Nişan 3. Aşamamız: Nişannn 16.11.2013 (önce elbisem:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Elbisene özellikle de portföy çanta ve ayakkabı uyumuna bayıldım canım.
Her şey gönlünce olsun mutluluklar dilerim

Çok sağolll

siyah taşlı ayakkabı ve taşlı portföy çantada karar kılacağım sanırım güzeller değil mii

Bence kesinlikle ikisinde karar kılmalısın güzel de kelime mi harika bence çok uyumlu ve şık ben çok beğendim

Çok mutlu oldum kii
Kısa elbisemle özellikle süper olcaklar diye düşündm zaten uzunda pek görünmeyecek

Evet canım özellikle de kısa elbisenle harika olur.
Mutlu ol tabi canım en özel günün için bu kadar uğraşıyorsun mutlu olmak en doğal hakkın

Hilalcim aşamalar çok güzel gidiyo şekerliklerin falan çok şık olmuşlar...

Bunun yanında ayakkabı olarak koyduğun nine west siyah ayakkabı ve çanta çok alakasız olmuş bana göre açıkçası biraz elbiseyle rüküş durur ama gri ayakkbı ve çanta daha güzel daha şık ve ağır ...şimdiden güle güle kullan cnm

Canım çok teşekkür ederim Begüşümm.. ya artık kafa bulanmaya başladı sanırımm
Bi de kısayla güzel gider diye düşünüp uzunu görmezden geliyorum bazen saçma oluyor grileri ben de beğendm bu sefer, ne gümüşler kadar cart ne de siyah kdar koyu, ya siyah taşlı ya griler olur bu gidişleee.. zaten uzunla çanta kullanmıcam o kısa için

Anladım tatlışkom griler güzel bence dediğin gibi uzunla zaten görünmicek kısaya görede ben şöyle canlandırdım gözümde hoş geldi gözüme aman o siyah nine westleri unut sen zihninden at o iş ayakkabısı gibi daha çok ne zor işler amannn ben kafayı yerim heralde kararsızlıkla

Çok sağol tatlışşş.. ya haklısın yılan derisi olanın çantası çok kullanışlı geldi ondan aldandım sanırm o çantayı başka zaman almak lazım

Grileri ben de çok sindirdim içimee.. bakalım cuma gün büyük ihtimal onları alırım artık yoruldum yav

Kafayı yemezsın de gerilim oluyor ya ister istemezz her şey güzel olsun istiyor insan haliylee

Sen o çantayı Zafere aldırırsın sonra inşallah her şey çok güzel olur canım gayet iyi gidiosun gerek seçimlerin gerek hazırlıklar tabi ki en güzel günlerden biri insan her şey en güzeli olsun istiyo gene de ayakkablarıda denersin bakarsın en beğendiğini alırsın ama alınca fotola ben çok sık girmesemde senin sayfanı takipteyim

Hahha ya da bunları Zafere aldırıp onu kendım alayım Sağol Begüşümm fotolarım ben zaten hepicinii sizlere de ön hazırlık bunlar hepp

Özlüyorum kız zaten seni ihmal etme buralarıı

Hahha ya da bunları Zafere aldırıp onu kendım alayım Sağol Begüşümm fotolarım ben zaten hepicinii sizlere de ön hazırlık bunlar hepp

Özlüyorum kız zaten seni ihmal etme buralarıı

o da olur canım ayy evet fikir oluo valla ...bende seni çok özledm cnmmm bnmmm

Sabırsızlıkla senin nişanını bekliyorum tecrübe olması açısından Pasta keseceksiniz dimi Hilal? Pastayı da kendin mi yapacaksın ne düşünüyorsun?

Sabırsızlıkla senin nişanını bekliyorum tecrübe olması açısından Pasta keseceksiniz dimi Hilal? Pastayı da kendin mi yapacaksın ne düşünüyorsun?

Yok canım pastayi kendim yapamam :)) pastaneyle anlastim haftaya siparisi vericem yapicaklar canım :) her seyi paylasirim merak etme guzel fikir olur istedigini de sorarsn )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…