- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Elbisen çok güzelmiş canım çok beğendim şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)
Elbisene özellikle de portföy çanta ve ayakkabı uyumuna bayıldım canım.
Her şey gönlünce olsun mutluluklar dilerim
Çok sağolll
siyah taşlı ayakkabı ve taşlı portföy çantada karar kılacağım sanırım güzeller değil mii
Bence kesinlikle ikisinde karar kılmalısın güzel de kelime mi harika bence çok uyumlu ve şık ben çok beğendim
Çok mutlu oldum kii
Kısa elbisemle özellikle süper olcaklar diye düşündm zaten uzunda pek görünmeyecek
Hilalcim aşamalar çok güzel gidiyo şekerliklerin falan çok şık olmuşlar...
Bunun yanında ayakkabı olarak koyduğun nine west siyah ayakkabı ve çanta çok alakasız olmuş bana göre açıkçası biraz elbiseyle rüküş durur ama gri ayakkbı ve çanta daha güzel daha şık ve ağır ...şimdiden güle güle kullan cnm
Canım çok teşekkür ederim Begüşümm.. ya artık kafa bulanmaya başladı sanırımm
Bi de kısayla güzel gider diye düşünüp uzunu görmezden geliyorum bazen saçma oluyorgrileri ben de beğendm bu sefer, ne gümüşler kadar cart ne de siyah kdar koyu, ya siyah taşlı ya griler olur bu gidişleee.. zaten uzunla çanta kullanmıcam o kısa için
Anladım tatlışkom griler güzel bence dediğin gibi uzunla zaten görünmicek kısaya görede ben şöyle canlandırdım gözümde hoş geldi gözüme aman o siyah nine westleri unut sen zihninden at o iş ayakkabısı gibi daha çokne zor işler amannn ben kafayı yerim heralde kararsızlıkla
Çok sağol tatlışşş.. ya haklısın yılan derisi olanın çantası çok kullanışlı geldi ondan aldandım sanırmo çantayı başka zaman almak lazım
Grileri ben de çok sindirdim içimee.. bakalım cuma gün büyük ihtimal onları alırım artık yoruldum yav
Kafayı yemezsın de gerilim oluyor ya ister istemezz her şey güzel olsun istiyor insan haliylee
Sen o çantayı Zafere aldırırsın sonrainşallah her şey çok güzel olur canım gayet iyi gidiosun gerek seçimlerin gerek hazırlıklar tabi ki en güzel günlerden biri insan her şey en güzeli olsun istiyo gene de ayakkablarıda denersin bakarsın en beğendiğini alırsın ama alınca fotola ben çok sık girmesemde senin sayfanı takipteyim
Hahha ya da bunları Zafere aldırıp onu kendım alayımSağol Begüşümm fotolarım ben zaten hepicinii sizlere de ön hazırlık bunlar hepp
Özlüyorum kız zaten seni ihmal etme buralarıı
Sabırsızlıkla senin nişanını bekliyorum tecrübe olması açısındanPasta keseceksiniz dimi Hilal? Pastayı da kendin mi yapacaksın ne düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?