3 ay kala nisan atmayi dusunuyorum. Yardim lutfen!!

valla tatlım kv kp isteme günü biz bişey yapmayız maddiyat yok dediler ilk ve tek dedikleri bu ondan sonra da hiç biseye el sürmediler sağolsunlar :) takı eşya düğün herşey dahil dediğime bi tarak bile almışlıkları yok bana:) ama ben biliyordum böyle olduğunu çok git geller yaşadım nişanlıyken biz de çok kavgalar ettik ama her defasında eşim benim suçum ne ki dedi ki gerçekten onun suçu ne ama eşim gözümün içine bakar paramız olmadığı zaman bile ne istiyorsan alalım içinde kalmasın dedi hep ama ben temkinli gittim orta halli aldım araştırdım hep eşyalar balayı filan annemler den gizli kredi çektim 2 bileziği kendim yaptım eşim almış gibi ki hala annemler bilmez bunu daha bi kaç parça eşyayı da öyle aldık tabi benim ailemde anlayışlıydı çok şükür kısacası zor oldu 8 aydır evliyiz ikimzde kredi ödüyoruz ve çok yüksek maaşlar almıyoruz ona rağmen hem para biriktiriyoruz hem de geziyoruz bana sorsan iyi ki eşimle evlenmişim derim para önemli ama karşındaki adam çok daha önemli emin ol tek sorununuz maddiyatsa herşeyin üstünden gelirsiniz hiç sıkma canını

Aılesı ıcın esımı bıraksaydm cok pısman olurdum. Herseyı esımle ıkımız yaptık maddı manevı ıkı tarafta destek olmadı. Kayınvalıdemden bırsey beklemedıgım halde sadece bırseyler alınırken yanımızda ol bızde adettır erkek tarafından bırı olur dedım ona bıle gelmedı dugune bır ay kala kıraladık gelınlıgı mobılyaya hıc gelmeyım evlendık 15 gun sonra esımle memur oldugu yerde kendımız aldık sadece altın taktılar kı onu yapmayan aıleler var. Esımı cok sevıyorum dugunde olanları gordugu ıcın beklentımız olmuyor o yonden cok guzel bır durum hersey maddıyat degıl manevı yondende kımse yoktu. Bende esımın ustune gıdıp daraltmadm oldugu kadar suan herseyımız var sabırla zamanla oluyor. Sen gercekten esını sevıyor musun ona karar ver gercekten sevsen bır sekılde halletmenın yollarını bulurdun o dugun bır sekılde olur onemlı olan o dugunden sonra evdekı sız

bunun cevabı ne :)
biz 2 ay yedik birbirimizi düğünümzde olaylıydı ama sonra hiç kavga etmedik ikimizde çalışıyoruz zaten fırsat bulduk mu (eşim vardiyalı çalışıyor) sarılıp film izliyoruz yeni araba aldık gezip tozuyoruz aile meselelerine mümkün mertebe girmiyoruz çünkü artık bi aileyiz biz bunu farkındayız en güzel zamanlarımız diye tadını çıkarıyoruz emin ol evin içine girince herkes dışarda kalıyor siz de de öyle olur inş sıkma bunlar için hiç kendini de eşini de sizden daha önemli hiçbir şey yok

inşallah canımmmm sağol ama biz 4 ay önceden başladık yemeye :)))))))

böyle bir şey için nişan atmayı düşünme bence . bende bu sene 10 yıllık sevgilimle evleneceğim ve 2 senedir nişanlıyız . bizde de aynı şekilde neredeyse hiç bir şeyle ilgilenmiyorlar ve hiç para vermiyorlar . ben kendi alacağım her şeyi aldım hiç borç yapmadım ama onların alması gerekenleri de eşimle ben alacağız . maalesef bazı aileler böyle oluyor ama ben onlar yüzünden aşkımdan vazgeçemem . her şey atlatılır para bir şekilde halledilir , nişanlınla mutluysan gerisini çok kafana takma. ailemle de hiç anlaşamadılar ama yapacak bir şey yok , bu süreç düğüne kadar sürer sonrada sende onlara aynı şekilde davranırsın . ama ben böyle yapmalarının sbebini birazda uzun yıllardır sevgili olmamıza bağlıyorum . bu kız nasılolsa bizim oğlandan ayrılmaz diye düşünüp hiç umursamıyorlar bence ama bende onları hiç umursamayacağım düğünden sonra haberleri yok

İkiniz yuvanız için elinizden ne geliyorsa yapın,bu durumda senin nişanlına desteğin çok önemli.
Hiç bir iyilik karşılıksız yapılmıyor.Kimsenin kapısında kul köle olma sana 3-5 eşya aldılar diye.Genelleme yapmak istemiyorum ama etrafımda annesi babası tarafından evi dizilen kimi görsem kayınvalidesine hizmetçilik yapmak ve kendi evinde bile birşey yaparken ondan habersiz yapamaycak duruma düşüyor.Bırak eksiğin olsun eşinle huzurun olsun birbirinizden başkasına ihtiyaç duymayın :/

son durum ne oldu acaba nisan gibi evlenmiş olması gerekiyordu inşallah öle olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…