çağlarımın fotoğraflarında saçma sapan saçlarlayım :D

evet bunalımdamıyım bilmiyorum ama kötü bir hastalıktan dolayı bu hale geldim sürekli saçlarımın rengini değiştirdim sürekli sürekli kızıl bakır kumral sarı şu an da karamel saçlarım artık dökülüyorlar sizce ne yapmalıyım kendi tonumu bulamıyorum bana yakışana karar veremiyorum beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm sizce bana ne renk saç gider kızlar ne olur yardım edin:KK43: saçlarımı4 kez açtırdım 8 kez boyattım:KK43:

Sen çooookkkk güzel bir kızsın rahat bırak saçlarını:KK200:
Biraz bakım yap, dinlendir, az toparlanmasına izin ver
Sonra da profesyonel bir kuaföre git, birlikte renk seçin

evet bunalımdamıyım bilmiyorum ama kötü bir hastalıktan dolayı bu hale geldim sürekli saçlarımın rengini değiştirdim sürekli sürekli kızıl bakır kumral sarı şu an da karamel saçlarım artık dökülüyorlar sizce ne yapmalıyım kendi tonumu bulamıyorum bana yakışana karar veremiyorum beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm sizce bana ne renk saç gider kızlar ne olur yardım edin:KK43: saçlarımı4 kez açtırdım 8 kez boyattım:KK43:

bence sorun saçınızın renginde değil ...

Back