Kızımla görüşmesine bişey demiyorum zaten öyle bir hakkım da yok . Gelmio zaten bu şekilde dio ama yine de gelmioKızıyla gorussun. Olabilirse tepkisiz kalın.
Kötü bı durumda polisler devreye girer. Hemen alırlar çocuğunu elinden ve uzaklastirma çıkarırlar.
Zaten normalde gorusturuyordum üç ayda bu ikinci kez istedi . Birincide kızım istemedi telefon ile görüşmeyi sevmio ben de bu defa sordum kızım evet deseydi yine acacaktim . Aradaki çizgiyi ayırt etmek için nasıl bakmaya calistimsa da olaya cirkinlestiler her defasında daha da azitarak bunları kendimi aklamak adına demiyorum sadece durum ablattigimin bin de biri bile değil çocuk şimdi değerlendi gözlerinde şimdi sevmeye başladılar özellikle dede ve babaanneGörüntülü görüştürürdüm ben olsam sanırım. Bisey kaybetmezsiniz keske görüştürseydınız. Sonucta her ne kadar size saygısızlık yapmıs olsalar da kızınızın dedesi. Aradaki çizgiyi ayırt etmek lazım diye düşünüyorum
Zaten normalde gorusturuyordum üç ayda bu ikinci kez istedi . Birincide kızım istemedi telefon ile görüşmeyi sevmio ben de bu defa sordum kızım evet deseydi yine acacaktim . Aradaki çizgiyi ayırt etmek için nasıl bakmaya calistimsa da olaya cirkinlestiler her defasında daha da azitarak bunları kendimi aklamak adına demiyorum sadece durum ablattigimin bin de biri bile değil çocuk şimdi değerlendi gözlerinde şimdi sevmeye başladılar özellikle dede ve babaanne
Yine gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama huzursuz etmeye bayılıyor o kadar çok şey yaptı ki devlet karşısında suçlu durumda zaten şuanda bir de alır getirmez ise ne olur bı fikrim yok ... Hiç güvenim yok ... Kp de orman devletinde mı yaşıyormusuz böyle adalet mı varmış hem gelmio oğlu hemde gosgermiyorsunuz deniyor kiskirtmak için babama dilin uzamış senin getirtme beni oraya bile dediler . Sustuk hala da susuyoruz bakalım ne olacak ne zormuş tükendimBende ayrıyım benım cocugum da ilk ayrıldığım 1 ay boyunca Hıc konusmak ıstemedı babası konusucam dıyodu hay hay dıyodum ama oglum Hıc istemiyordu hala da oyle.. Zaten ayda 1 ya arıyo ya aramıyo fotograf ıstıyo arada bende atıyorum..
Yine gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama huzursuz etmeye bayılıyor o kadar çok şey yaptı ki devlet karşısında suçlu durumda zaten şuanda bir de alır getirmez ise ne olur bı fikrim yok ... Hiç güvenim yok ... Kp de orman devletinde mı yaşıyormusuz böyle adalet mı varmış hem gelmio oğlu hemde gosgermiyorsunuz deniyor kiskirtmak için babama dilin uzamış senin getirtme beni oraya bile dediler . Sustuk hala da susuyoruz bakalım ne olacak ne zormuş tükendim
Denedim hemde çok denedim . Ben ne dersem tersini yapio boşanmayı kabul etmiyor kabullenmio ... Çocuğunu istediği her zaman görebileceğini bizim ayrildigimizi onun benden bosandigjni çocuğumuzdan olmadığını defalarca hemde yalvar yakar anlattım . Ben adım attikca o tekme atmaya başladı bana aileme çevreme sıçradı ....Benim sana tavsiyem eskı esinle oturup gercekten cocugunuzun iyiliği için konusmak olur.. Filler tepısır çimenler ezilir dıye bi söz var.. O kendi ailesini ceksın konussun sende kendi aileni cek konus.. Bunu cocugun ıcın yap ve dene bence...
Denedim hemde çok denedim . Ben ne dersem tersini yapio boşanmayı kabul etmiyor kabullenmio ... Çocuğunu istediği her zaman görebileceğini bizim ayrildigimizi onun benden bosandigjni çocuğumuzdan olmadığını defalarca hemde yalvar yakar anlattım . Ben adım attikca o tekme atmaya başladı bana aileme çevreme sıçradı ....
Çözümcül bir yaklaşımı olmadı hiç ... Ailemin arkamda durmasını ,boşanmada payları olduğunu düşündürüyor içlerine almasalar geri dönerdim diye düşünüyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?