- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
bende buna takıldım hadi siyah -kahverengi renkte gözleri olsa anlarım dayeşil göz beyaz tene gitmeyen saç olamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende buna takıldım hadi siyah -kahverengi renkte gözleri olsa anlarım dayeşil göz beyaz tene gitmeyen saç olamaz
ama gidişat öyle
Takıntı yapmışsın kendine meşgale bul boyama saçını.. Aksi taktirde yakında boyayacak saçın olmayacak.
Korkutmak zorunda hissettim kendimi
Aynenönce bir dr git ondan sonra kuaföre gidersin
doktor ne yapıcak bana doktorla düzelmem ki istediğim renk olursa anca öyle düzelirim ama bir türlü istediğim ya da evet bu harika oldu saçlarım diyemiyorumönce bir dr git ondan sonra kuaföre gidersin
kpss bittikten sonra bu hale geldim biraz da önemli bir hastalık hayatımdaydı. onla beraber bu duruma geldim en iyisi ben meşgul edicek bir şey bulayım kitap okym ya da dizi izliyim evet evet dizi izlersem kendime gelirim ama bu seferde dizideki kızların saç renkleri aklıma geliyor
takıntılı biri gibi geldin bana da dr buna çözüm bulacak iştedoktor ne yapıcak bana doktorla düzelmem ki istediğim renk olursa anca öyle düzelirim ama bir türlü istediğim ya da evet bu harika oldu saçlarım diyemiyorum
aslında bütün renkler yakıştı ama ben yakıştıramadım dediğiniz renk tarçın bakırı olmasın bakır kahvesi değil de ?
Yakında saç ektirmek için yer aramak istemiyosan bu takıntıdan vaz geç...kpss bittikten sonra bu hale geldim biraz da önemli bir hastalık hayatımdaydı. onla beraber bu duruma geldim en iyisi ben meşgul edicek bir şey bulayım kitap okym ya da dizi izliyim evet evet dizi izlersem kendime gelirim ama bu seferde dizideki kızların saç renkleri aklıma geliyor
normalde takıntılı değilimdir sadece saç konusunda bu durumdayım evet tüm renkler yakıştı ama ben kendim evet yakıştı diyemedim hep başkaları dedi beni diyemedimtakıntılı biri gibi geldin bana da dr buna çözüm bulacak işte
ama bu bile bi takıntısı gibi geldi sen hayatı buna mı adayacaksınnormalde takıntılı değilimdir sadece saç konusunda bu durumdayım evet tüm renkler yakıştı ama ben kendim evet yakıştı diyemedim hep başkaları dedi beni diyemedim
ya tam hatirlayamafim ama sonu kahveliydi tarcin kahvesi galiba kuaforde boyatmistim ben elimde resimle gitmistim adam bu tarcin kahve diyip boyadi muhtesemde olmustu bi arastir istersen ucakla seyahate gittik hostesler yabanci sandi esime hosgeldiniz bana welcome demislerdi turkce konustugumda sasiriyolardi acayip guzel bi renk ya
hiç kendim boyamadım hep kuaföre gittim kuaföre 3 ayda 3 bin verdimBir süre saçlarını rahat bırak sonra iyi bir kuaföre git.. Kendin boyama.
boşluktan mı böyleyim bilmiyorum aynaya bakınca böyle saçlarım gözüme çarpıyor şekil değiştiriyorum olmuyor renk değiştiriyorum olmuyor belime kadar olan saçlarımı kısa kestirdim öyle de olmadıama bu bile bi takıntısı gibi geldi sen hayatı buna mı adayacaksın
nasıl kıydın o saçlaraboşluktan mı böyleyim bilmiyorum aynaya bakınca böyle saçlarım gözüme çarpıyor şekil değiştiriyorum olmuyor renk değiştiriyorum olmuyor belime kadar olan saçlarımı kısa kestirdim öyle de olmadı
bende öyle diyorum içimden sonra sabah kalkıyorum acaba son kez başka renge mi şu renge mi boyatsam diyorum soğan kahvesi tarçın bakır bilmem ne kızılı artık boya ismi ezberledimbence saçlarınızla fazla oynamayın başka şeylere verın kendınızı...
çalışmaya alışan bi yapın varmıboşluktan mı böyleyim bilmiyorum aynaya bakınca böyle saçlarım gözüme çarpıyor şekil değiştiriyorum olmuyor renk değiştiriyorum olmuyor belime kadar olan saçlarımı kısa kestirdim öyle de olmadı