• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay içinde yeniden seçim yapılacak

ordu vesayetini kaldırmak.
baskıcı laiklik anlayışına son vermek.
iktisadi ilerleme.
anadolu'ya da yatırımlar.
paradan 6 sıfır atılması.
tüm tükiye'de toki konutları.
sağlık reformu.
duble yollar.
kürt sorununda cesur adımlar.
kıbrıs sorununda ciddi adımlar.
israilê mavi marmara tavrı.
abd'nin ırak işgaline katılmaması.
mısır ve libya desteği.
afrika ülkelerine ekonomik açılım.
kemalist baskıcı rektörleri tasfiye.
engellilere evde bakım parası.
engellilerin eğitimi için rehabilitasyon merkezlerine kaynak ayrılması.
2006 ders müfredatı değişikliği.
öğrencilere bedava kitap dağıtımı.
okullarda süt dağıtımı.
2007 muhtırasına karşı dik durması.
ab'nin ve bm'nin ikiyüzlü tavırlarına cesurca her ortamda vurgu.
one minute çıkışı.
imf borçlarının büyük kısmının ödenmesi.
imf'den borç almadığı halde ekonominin sarsılmaması.
avrupa'daki iktisadi krizden daha az etkilenecek sağlam ekonomi modeli.
bankacılık düzenlemelerini iyi uygulamaları.
faizlerin düşmesi.
halkın alım gücündeki artış.
özel inşaat sektörünün patlama yapması.
kapalı alan sigara yasağı.
özel muayene soygunculuğuna müdahale.
özel hastane hizmetinden ortalama halkın yararlanmasının sağlanması.
köhnemiş ssk hastanelerinden sigortalıları kurtarma.
hava yolu ulaşımının lüks olmaktan çıkması.
üniversitelerde başörtüsü yasağını kaldırması
.... uzar. bir çırpıda aklıma gelenler bunlar.

Daha da neler neler bunlari ilk akla gelen herzaman hizmet partisi oldu onun için AK PARTİ İNŞALLAH YİNE YENİ YENİDEN ...TEK PARTi

Orduyu vesayet altına almak.
Baskıcı dindar anlayışı benimsetmeye zorlamak.
İktisadi ilerleme!!! Doların 3 liraya doğru ilerlemesi olsa gerek.
Anadoluya hangi yatırımlar? Kapatılan, özelleştirilen fabrikalar???
Zemin etüdü yapılmadan onlarca katlı binaları diktikleri için 5 yılı dolmadan kolonları çatlayan, yıkılmaya yüz tutan toki konutları...
Her muayene sonrası eczanelerde tahsil edilen muayene ücretlerinin de dahil olduğu sağlık reformu...
Duble yollara laf yok, tadı çok güzel acıktıkça ekmek banıp yiyoruz. Onlar olmasa ne yapardık...
Kürt sorunu yoktur diyen kimdi sahi?
Wuhuuu rabia, biraz gözyaşı, esma, dört parmak....
Tayyibist, dindar, baskıcı rektörleri atama. Diğer aday daha çok oy almış olsa bile...
Engelli maaşları rehabilştasyon merkezleri benim bildiğim en az 30 yıldır var bu ülkede. Bunu da son 13 yıla maletmek...
Eğitimin içinin boşaltılması, içinde bilgi kırıntısı olmayan kitapların dağıtılması ve okutulmaya zorlanması...
Sadece imf'ye borçlanılmaması onun dışında borç batağında boğulunması...
Halkın bankalara borçlanmaya, kredi kartı kullanımına teşvik edilmesi.
Halkın alım gücündeki artış??? İşte buna gülerim...
İnşaat balonunun yine halkın bir tarafında patlayacak olması. Ülkenin her köşesinin betona boğulması...
Uygulanamayan kapalı alan sigara yasağı...
Alanında iyi doktorları devlet hastanelerinden uzaklaştırma, halkı muayenehaneye mahkum etme.
Özel hastane hizmetlerinden yine ortalama gelir düzeyindeki halkın yararlanamaması, özel sağlık sigortalarına mahkumiyet.
Bir çırpıda cevaplayabildiklerim bunlar. Bakış açısı farkları işte...

Siz anca karalarsınız SABİT FİKİRLİLERİ DEĞİŞTİRMEK HER ZAMAN ZORDUR HİÇ UĞRAŞAMAYACAGIM SİZİNLE . DÜSÜNCELERİNİZ VIZ GELİR TIRS GİDER E :KK47::KK47::KK71:hadi bana EYVALLAH :KK55:

yapılsın bakalım
ülkeyi masrafa sokmaktan başka bişi değil. tek başına iktidar olma arzusuna bak yaa..
hikayeden halka oynadılar işte, bakın biz insan gibi yanaştık ama onlar bizi anlamadı, görüyorsunuz dimi halk!

