• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 5 saç rengi:(

sen önce bi bi kaç sene uzat o saçları bi canlansın bi kendi rengi gelsin bi silkelensin saç. sonra düşün ne yakışır diye

saç renginde değilde saç kesimde sorun mu var acaba buna mı takıyorum dedim gittim kestirdim ama olmadı sorun o da değilmiş:KK43:
birgün bende saçımı istediğim boya gericem sonra kaptan mağara adamına dönsem bile kestirmiycem :KK12:

buraya resim koysam kızlar yorum yapa
sen önce bi bi kaç sene uzat o saçları bi canlansın bi kendi rengi gelsin bi silkelensin saç. sonra düşün ne yakışır diye
uzarken uçlar baika renk dipler kendi rengim olucak ama o da kötü durucak boyatmadan nasıl uzatıcam

kpss ye çalışırken böyle değildim bir kez bile saçımı boyatmadım doğal rengimdi kpss bir bitti bu hale geldim
sana boşdurmak yaramıyor o zaman geleceğin işkoliklerinden biri var karşımızda hemen kendine bir meşgale bul yoksa kendine daha da saracaksın belli ki :KK43:

sana boşdurmak yaramıyor o zaman geleceğin işkoliklerinden biri var karşımızda hemen kendine bir meşgale bul yoksa kendine daha da saracaksın belli ki :KK43:
evet olabilir:( ben en iyisi başka sınavlara hazırlanıyım sonuç bekleyene kadaR:( yoksa saçsız kalıcam:(

hiç kendim boyamadım hep kuaföre gittim kuaföre 3 ayda 3 bin verdim :KK43:
Kuaföre 3 ayda 3 bin verdin hala saçlarından memnun değilsin :sus: canım psikolojik sorunların mı var yada fazla takıntılısın destek almalısın..

ben de beyaz tenli yeşil gözlüyüm, ben de renkten renge girdim.. koyu sarı, kızıl, karamel, çikolata kahve ve en son siyah.. siyah o kadar beğenildi ki 2 yıldır onu kullandım.. hatta 1 yıldır saçımı boyamadım dipten kendi rengi baya geldi.. Kendi rengine yakın bir tona boyadım en son.. kızıl için açtırmamın etkileri baya sürdü çünkü, açtırmak istemedim bir daha.. sarı olasım var, kızıl olasım var her rengi deneyesim var ama kıyamıyorum saçlarıma.. bence sen de kıyma artık yazık, uzun bi süre dinlendir.. en sonunda yakıp kesmek zorunda kalabilirsin bu gidişle..

Kuaföre 3 ayda 3 bin verdin hala saçlarından memnun değilsin :sus: canım psikolojik sorunların mı var yada fazla takıntılısın destek almalısın..
saç açtırma saç bakımı saç keratini saç maskesi yeni renkler organik krem organik şanpuan derken 3 bin öyle tutuyor

Şu dibe dokunmadan boyanıyor ya saçlar neydi onun adı. Ondan yaptır. En son gittiğimde öyle yaptılar bana 3 aydır boyatmıyorum. Yalnız saçlarım sağlamdır. Ona rağmen kaliteli saçların var diye diye son gittiğim kuaför saçımı halletti. Tam en önde ayrım yerinde kocabi boşluk var. Çok kötü dduruyo. Başına böyle şeyler gelmeden ara ver bence

ben de beyaz tenli yeşil gözlüyüm, ben de renkten renge girdim.. koyu sarı, kızıl, karamel, çikolata kahve ve en son siyah.. siyah o kadar beğenildi ki 2 yıldır onu kullandım.. hatta 1 yıldır saçımı boyamadım dipten kendi rengi baya geldi.. Kendi rengine yakın bir tona boyadım en son.. kızıl için açtırmamın etkileri baya sürdü çünkü, açtırmak istemedim bir daha.. sarı olasım var, kızıl olasım var her rengi deneyesim var ama kıyamıyorum saçlarıma.. bence sen de kıyma artık yazık, uzun bi süre dinlendir.. en sonunda yakıp kesmek zorunda kalabilirsin bu gidişle..
haklısın ama benim gibi renk değiştiren birini görmek beni mutlu etti çok teşekkür ederim bende renk belirleyip bir daha boyatmamam lazım durmam lazım.

