• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay içinde yeniden seçim yapılacak

#SeniBaşkanYapacağız
Yarım kalan işimizide tamamlayalım En Büyük TÜRKİYE
Peki bu ulkenin halki baskan yapmamış bu seçimlerde. Bunun bir onemi yok mu? Tayyip beyin baskanligi milli iradeden onemli mi? Erken secim her yonuyle maddi yonden kulfet degil mi?

Neden milli iradeye saygi duymuyorsunuz? Erdogani halk baskan yapmadi. Bunu acikca Akpli yoneticiler de soyledi.

Ne yapacagiz yani Tayyip bey baskan secilene kadar secim mi yapacagiz?

Peki bu ulkenin halki baskan yapmamış bu seçimlerde. Bunun bir onemi yok mu? Tayyip beyin baskanligi milli iradeden onemli mi? Erken secim her yonuyle maddi yonden kulfet degil mi?

Neden milli iradeye saygi duymuyorsunuz? Erdogani halk baskan yapmadi. Bunu acikca Akpli yoneticiler de soyledi.

Ne yapacagiz yani Tayyip bey baskan secilene kadar secim mi yapacagiz?
Mümkünse herkes kendi şeridinden gitsin polemiğe gerek yok benim düşüncelerim size sizinkilerde bana ters belliki.. kimin ne dediği önemli değil benim için o yuzden kendi düşüncelerinizi yazmanız yeterli alıntı yapmadan.. birşeyleri birbirimize kabul ettirmek ispatlamak zorunda da değiliz tek tip düşüncelere sahip bireylerde olmamız imkansız ve saçma olurdu heralde

Mümkünse herkes kendi şeridinden gitsin polemiğe gerek yok benim düşüncelerim size sizinkilerde bana ters belliki.. kimin ne dediği önemli değil benim için o yuzden kendi düşüncelerinizi yazmanız yeterli alıntı yapmadan.. birşeyleri birbirimize kabul ettirmek ispatlamak zorunda da değiliz tek tip düşüncelere sahip bireylerde olmamız imkansız ve saçma olurdu heralde

Forum nedir, nasil kullanilir? Ogrenirsiniz zamanla

Allah biliyor bugüne nasıl geldik hep ileri gittik arkamiza donmedik ne hendekler atlattik arkadan vurdular siz siz olun arkanizi donmeyin

Bundan sonra yok öyle ..durmak yok yola devam ona buna laf yetistirmeyip herkes işine gücüne bakacak ve budefa olacak inşallah insallahhhh

Bundan sonra yok öyle ..durmak yok yola devam ona buna laf yetistirmeyip herkes işine gücüne bakacak ve budefa olacak inşallah insallahhhh
Tamam Ayşe sen nasıl istersen bi tanem yeter ki sinirlenme

:KK70: kimseye arkamizi dönmeyiz, geriye bakmayiz, durmayıp yolumuza devam ederiz isimize gücümüze bakarız.aferin bize

Bizde bu sefer gitmeyiz mitinge Allahım fırsat vermesin hangi parti olursa olsun gitmeyin arkadaşlar iş sandıkta biter eski MHP liyim ailem dogruyol anavatan dan bugüne geldik şuan bizi en iyi kim temsil edecek kim var tabiki bizi anlayan taşıyan AK parti var inşallah da busefer olacak
İsterim CHP oyunu yukseltsin MHP yukseltsin ama bukadar böyle kalır inşallah

Hala Erdoğani sevenler var ne ka güzel
Hala derken?!o_O
Ne kötülüğünü gördüm ki, Uzun Adamı sevmekten vazgeçeyim?! Franza parlamentosunda eli cepinde fransız siyasetcilerine karşı fransayı kötüleyen Türk halkı övdüğü için mi Onu sevmekten vazgeçecektim! Ha birde Türkiyeyi israil devletine kötüleyen bir genel başkan vardı değil mi? Onu mu sevsek hani diyorum:eek::KK57::KK70:
Ya ben bunu anlamıyorum koalisyondan kaçan chp ve mhp ama nedense suçlanan Ak Parti:63:
Ülkem için her şey daha iyi olur ve İnşallah bu defa chp ve mhp oylarının bir kısmını hdp ödünç vermez umarım:-)

Back
X