• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay aradan sonra görüşe gelecek !!

Eselsu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
778
550
103
34
Merhaba arkadaşlar .
Boşanma davasını açalı yaklaşık 4 ay oldu ara karar verileli üç ay .bir kızım var dört yaşında . Çok problemli bir ayrılık oldu hala da devam ediyor. Çekişmeli davamiz bu arada ... Kızımın velayeti bende ara karar sonucunda . Kızımın babası 3 aydır hiç görmeye gelmedi haftaya pazar gelip göreceğini söyledi tamam dedim . Aradan biraz zaman geçti babası aradı (kp) açmadım çünkü her aradığında ya suçluyor ya hakaret ediyor .zaten altustum . Sonra babamı arıyor beni aradığını açmadığımi kızım ile görüntülü konuşmak istediklerini söylüyorlar . Babam da siz benim kızımı rahatsız edemezsiniz acmaz bunun için beni aramayin görüş gününde gelsin alsın bişe diyen mı var deyince kp yine tehditler saguruyor çileden cikarmayacakmisiz zorluyordu si olanlardan onlar sorumlu olmazmış yoksa .
Kızımın babası da benim babama kufretmisti üstelik de devlete millete die de devam etmişti bunu savcılığa vereceğimizi soyledigimizden bu yana sakindi . Ben de resim video istedikce muhattap olmadan hep yolladım . Görüntülü konuşmak istediğini söyleyince ona telefon acamayacagimi pazar günü zaten göreceğini söyledim tamam dedi . Saldırıya biri sussa diğeri geçiyor . Şaşırdım kaldım . Bundan öncesinde de kızımı alıp bir daha yüzünü göstermemek ile tehdit etmiş adama pazar günü çocuğu vermek düşüncesi canımı çok yakıyor . Korkuyorum . Tabiki onun da evladi bişe olmaz ,bana yapsa da ona yapamaz die düşünüyorum ama .... Korkuyorum kısacası . Ve ne yapicam nasıl davranicam bilmiyorum burdan çok yardım aldım o yüzden yine yazmak istedim şimdiden testeşekkür hepinize

Kızıyla gorussun. Olabilirse tepkisiz kalın.
Kötü bı durumda polisler devreye girer. Hemen alırlar çocuğunu elinden ve uzaklastirma çıkarırlar.

Görüntülü görüştürürdüm ben olsam sanırım. Bisey kaybetmezsiniz keske görüştürseydınız. Sonucta her ne kadar size saygısızlık yapmıs olsalar da kızınızın dedesi. Aradaki çizgiyi ayırt etmek lazım diye düşünüyorum

Kızıyla gorussun. Olabilirse tepkisiz kalın.
Kötü bı durumda polisler devreye girer. Hemen alırlar çocuğunu elinden ve uzaklastirma çıkarırlar.
Kızımla görüşmesine bişey demiyorum zaten öyle bir hakkım da yok . Gelmio zaten bu şekilde dio ama yine de gelmio

Görüntülü görüştürürdüm ben olsam sanırım. Bisey kaybetmezsiniz keske görüştürseydınız. Sonucta her ne kadar size saygısızlık yapmıs olsalar da kızınızın dedesi. Aradaki çizgiyi ayırt etmek lazım diye düşünüyorum
Zaten normalde gorusturuyordum üç ayda bu ikinci kez istedi . Birincide kızım istemedi telefon ile görüşmeyi sevmio ben de bu defa sordum kızım evet deseydi yine acacaktim . Aradaki çizgiyi ayırt etmek için nasıl bakmaya calistimsa da olaya cirkinlestiler her defasında daha da azitarak bunları kendimi aklamak adına demiyorum sadece durum ablattigimin bin de biri bile değil çocuk şimdi değerlendi gözlerinde şimdi sevmeye başladılar özellikle dede ve babaanne

Zaten normalde gorusturuyordum üç ayda bu ikinci kez istedi . Birincide kızım istemedi telefon ile görüşmeyi sevmio ben de bu defa sordum kızım evet deseydi yine acacaktim . Aradaki çizgiyi ayırt etmek için nasıl bakmaya calistimsa da olaya cirkinlestiler her defasında daha da azitarak bunları kendimi aklamak adına demiyorum sadece durum ablattigimin bin de biri bile değil çocuk şimdi değerlendi gözlerinde şimdi sevmeye başladılar özellikle dede ve babaanne

Bende ayrıyım benım cocugum da ilk ayrıldığım 1 ay boyunca Hıc konusmak ıstemedı babası konusucam dıyodu hay hay dıyodum ama oglum Hıc istemiyordu hala da oyle.. Zaten ayda 1 ya arıyo ya aramıyo fotograf ıstıyo arada bende atıyorum..

