3 ay sonra düğünüm var ve diyet yapamıyorum

papatya12a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
62
34
38
Kızlar selam, 163 84 kiloyum.. üst bedenim m alt bedenim xl :D
gelinlikte zaten bacaklarım gözükmüyo ama balayında bodur tavuk gibi gezmek istemiyorum ya :( bu düzeni nasıl oturtabilirim masabaşı çalışıyorum sürekli oturuyorum zaten yok mu böyle hızlı güzel sonuç alabileceğim bir diyet
bir de sanırım bende lipödem başlangıcı var doktorlar tam teşhisi koyamadı, ayak bileklerim ve bacaklarım çok kalın üst bedenim 84 kilo birine göre çok az göbeğim neredeyse hiç yok
aranızda lipoödemli hanımefendiler varsa beslenme şekilleriniz nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim
haziranda düğünüm var,en azından 70-72 kiloya düşsem bile süper olurdu

gelinlikte zaten bacaklarım gözükmüyo ama balayında bodur tavuk gibi gezmek istemiyorum ya :( bu düzeni nasıl oturtabilirim masabaşı çalışıyorum sürekli oturuyorum zaten yok mu böyle hızlı güzel sonuç alabileceğim bir diyet
bir de sanırım bende lipödem başlangıcı var doktorlar tam teşhisi koyamadı, ayak bileklerim ve bacaklarım çok kalın üst bedenim 84 kilo birine göre çok az göbeğim neredeyse hiç yok
aranızda lipoödemli hanımefendiler varsa beslenme şekilleriniz nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim
Leslie yap evde 3mil olan özellikle birde bu bacak inceltme aleti oluyor ya toplar oluyor alette selulit falanda gideriyor hatta Instagramda Cem Özkök var ya o kullanıyor o aletten

Benimde 2 haftaya kadar eşim yanıma gelecek doğumdan sonra 62.5 kg sabitlendim normalde 52 kg ona supriz yapip kilo vermek istiyorum ama iradem kötü gaza gelmek istiyorum burda yaptıklarımı yazsam olur mu ama baktım yapamıyorum yazmam yani umarım sizde verirsiniz aslında önemli olan motivasyon.. birde kilom burda takıldı yani azda yesem çokta yesem aynı kiloyum

Merhaba,
Öncelikle bir kaç ay rafine şekeri hayatından çıkarmaya çalış, paket ürünleri mesela kek, çikolata vs. Kendini aç bırakmayacağın bir yeme düzeni oluşturulan bu snei için güzel olur mesela yumurtalı, peynirli, zeytinli, domates ceviz vs. nin olduğu ara öğünlerin sağlıklı altarnetifler olabilir(galeta, kefir, ayran, badem, ceviz, meyve gibi kendini tok tutacak altarnetifler)
Akşamları ise sebze yemeklerini doyana kadar ye ama ekmek yememeye özen göster yanına yorğur çorba vs.

Ben de 80 kilodan şubattan hazirana kadar 58 kiloya düştüm her şey isteyince oluyor

Benim gibi tembel biriysen ya işten sonra kim bir daha yürüyüşe gider tiplemedeysen her akşam 30 dakika lessie yapabilirsin (walk at home yaz çıkar YouTubede ) bence ilk hafta 15 dakika yap sonraki hafta 20 sonraki hafta 30 dakika yap her gün yavaş yavaş vücudun alışır hem de hareket ettikçe kendinde fark gördükçe mutlu olursun😊 şimdiden çok çok mutlu ol bol bol göbek attığın bir düğün süreci senin olsun✨🤍

Back
X