- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden?Olması gereken de buydu zaten
#SeniBaşkanYapacağızNeden?
Peki bu ulkenin halki baskan yapmamış bu seçimlerde. Bunun bir onemi yok mu? Tayyip beyin baskanligi milli iradeden onemli mi? Erken secim her yonuyle maddi yonden kulfet degil mi?#SeniBaşkanYapacağız
Yarım kalan işimizide tamamlayalım
Mümkünse herkes kendi şeridinden gitsin polemiğe gerek yok benim düşüncelerim size sizinkilerde bana ters belliki.. kimin ne dediği önemli değil benim için o yuzden kendi düşüncelerinizi yazmanız yeterli alıntı yapmadan.. birşeyleri birbirimize kabul ettirmek ispatlamak zorunda da değiliz tek tip düşüncelere sahip bireylerde olmamız imkansız ve saçma olurdu heraldePeki bu ulkenin halki baskan yapmamış bu seçimlerde. Bunun bir onemi yok mu? Tayyip beyin baskanligi milli iradeden onemli mi? Erken secim her yonuyle maddi yonden kulfet degil mi?
Neden milli iradeye saygi duymuyorsunuz? Erdogani halk baskan yapmadi. Bunu acikca Akpli yoneticiler de soyledi.
Ne yapacagiz yani Tayyip bey baskan secilene kadar secim mi yapacagiz?
Mümkünse herkes kendi şeridinden gitsin polemiğe gerek yok benim düşüncelerim size sizinkilerde bana ters belliki.. kimin ne dediği önemli değil benim için o yuzden kendi düşüncelerinizi yazmanız yeterli alıntı yapmadan.. birşeyleri birbirimize kabul ettirmek ispatlamak zorunda da değiliz tek tip düşüncelere sahip bireylerde olmamız imkansız ve saçma olurdu heralde
Forum nedir, nasil kullanilir? Ogrenirsiniz zamanla
iNSALLAH insallahhhh#SeniBaşkanYapacağız
Yarım kalan işimizide tamamlayalım
Hahahaha :)Şimdi hep beraber sakinleşiyoruz, polemiğe girmiyoruz, fikir dikte etmiyoruz ve ellerimizi kulaklarımızdan çekiyoruz
Tamam Ayşe sen nasıl istersen bi tanem yeter ki sinirlenmeBundan sonra yok öyle ..durmak yok yola devam ona buna laf yetistirmeyip herkes işine gücüne bakacak ve budefa olacak inşallah insallahhhh
Hala derken?!Hala Erdoğani sevenler var ne ka güzel