Bende ayrıyım benım cocugum da ilk ayrıldığım 1 ay boyunca Hıc konusmak ıstemedı babası konusucam dıyodu hay hay dıyodum ama oglum Hıc istemiyordu hala da oyle.. Zaten ayda 1 ya arıyo ya aramıyo fotograf ıstıyo arada bende atıyorum..
Yine gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama huzursuz etmeye bayılıyor o kadar çok şey yaptı ki devlet karşısında suçlu durumda zaten şuanda bir de alır getirmez ise ne olur bı fikrim yok ... Hiç güvenim yok ... Kp de orman devletinde mı yaşıyormusuz böyle adalet mı varmış hem gelmio oğlu hemde gosgermiyorsunuz deniyor kiskirtmak için babama dilin uzamış senin getirtme beni oraya bile dediler . Sustuk hala da susuyoruz bakalım ne olacak ne zormuş tükendim

Yine gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama huzursuz etmeye bayılıyor o kadar çok şey yaptı ki devlet karşısında suçlu durumda zaten şuanda bir de alır getirmez ise ne olur bı fikrim yok ... Hiç güvenim yok ... Kp de orman devletinde mı yaşıyormusuz böyle adalet mı varmış hem gelmio oğlu hemde gosgermiyorsunuz deniyor kiskirtmak için babama dilin uzamış senin getirtme beni oraya bile dediler . Sustuk hala da susuyoruz bakalım ne olacak ne zormuş tükendim

Benim sana tavsiyem eskı esinle oturup gercekten cocugunuzun iyiliği için konusmak olur.. Filler tepısır çimenler ezilir dıye bi söz var.. O kendi ailesini ceksın konussun sende kendi aileni cek konus.. Bunu cocugun ıcın yap ve dene bence...

Benim sana tavsiyem eskı esinle oturup gercekten cocugunuzun iyiliği için konusmak olur.. Filler tepısır çimenler ezilir dıye bi söz var.. O kendi ailesini ceksın konussun sende kendi aileni cek konus.. Bunu cocugun ıcın yap ve dene bence...
Denedim hemde çok denedim . Ben ne dersem tersini yapio boşanmayı kabul etmiyor kabullenmio ... Çocuğunu istediği her zaman görebileceğini bizim ayrildigimizi onun benden bosandigjni çocuğumuzdan olmadığını defalarca hemde yalvar yakar anlattım . Ben adım attikca o tekme atmaya başladı bana aileme çevreme sıçradı ....
Çözümcül bir yaklaşımı olmadı hiç ... Ailemin arkamda durmasını ,boşanmada payları olduğunu düşündürüyor içlerine almasalar geri dönerdim diye düşünüyor .

Denedim hemde çok denedim . Ben ne dersem tersini yapio boşanmayı kabul etmiyor kabullenmio ... Çocuğunu istediği her zaman görebileceğini bizim ayrildigimizi onun benden bosandigjni çocuğumuzdan olmadığını defalarca hemde yalvar yakar anlattım . Ben adım attikca o tekme atmaya başladı bana aileme çevreme sıçradı ....
Çözümcül bir yaklaşımı olmadı hiç ... Ailemin arkamda durmasını ,boşanmada payları olduğunu düşündürüyor içlerine almasalar geri dönerdim diye düşünüyor .

Hıh tipik öküz lafları. Benim ki de oyle dedı çünkü. Senın baban şerefli olsa sana sahip CikmaZ kocadır cek kızım derdı dedi.. Bende ona bigün kızın olursa sen öyle yaparsın alem baba görür demıstım.. Güçlü ve kararlı kadın sevmiyorlar. Alıstılar tabi ezmeye lanet olasıcalar. Sinirlendim

Hic bir telefona cikmazdim. Mesajlarada cevap vermezdim. Gelsin alsin kizini görsün, Görüs günlerinde. Onun disinda hic muhatap olmazdim. Kapiya geldiginde merhaba nasilsin falan derdim ... kizima „hersey yolunda“ - sinyalini vermek icin. Babanizda muhatap olmasin ...

Back