Nişan 3. Aşamamız: Nişannn 16.11.2013 (önce elbisem:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canım yaaa her şey çok çok güzel
Allah'ım en kısa zamanda düğünüde nasip eder inşallah
çok mutlu olun güzelim aradaki mesafeler bitsin artık bir an önce

Tebrik Ederim Herşey Harika Görünüyor
Mutluluğunuz Daim Olsun İnşallah

bu arada tebrik ederim :) hep mutlu olursunuz inşallah

Aminn çok teşekkür ederim yorumlar içinn..

Hilalcim detaylı bir şekilde anlatmışsın nişan gününü çok güzel geçmiş :) çok sevindim senin adıan darısı da en kısa zamanda benim başıma inşallah

Evet canım şükür güzel geçtii darısı başınaa

İnşallahh canımm sıra sizdeee...
Çok sağol canm benmm

Ben de detaycıyım Nilüü anlıyorum seni
Mutluyuz zaten ama haklısn canım adım adım yaklaşıyoruz işte napalımm
Darısı başınıza Nilücümm can sıkmak yokkk

Canım yaaa her şey çok çok güzel
Allah'ım en kısa zamanda düğünüde nasip eder inşallah
çok mutlu olun güzelim aradaki mesafeler bitsin artık bir an önce

İnşallah canım aminnn çok sağoll
Bitecek en kısa zamanda inşallahhh

Bennn geldimm hiloşumm dayanamadımm senin bu mutluluğunu görememeyee ve geldimm
Allahımma şükürler olsun herşeyy dilediğin ve istediğin gibi geçmiş çok sevindimm
Başta sen olmak üzere elbisen, saçın, makyajınn, pastan, süslemelerin herşeyyinle muhteşem olmuşşşunn
Allahım sizi nazarlardan korusunn Bu mutluluğunuzz hiç bozulmasınn bebeğimmmmm

Canım Rabbim tamamına erdirsin herşeyin hoş görünüyor ama nişan fotolarını vs merak ettim diğer arkadaşlar nerden gördülerki :))

hiloooşşş sende nişanlılar kervanına katılmışsın çok sevindim canım hadi bakalım hayırlısı Allah yolunuzu açık, sizi her zaman mutlu etsin

Ayyyy Ebruşum benm yaaaa
Çok şükür öyle oldu canım benmmm..yorumun bile öyle tatlı kiii oyy
Çok sağol canım benmm beğenmene inanılmaz sevindmmmm, amin canımm Darısı başınızaaa inşallahh

hiloooşşş sende nişanlılar kervanına katılmışsın çok sevindim canım hadi bakalım hayırlısı Allah yolunuzu açık, sizi her zaman mutlu etsin

Çok sağol Buketcimmm
Aminnn

Heyecanla senin nişanını bekliyordumm aynı gün olacaktı ama ben ertelemek zorunda kaldım bu hafta pazara :)) güzel gecmesine cok sevindimm anlatırken tekrar yasadıgın heyecanı hissetmedim dersem yalan olurr umarım bundan snrasına nişanın gibi güzel olurr tebriklerrr :))

Hayırlısı olsn canm gec olsn da guc olmasn inşallah seninki de guzel gecer cidden super bir duyguu...

Amin canim sagol guzel dileklerin icnn )

hayırlı olsun öncelikle darısı başımıza inşallaah sizdeki tabakları görünce bende heveslenmiştim onca tabak yıka ,temizle (nişanı evde düşünüyoduk da bizde) dünde görünce anneme söyledim bunlar ne güzel olur diye. nişanın evde olucağını kim söyledi uğraştırma beni hiç dedi küçük bir mekanda yapılıcağı netleşti

Ne güzel detaylı bir şekilde anlatmışsın nişanını.
Her şey buradan okuduğum kadarıyla süper geçmiş.
Elleriniz birbirinizden hiç ayrılmasın mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Allah tamamına erdirsin

Sagol canm amin darisi basiniza inşallah
Bahaneyle netlesmis nisaniniz ama evde yapacak olan icn cidden buyuk kolaylik oluyor :)

Aminn cok tesekkur ederim her sey en az okuduğunuz kadar guzeldi sukurr.. :)

mutluluklar diliyorum size fotolarınızı merak ettim ama yorumlara bakılırsa çok güzel olmuşsunuz :) keşke benimde nişanım bu kadar huzurlu geçseydi

Tebrikler nisanli kizzzz allah tamamina erdirin insallah darisi basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…