• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay sonra düğünüm var ve diyet yapamıyorum

papatya12a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
62
34
38
Kızlar selam, 163 84 kiloyum.. üst bedenim m alt bedenim xl :D
gelinlikte zaten bacaklarım gözükmüyo ama balayında bodur tavuk gibi gezmek istemiyorum ya :( bu düzeni nasıl oturtabilirim masabaşı çalışıyorum sürekli oturuyorum zaten yok mu böyle hızlı güzel sonuç alabileceğim bir diyet
bir de sanırım bende lipödem başlangıcı var doktorlar tam teşhisi koyamadı, ayak bileklerim ve bacaklarım çok kalın üst bedenim 84 kilo birine göre çok az göbeğim neredeyse hiç yok
aranızda lipoödemli hanımefendiler varsa beslenme şekilleriniz nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim
haziranda düğünüm var,en azından 70-72 kiloya düşsem bile süper olurdu

Kızlar selam, 163 84 kiloyum.. üst bedenim m alt bedenim xl :D
gelinlikte zaten bacaklarım gözükmüyo ama balayında bodur tavuk gibi gezmek istemiyorum ya :( bu düzeni nasıl oturtabilirim masabaşı çalışıyorum sürekli oturuyorum zaten yok mu böyle hızlı güzel sonuç alabileceğim bir diyet
bir de sanırım bende lipödem başlangıcı var doktorlar tam teşhisi koyamadı, ayak bileklerim ve bacaklarım çok kalın üst bedenim 84 kilo birine göre çok az göbeğim neredeyse hiç yok
aranızda lipoödemli hanımefendiler varsa beslenme şekilleriniz nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim
haziranda düğünüm var,en azından 70-72 kiloya düşsem bile süper olurdu
Leslie yap evde 3mil olan özellikle birde bu bacak inceltme aleti oluyor ya toplar oluyor alette selulit falanda gideriyor hatta Instagramda Cem Özkök var ya o kullanıyor o aletten

Back