• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay içinde yeniden seçim yapılacak

Bizde bu sefer gitmeyiz mitinge Allahım fırsat vermesin hangi parti olursa olsun gitmeyin arkadaşlar iş sandıkta biter eski MHP liyim ailem dogruyol anavatan dan bugüne geldik şuan bizi en iyi kim temsil edecek kim var tabiki bizi anlayan taşıyan AK parti var inşallah da busefer olacak
İsterim CHP oyunu yukseltsin MHP yukseltsin ama bukadar böyle kalır inşallah
Ne chp ne mhp ak parti takıntı inanin. Amaç Turkiyemin yükselmesi bunu da yapacak olan Erdoğan önderliğindeki bir yönetimdir ömrümüz yeterse şahit olacağız inşallah
..

Sevgili
En sevgili
Ey sevgili
Uzatma dünya sürgünümü benim
Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır
Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır
Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır
Yoktan da vardan da ötede bir Var vardır
Hep suç bende değil beni yakıp yıkan bir nazar vardır
O şarkıya özenip söylenecek mısralar vardır
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır
Göğsünde sürgününü geri çağıran bir damar vardır
Senden ümit kesmem kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır
Sevgili
En sevgili
Ey sevgili

Hala derken?!o_O
Ne kötülüğünü gördüm ki, Uzun Adamı sevmekten vazgeçeyim?! Franza parlamentosunda eli cepinde fransız siyasetcilerine karşı fransayı kötüleyen Türk halkı övdüğü için mi Onu sevmekten vazgeçecektim! Ha birde Türkiyeyi israil devletine kötüleyen bir genel başkan vardı değil mi? Onu mu sevsek hani diyorum:eek::KK57::KK70:
Ya ben bunu anlamıyorum koalisyondan kaçan chp ve mhp ama nedense suçlanan Ak Parti:63:
Ülkem için her şey daha iyi olur ve İnşallah bu defa chp ve mhp oylarının bir kısmını hdp ödünç vermez umarım:-)
Senin ve benim kafamizda ki Erdoğan profili çok farklı.

Ben halkına hakaret eden, halkını tehdit eden, bölen, ulkesini satan çalan çirpan ve hatta başkan olmak için askerini polisini harcayan bir adam görüyorum.

Buyrun sevin doya doya.

Hala derken?!o_O
Ne kötülüğünü gördüm ki, Uzun Adamı sevmekten vazgeçeyim?! Franza parlamentosunda eli cepinde fransız siyasetcilerine karşı fransayı kötüleyen Türk halkı övdüğü için mi Onu sevmekten vazgeçecektim! Ha birde Türkiyeyi israil devletine kötüleyen bir genel başkan vardı değil mi? Onu mu sevsek hani diyorum:eek::KK57::KK70:
Ya ben bunu anlamıyorum koalisyondan kaçan chp ve mhp ama nedense suçlanan Ak Parti:63:
Ülkem için her şey daha iyi olur ve İnşallah bu defa chp ve mhp oylarının bir kısmını hdp ödünç vermez umarım:-)

Mhp oylarının bir kısmını Hdp ye mi ödünç vermiş? o_O

Balık da kavağa çıkmıştır tabisi...

8
Hala derken?!o_O
Bende sunu hatırlatmak isterim
% 52 ile seçilmiş bir Cumhurbaşkanı
% 40.9 oy almış bir partinin kurucusu
:-):-)

Mhp oylarının bir kısmını Hdp ye mi ödünç vermiş? o_O

Balık da kavağa çıkmıştır tabisi...
İstanbulda 3 bölgede de mhp 4 sırada iken bu mhp oylar nereye gitmiş olabilir ve en önemlisi de bahçelinin memleketi olan ve birinci parti oldugu Adanada bile 3 sıradayken sizce bu oylar nereye gitmiş olabilir? Ak partiye gelmediği kesin:-)

Back
X