3. Aya kadar kimeseye söylenmezmiş...

durugulus

KOREL im hoşgeldin...
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
377
0
43
Arkadaşlar ben 3 haftalık hamileim..tabi bu mutlulukla annemler , kardeşlerim derken yakın çevre herkes duydu..

eşimde endişeleniyor pek söylemek istemiyor..ee bende söylemiş bulundum şimdide canım sıkılıyor,söylemesemiydim acaba diye..

siz ne yapmıştınız? söyleyenlerdenmisiniz? yoksa söylemeyenlerdenmisiniz?mafoldumben

ya ben duyar duymaz herkesi aradım.şimdide kalp atışları için bekliyorum.endişeleniyorum aslında ya bir sorun çıkarsa diye..bu seferde düşük yapıp herkese dert anlatmak var off off..

ya ben duyar duymaz herkesi aradım.şimdide kalp atışları için bekliyorum.endişeleniyorum aslında ya bir sorun çıkarsa diye..bu seferde düşük yapıp herkese dert anlatmak var off off..

ya bi de o iş var herkese anlatmak tekrardan..üfffffff...:1shok:

allah büyüktür kızlar dert etmeyin söyleseydim ,söylemeseydim die...
neticede sizin mutluluğunuz ve paylaşmak istemişsiniz 3 ay beklenir mi allah aşkına, tabiki mutluluğunu sevdiğin insanlarla paylaşacaksın....
neticede 3 aydan sonra allah korusun bişey olmaz die bir garantimi var...
böyle şeyleri kafaya takmayın hamilelik çok güzel harika bişey iyi düşün iyi olsun tadını çıkaın...sağlıklı doğumlar dilerim....

bence de takmayin kizlar bunun garantisi yok ben 11. haftanin sonunda kaybettim daha kucuk gorunuyordu ama takvime gore oyleydi; yani o hafta soylesem nerdeyse uc ay olmus olacakti ama ayni hafta neler yasayacaktim, bunun sonu yok bence kalp sesi duyulunca soylenmeli daha fazla beklemek gereksiz. kal atimini da sundan soyluyorum tipta kalp atisi duyulana kadar aslinda hicbir kadin hamile sayilmazmis, hamilelik suphesi olurmus. gerci bu bile teknik bir sacmalik olabilir. icinizden gedigi gb sevincinizi paylasin bence.

ya yapmayın kızlar allah aşkına. tadını çıkarın hamileliğinizin. 2 hamilelik yaşadım tahlil yapmak için lab'a giderken haberi olmuştur herkesin kaydirigubbakcemile3 insan hayatı boyunca kaç kere hamile oluyor ki. hem allah korusun birşey olacaksa 3 aydan sonra da olur. sıkmayın bu kadar kendinizi.
haydin hayırlı doğumlar hepinize. inşallah sağsağlim kucağınıza da alırsınız. sonra gelsin uykusuz geceler, gazlı günler a.s. :smiley-cool: :nazar: :nazar: :nazar:

bende hamileligimi cok erken farkedenlerdim
2haftalikti tuanam kendini müjdelediginde
o sevincle annem esime söylemisti
sonrasindada herkezin haberi oldu

dogrumudur bilmem ama tmm ilk 3ay en riskli dönemdir fakat söyleyip söylememekle alakasi yoktur bence ya
rabbim melegini korusun
sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah canim

Biz kimseye söylemedik eşimle.Önce kalp atışını duyalım da bir dedik.Dedik ama duyamadık:çok üzgünüm: kimseye de acı sonucu söylememe gerek kalmadı...Ama sanki hissetmişiz gibi ısrarla kimselerle paylaşmadık. Ama tabiki herkes aynı şeyi yaşayacak değil.

ben hamile değilm ama doktordan çıktığım gibi yoldan geçenlere duyduk duymadık herkese söylerim niye söylemiyecekmişsiniz ki herkes bilsinki rtık ona göre davransınlar ama değil
mi........

bende 3 haftalık falandı hamileligimi ögrendigimde ve saat gecenin 1 di gece gece uyandırmadıgımız kimse kalmamışdı doktora bile gitmemişdim ve şu anda 19 haftalık yaşıycak ömrü varsa yaşar birilerine sölemekle alakası yok bence

ilk gebeliğimde daha evdeki testi pozitif görür görmez herkese söledim.ama 7 haftalıkkken düştü.ikinci gebeliğimde biraz daha bekledim. dr gittim herşey yolunda deyince söledim 8 haftada düştü...tabi bu arada düşüklerde herkesin seni teselli etme çabası falan bir sürü şey sebebini soranlar....

üçüncü gebeliğimi kimseye sölemedim.8. haftada yine düştü.yani herkesin kendine kalmış bişey ...ben başkalarının tesellilerini duymamak adına kimsye sölememeyi düşünüyorum..herkes aynı şeyleri yaşayacak diye bişey yok bazısı içinde yaşar bazısı doya doya dışarı da...

ben ılıınde hemen dedım valla dusuk oldu okadar kısıye bıde dustugunu analatmak var
ama benım sucumdu salam yedım oda zehırleme yaptı bebegı kaybettık
sımdıde soyledım valla tutamadım ama ınsallah bıse olmaz
salam malam yemıyorum bıde folık asıda basladım hayırlısı olsun

X