saç renginde değilde saç kesimde sorun mu var acaba buna mı takıyorum dedim gittim kestirdim ama olmadı sorun o da değilmişnasıl kıydın o saçlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saç renginde değilde saç kesimde sorun mu var acaba buna mı takıyorum dedim gittim kestirdim ama olmadı sorun o da değilmişnasıl kıydın o saçlara
kpss ye çalışırken böyle değildim bir kez bile saçımı boyatmadım doğal rengimdi kpss bir bitti bu hale geldimçalışmaya alışan bi yapın varmı
birgün bende saçımı istediğim boya gericem sonra kaptan mağara adamına dönsem bile kestirmiycemsaç renginde değilde saç kesimde sorun mu var acaba buna mı takıyorum dedim gittim kestirdim ama olmadı sorun o da değilmiş
uzarken uçlar baika renk dipler kendi rengim olucak ama o da kötü durucak boyatmadan nasıl uzatıcamsen önce bi bi kaç sene uzat o saçları bi canlansın bi kendi rengi gelsin bi silkelensin saç. sonra düşün ne yakışır diye
sana boşdurmak yaramıyor o zaman geleceğin işkoliklerinden biri var karşımızda hemen kendine bir meşgale bul yoksa kendine daha da saracaksın belli kikpss ye çalışırken böyle değildim bir kez bile saçımı boyatmadım doğal rengimdi kpss bir bitti bu hale geldim
evet olabilir ben en iyisi başka sınavlara hazırlanıyım sonuç bekleyene kadaR yoksa saçsız kalıcamsana boşdurmak yaramıyor o zaman geleceğin işkoliklerinden biri var karşımızda hemen kendine bir meşgale bul yoksa kendine daha da saracaksın belli ki
Kuaföre 3 ayda 3 bin verdin hala saçlarından memnun değilsin canım psikolojik sorunların mı var yada fazla takıntılısın destek almalısın..hiç kendim boyamadım hep kuaföre gittim kuaföre 3 ayda 3 bin verdim
saç açtırma saç bakımı saç keratini saç maskesi yeni renkler organik krem organik şanpuan derken 3 bin öyle tutuyorKuaföre 3 ayda 3 bin verdin hala saçlarından memnun değilsin canım psikolojik sorunların mı var yada fazla takıntılısın destek almalısın..
haklısın ama benim gibi renk değiştiren birini görmek beni mutlu etti çok teşekkür ederim bende renk belirleyip bir daha boyatmamam lazım durmam lazım.ben de beyaz tenli yeşil gözlüyüm, ben de renkten renge girdim.. koyu sarı, kızıl, karamel, çikolata kahve ve en son siyah.. siyah o kadar beğenildi ki 2 yıldır onu kullandım.. hatta 1 yıldır saçımı boyamadım dipten kendi rengi baya geldi.. Kendi rengine yakın bir tona boyadım en son.. kızıl için açtırmamın etkileri baya sürdü çünkü, açtırmak istemedim bir daha.. sarı olasım var, kızıl olasım var her rengi deneyesim var ama kıyamıyorum saçlarıma.. bence sen de kıyma artık yazık, uzun bi süre dinlendir.. en sonunda yakıp kesmek zorunda kalabilirsin bu gidişle..
haklısın ama benim gibi renk değiştiren birini görmek beni mutlu etti çok teşekkür ederim bende renk belirleyip bir daha boyatmamam lazım durmam lazım.
en zor olan kısım da rengi belirlemek zatenhaklısın ama benim gibi renk değiştiren birini görmek beni mutlu etti çok teşekkür ederim bende renk belirleyip bir daha boyatmamam lazım durmam lazım.
buraya resim koysam kızlar yorum yapa
uzarken uçlar baika renk dipler kendi rengim olucak ama o da kötü durucak boyatmadan nasıl uzatıcam
sanırım şuan bende bu durumndayımvalla ister ciddiye al ister alma ama bende oyleydim. ayda 2 3 renkler vs vs. saç saçlıktan çıktı. ne bi yumuşaklık ne bi görsellik hiç birşey yoktu. biraz kendi rengine dönüyim dedim. alt başka renk üst başka renk. saçım kıvırcıktı. kıvırcıklıktan eser kalmadı. uzatınca alt düz tiftik birşekilde falan iğrençti iğrenç. ama bir ii ay mecbur dolaştım. topladım bant taktım vs. biraz zaman sonra dipten gelen saçın parlaklığını ve yumuşaklığını görünce ben ne kadar salakmışım dedim. sonra boyalı kısmın hepsini kestirdim. kısacık oldu saçlarım . 3 sene geçti şuan omuzlarımda . kendi renginde kıpkıvırcık ve yumuşacık.
Bende önceden çok saç rengi değiştirirdim ama bu kadar para harcamadım.. şuan hamileyim ve dolayısıyla saçlarımı boyamıyorum şunu anladım ki bana en çok yakışan renk kendi saç rengimmiş.saç açtırma saç bakımı saç keratini saç maskesi yeni renkler organik krem organik şanpuan derken 3 bin öyle tutuyor
valla ister ciddiye al ister alma ama bende oyleydim. ayda 2 3 renkler vs vs. saç saçlıktan çıktı. ne bi yumuşaklık ne bi görsellik hiç birşey yoktu. biraz kendi rengine dönüyim dedim. alt başka renk üst başka renk. saçım kıvırcıktı. kıvırcıklıktan eser kalmadı. uzatınca alt düz tiftik birşekilde falan iğrençti iğrenç. ama bir ii ay mecbur dolaştım. topladım bant taktım vs. biraz zaman sonra dipten gelen saçın parlaklığını ve yumuşaklığını görünce ben ne kadar salakmışım dedim. sonra boyalı kısmın hepsini kestirdim. kısacık oldu saçlarım . 3 sene geçti şuan omuzlarımda . kendi renginde kıpkıvırcık ve yumuşacık.
sorma bütün kuaförler abla nasıl saçların kopmadı nasıl bir şey olmadı diyor sanırım saçlarım çok sağlammış kaliteli saçmış ondan bir şey olmamış yoksa şu an çoktan gitmişlerdiyanlız Beren helal olsun valla benim saçım iki kez açıcı yedi dile gelseler ötenazi talep edecek durumdaydılar