Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen yıl 82 kılodan 52 kıloya düştüm iki ayda..
önce bunu istemek lazım..gerçekten ben zayıflamak istiyorum..bu yaşımda zayıf olmak istiyorum..va yıyınce değil zayıf oldugumda mutluyum demek lazım..
inannın verdım..110 kılodan 6 yılda 82 kıloya düştüm ama bırgün eşimin bır sözü ile tüm giysilerimi kesip bır karar verdım..2 ayda 30 kılo verdim..
yemek zayıfla dıyıp duran eşim tatıle götürdü kılo alayım azcık dıye..
sana yenıden aşık oldum demişti.
ben geçen yıl 82 kılodan 52 kıloya düştüm iki ayda..
önce bunu istemek lazım..gerçekten ben zayıflamak istiyorum..bu yaşımda zayıf olmak istiyorum..va yıyınce değil zayıf oldugumda mutluyum demek lazım..
inannın verdım..110 kılodan 6 yılda 82 kıloya düştüm ama bırgün eşimin bır sözü ile tüm giysilerimi kesip bır karar verdım..2 ayda 30 kılo verdim..
nasıl yaptın ya bize de anlatır mısın öle bişey imkansız ve sağlık acısından sonradan sorun yaratmasın :bbo:ben geçen yıl 82 kılodan 52 kıloya düştüm iki ayda..