haklısın ama benim gibi renk değiştiren birini görmek beni mutlu etti çok teşekkür ederim bende renk belirleyip bir daha boyatmamam lazım durmam lazım.
en zor olan kısım da rengi belirlemek zaten :işsiz:

buraya resim koysam kızlar yorum yapa

uzarken uçlar baika renk dipler kendi rengim olucak ama o da kötü durucak boyatmadan nasıl uzatıcam

valla ister ciddiye al ister alma ama bende oyleydim. ayda 2 3 renkler vs vs. saç saçlıktan çıktı. ne bi yumuşaklık ne bi görsellik hiç birşey yoktu. biraz kendi rengine dönüyim dedim. alt başka renk üst başka renk. saçım kıvırcıktı. kıvırcıklıktan eser kalmadı. uzatınca alt düz tiftik birşekilde falan iğrençti iğrenç. ama bir ii ay mecbur dolaştım. topladım bant taktım vs. biraz zaman sonra dipten gelen saçın parlaklığını ve yumuşaklığını görünce ben ne kadar salakmışım dedim. sonra boyalı kısmın hepsini kestirdim. kısacık oldu saçlarım . 3 sene geçti şuan omuzlarımda . kendi renginde kıpkıvırcık ve yumuşacık.

valla ister ciddiye al ister alma ama bende oyleydim. ayda 2 3 renkler vs vs. saç saçlıktan çıktı. ne bi yumuşaklık ne bi görsellik hiç birşey yoktu. biraz kendi rengine dönüyim dedim. alt başka renk üst başka renk. saçım kıvırcıktı. kıvırcıklıktan eser kalmadı. uzatınca alt düz tiftik birşekilde falan iğrençti iğrenç. ama bir ii ay mecbur dolaştım. topladım bant taktım vs. biraz zaman sonra dipten gelen saçın parlaklığını ve yumuşaklığını görünce ben ne kadar salakmışım dedim. sonra boyalı kısmın hepsini kestirdim. kısacık oldu saçlarım . 3 sene geçti şuan omuzlarımda . kendi renginde kıpkıvırcık ve yumuşacık.
sanırım şuan bende bu durumndayım :KK17:

saç açtırma saç bakımı saç keratini saç maskesi yeni renkler organik krem organik şanpuan derken 3 bin öyle tutuyor
Bende önceden çok saç rengi değiştirirdim ama bu kadar para harcamadım.. şuan hamileyim ve dolayısıyla saçlarımı boyamıyorum şunu anladım ki bana en çok yakışan renk kendi saç rengimmiş.

evet o dipten gelen bebeksi güzellikteki parlak saçı görünce yaşanan "neden saçımı boyattım, neden güzelim saçımı mahvettim" hissi.. ama benim için artık çok geç birsürü beyazım var.. yine de kendi rengine boyuyorum, rengini açmaktan iyidir, fazla yıpranmıyor böyle.. bence herkes saç boyatmayı bırakmalı, sonu yok..çok istiyorum bi dönem sarışın olayım, bi dönem kızıl.. sıkıldıkça rengini değiştirebileyim istiyorum ama saç mahvoluyor işte..

yanlız Beren Beren helal olsun valla benim saçım iki kez açıcı yedi dile gelseler ötenazi talep edecek durumdaydılar:KK53:
sorma bütün kuaförler abla nasıl saçların kopmadı nasıl bir şey olmadı diyor sanırım saçlarım çok sağlammış kaliteli saçmış ondan bir şey olmamış yoksa şu an çoktan gitmişlerdi

Back