Orduyu vesayet altına almak.
Baskıcı dindar anlayışı benimsetmeye zorlamak.
İktisadi ilerleme!!! Doların 3 liraya doğru ilerlemesi olsa gerek.
Anadoluya hangi yatırımlar? Kapatılan, özelleştirilen fabrikalar???
Zemin etüdü yapılmadan onlarca katlı binaları diktikleri için 5 yılı dolmadan kolonları çatlayan, yıkılmaya yüz tutan toki konutları...
Her muayene sonrası eczanelerde tahsil edilen muayene ücretlerinin de dahil olduğu sağlık reformu...
Duble yollara laf yok, tadı çok güzel acıktıkça ekmek banıp yiyoruz. Onlar olmasa ne yapardık...
Kürt sorunu yoktur diyen kimdi sahi?
Wuhuuu rabia, biraz gözyaşı, esma, dört parmak....
Tayyibist, dindar, baskıcı rektörleri atama. Diğer aday daha çok oy almış olsa bile...
Engelli maaşları rehabilştasyon merkezleri benim bildiğim en az 30 yıldır var bu ülkede. Bunu da son 13 yıla maletmek...
Eğitimin içinin boşaltılması, içinde bilgi kırıntısı olmayan kitapların dağıtılması ve okutulmaya zorlanması...
Sadece imf'ye borçlanılmaması onun dışında borç batağında boğulunması...
Halkın bankalara borçlanmaya, kredi kartı kullanımına teşvik edilmesi.
Halkın alım gücündeki artış??? İşte buna gülerim...
İnşaat balonunun yine halkın bir tarafında patlayacak olması. Ülkenin her köşesinin betona boğulması...
Uygulanamayan kapalı alan sigara yasağı...
Alanında iyi doktorları devlet hastanelerinden uzaklaştırma, halkı muayenehaneye mahkum etme.
Özel hastane hizmetlerinden yine ortalama gelir düzeyindeki halkın yararlanamaması, özel sağlık sigortalarına mahkumiyet.
Bir çırpıda cevaplayabildiklerim bunlar. Bakış açısı farkları işte...[/QUOTE
Şimdi ..kapındaki çöpü toplamaktan aciz belediye leriniz vardı sen bilmessin heralde aizemir hastası sın sabah 5 de hiç hastaneye gidip suratına bile bakmadan ilaç yazan doktor lar vardı akşam çıkardın hastaneden ilaç kuyrukları vardı iyi bir muayene istiyorsan doktor un yazanesine gider bir dünya para verir ondan sonra ertesi gün doktor seni kapı da karşılardı sen bilmessin o yollarda geliş gidiş vardı bir hatalı sollama yaptinmi ölür giderdin ama sen nereden bileceksin geçmişin yokki geleceğin olsun okullarda yatardik atatürk kalkardık atatürk şimdi peygamber öğreniyor ,atatürk ünü yine öğreniyor Allahini biliyor isteyen açık isteyen kapalı gidiyor ama olmaz bunlar suç ne yaptı bu devlet size anlamadım ama şunu anladım peygamber efendimizi görüp ona inanmayan inanmak istemeyen vardı sizi görüp onların niye peygamber e inanmadıkları anladım çünkü bakmiyorsunuz gözünüzü kapatmış bize gerçek leri gostermeye çalışıyorsunuz allah YARDIMCINIZ olsun kalp gözünüzü acsin inşallah ..size üzülüyorum nasıl günaha giriyorsunuz dilerim geçmiş i araştırın alimlere danışın feto hocaya değil gerçek alimlere nasıl bukadar kor oluyorsunuz anlamıyorum yazık yazık battı dediginiz ülke de2.000.000milyon Suriyeli yaşıyor ekmek yiyor siz ancak ağlayın şükür etmeyin tayyip şöyle tayyip böyle kül neyi hak ederse ALLAH onu verir git aynaya bak ben neyim diye ondan sonra tayyip babaya laf et edebilirse kaç kere kur an okudum veya okumayı biliyor musunuz çamur attığınız tayyip baba biliyor ona göre
Çalıp cirptiysa sattıysa daha niye uğraşıyor oturup koskune parapul icinde niye yuzmuyor ben söyleyeyim öyle biri değildir o bizi ve çocuklarımızı korumak için babamız gibi kalemiz oluyor çocuklarımızın gelecegi nin teminatı oylebir hükümet ki seviliyor sayılıyor yüzdelik oranlardan belli senin partin hükümet kuramadiysa yine kuramaz busefer olacak yine tek başına iktidar olacak sizin dediginiz gibi AKP ak parti inşallah allahimizin izniyle duaların da gücüyle hayirlisiyla olacak

RAHATLIK mı battı ey İnsanoğlu?!

Sehitler gelmiyormus!!!

Pazarda hamile karisina erik alirken kallesce vurulan asker , carsi izninde kafasina sıkılan 3 er sizler icin sehit sayilmiyor mu?

Sehit gelmiyormus. Siz bizimle alay mi ediyorsunuz? Ayiptir !
UNdhft.png

Rahatlik batmismis. Ne rahatligindan bahsediyorsunuz? Kendinize gelin artik. Bizim oyumuzu sorguluyorlar diye aglasirken gelmis yok rahatlik batti yok su yok bu

Zaten inanilmaz sinirliyim teror konusunda artik tahammul edemiyorum

Karşılıklı tartışmaya bindi iş.Konuyu gündeme uygun haber olarak açtım.Yapmayın nolur.Gündem gergin ama biz birbirimizi yersek elalem napmaz?

Back
X