- 28 Haziran 2015
- 294
- 363
- 23
Ne chp ne mhp ak parti takıntı inanin. Amaç Turkiyemin yükselmesi bunu da yapacak olan Erdoğan önderliğindeki bir yönetimdir ömrümüz yeterse şahit olacağız inşallahBizde bu sefer gitmeyiz mitinge Allahım fırsat vermesin hangi parti olursa olsun gitmeyin arkadaşlar iş sandıkta biter eski MHP liyim ailem dogruyol anavatan dan bugüne geldik şuan bizi en iyi kim temsil edecek kim var tabiki bizi anlayan taşıyan AK parti var inşallah da busefer olacak
İsterim CHP oyunu yukseltsin MHP yukseltsin ama bukadar böyle kalır inşallah
Tamam Ayşe sen nasıl istersen bi tanem yeter ki sinirlenme
kimseye arkamizi dönmeyiz, geriye bakmayiz, durmayıp yolumuza devam ederiz isimize gücümüze bakarız.aferin bize
Senin ve benim kafamizda ki Erdoğan profili çok farklı.Hala derken?!
Ne kötülüğünü gördüm ki, Uzun Adamı sevmekten vazgeçeyim?! Franza parlamentosunda eli cepinde fransız siyasetcilerine karşı fransayı kötüleyen Türk halkı övdüğü için mi Onu sevmekten vazgeçecektim! Ha birde Türkiyeyi israil devletine kötüleyen bir genel başkan vardı değil mi? Onu mu sevsek hani diyorum
Ya ben bunu anlamıyorum koalisyondan kaçan chp ve mhp ama nedense suçlanan Ak Parti
Ülkem için her şey daha iyi olur ve İnşallah bu defa chp ve mhp oylarının bir kısmını hdp ödünç vermez umarım
Hala derken?!
Ne kötülüğünü gördüm ki, Uzun Adamı sevmekten vazgeçeyim?! Franza parlamentosunda eli cepinde fransız siyasetcilerine karşı fransayı kötüleyen Türk halkı övdüğü için mi Onu sevmekten vazgeçecektim! Ha birde Türkiyeyi israil devletine kötüleyen bir genel başkan vardı değil mi? Onu mu sevsek hani diyorum
Ya ben bunu anlamıyorum koalisyondan kaçan chp ve mhp ama nedense suçlanan Ak Parti
Ülkem için her şey daha iyi olur ve İnşallah bu defa chp ve mhp oylarının bir kısmını hdp ödünç vermez umarım
Bende sunu hatırlatmak isterimHala derken?!
Mhp oylarının bir kısmını Hdp ye mi ödünç vermiş?
Balık da kavağa çıkmıştır tabisi...
Kızlar su şiirler vs..ler paylaşıyorsunuz ya komik değil mi? nolur kusura bakmayın ama cidden çok garip.
Ayrıca benim bildiğim sevgili diye hitap edilen tek yüce şahsiyet vardır!
Akp oyları kaydığını apaçık nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum
MHP oyu 1.600. 000 arttı..
Arkadaş hdp ye gitti diyor, sen beni niye alıntıladın ironi mi yapıyorsun yanlış alıntı mı yaptın?
İstanbulda 3 bölgede de mhp 4 sırada iken bu mhp oylar nereye gitmiş olabilir ve en önemlisi de bahçelinin memleketi olan ve birinci parti oldugu Adanada bile 3 sıradayken sizce bu oylar nereye gitmiş olabilir? Ak partiye gelmediği kesinMhp oylarının bir kısmını Hdp ye mi ödünç vermiş?
Balık da kavağa çıkmıştır tabisi...
Şimdi hep beraber sakinleşiyoruz, polemiğe girmiyoruz, fikir dikte etmiyoruz ve ellerimizi kulaklarımızdan çekiyoruz
İstanbulda 3 bölgede de mhp 4 sırada iken bu mhp oylar nereye gitmiş olabilir ve en önemlisi de bahçelinin memleketi olan ve birinci parti oldugu Adanada bile 3 sıradayken sizce bu oylar nereye gitmiş olabilir? Ak partiye gelmediği kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?