3 ay oldu hala çişini kakasını üstüne yapıyor

busragul89

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
73
17
Bayanlar kızım 26 aylık. Tuvalet eğitimine 23 aylıkken başladık ama hala oturtamadık. Çişini yaparken çiş var diyor. İlla o çamaşır ıslanacsk. Bazen gözümün içine baka baka üstüne yapıyor. Geceleri zaten hep ıslatıyor. Gündüzü halletsem yeter diyorum artık. Sinirlenmiycem diye diş sıkmaktan helak oldum. Nolur yardım edin!

Bebeğiniz tuvalet eğitimine henüz hazır olmayabilir, kendinizi ve bebeğinizi zorlamamak adına bir süre ara verip bu arada tuvalet eğitimi ile ilgili kitaplar hikayeler okuyup tuvalet eğitimi oyunları oynayıp daha hazır hissetmesini sağlayarak tekrar deneyebilirsiniz.
Yeğenim var benim de benzer sorunlar yaşandı, uzman bu şekilde tavsiye etmişti. Annenin ve bebeğin sakince geçirmesi gereken bir süreç olduğunun altını çizip en ufak bir zorlanmada geri adım atın çocuk hazır değildir demişti, umarım sorunsuz bir şekilde çözersiniz 🙏

Bebeğiniz tuvalet eğitimine henüz hazır olmayabilir, kendinizi ve bebeğinizi zorlamamak adına bir süre ara verip bu arada tuvalet eğitimi ile ilgili kitaplar hikayeler okuyup tuvalet eğitimi oyunları oynayıp daha hazır hissetmesini sağlayarak tekrar deneyebilirsiniz.
Yeğenim var benim de benzer sorunlar yaşandı, uzman bu şekilde tavsiye etmişti. Annenin ve bebeğin sakince geçirmesi gereken bir süreç olduğunun altını çizip en ufak bir zorlanmada geri adım atın çocuk hazır değildir demişti, umarım sorunsuz bir şekilde çözersiniz 🙏
Ben bunu kabullendim zaten acele etmişim ama şimdi de o bez bağlattırmıyor. Yatağına serdiğim aleze bile itiraz ediyor, kıyamet kopuyor. O görmeden sermeye çalışıyorum. Güzellikle anlatıyorum kıZım çiş kaçmasın diye bağlayalım. Bağlama anne çiş gelirse sana söylüycem diyo ama yaparken söylüyor 😭😭

Gece uyuduktan sonra baglayin altini, kulot bez deneyin, alistirma kulodu deneyin. Gece altini islatan bebek tuvalet egitimine hazir degildir.

Gece uyuduktan sonra baglayin altini, kulot bez deneyin, alistirma kulodu deneyin. Gece altini islatan bebek tuvalet egitimine hazir degildir.
Babası liseye kadar gece altını ıslatmış. Babasına çektiyse tuvalet eğitimini liseye kadar ertelemem gerekiyor 😅 Şaka bi yana gecesinde değilim , gündüzü halletsem bana yetecek bu aşamada

X