• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan 3. Aşamamız: Nişannn 16.11.2013 (önce elbisem:))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bi kaç özelden mesaj attım cwp vermeyince şimdide öle diyince ondan canım kırdm sandm ondan yaaww:1:nasıl gidio bakiiimmm???

Canm ozelden mesaj gelmedi kiii gelse neden cevapsiz birakayimm ;)) su an baktm gene de yokkk :))

Sagol cicim uğraşıyorum her sey kafama yatsin diyee.. sukur yavas yavas tamamlaniyor her sey.. senin nasil gidiyor canm ??

Canm ozelden mesaj gelmedi kiii gelse neden cevapsiz birakayimm ;)) su an baktm gene de yokkk :))

Sagol cicim uğraşıyorum her sey kafama yatsin diyee.. sukur yavas yavas tamamlaniyor her sey.. senin nasil gidiyor canm ??

wala attım canım yaa sewndm hayırlısıyla bunuda atlatcan canımm yaa bnmde güzel işte saymaya dewam badirelerden sonra hala şafak sayarız:9:

Hilal elbiseni çook begendim canım ayrıca dışarı çıkarken üstünü degiştirmen de çok mantıklı olmuş , hazırlıklar tam gaz devam desene, evde nişan inan bana çok sıcak çok samimi oluyor ve bütün hazırlıklarla tabagından bardagına tek tek kendin ilgilenebiliyorsun :16:

Hilal elbiseni çook begendim canım ayrıca dışarı çıkarken üstünü degiştirmen de çok mantıklı olmuş , hazırlıklar tam gaz devam desene, evde nişan inan bana çok sıcak çok samimi oluyor ve bütün hazırlıklarla tabagından bardagına tek tek kendin ilgilenebiliyorsun :16:

Gozdecimm cok sagoll ben de oyle düşünüyorum evde daha samimi olacak insallahhh, senin nisan da süperdi hep buralardan fikir edindm zaten cok tesekkur ederim canmm begenmene de inanilmaz sevindmm ;)):**

Gozdecimm cok sagoll ben de oyle düşünüyorum evde daha samimi olacak insallahhh, senin nisan da süperdi hep buralardan fikir edindm zaten cok tesekkur ederim canmm begenmene de inanilmaz sevindmm ;)):**
inşallah hilalcimm buradan bizde bakarız artıkk nişan resimlerinee :16:

Nişan şekerlerim hazırrr...

$20131102_181637.jpg

Setim şu tarz bi şey olacak,favoriden olcak büyük ihtimalle, bilezik olayına karışmıycam zaten gönüllerinden geleni yaparlar şüphem yok , müstakbel kayınvalidem haftaya alışverişe gelip gidecek.. Zaferim de nişandan bikaç gün önce gelecek alyans ve ona alınacak bikaç eşyayı da o zman bakacaz mecburen iş güçten dolayıı...

$20131102_134314.jpg $20131102_140227.jpg

Saçım için de düşünme aşamasındayım, nişan haftası provaya da gideceğim, tam toplu yukarıdan bir topuz istemiyorum, biraz dağınık yandan bir model istiyorumm...

$düğün-nişan-ve-davet-saç-modelleri-74.jpg $fuşya-tek-omuzlu-laciveet-taş-işlemeli-abiye-elbise-modeli1.jpg Eki Görüntüle 847112 $yandan-dağınık-topuz-modelleri.jpg $yan-topuz-modelleri-1_3.jpg

Bunlar takı takılmadan önce takacağım küpem ve uzun olan da gece küpemmm..Six'den aldımm

$20131102_192103.jpg
$20131102_192142.jpg

Ve bu daa ailemin bana takacağı sade kelepçem, rahatça kullanmak istediğim,saklamak istediğim bir şey olsun dedim ve kendim seçtimm..

$20131102_192252.jpg

Şekerler cok tatlı olmş hilalcim ailenin takcağı bileklikte cok hoş.alyansları nasıl düşünüyorsunuz? Ayrıca onların takacağı set modelide cok şık :)

Hilal yine zevkini konuşturmuşsun.Yine her şey çok şık, birbiri ile uyum içinde.Nişan elbisene ayrıca bayıldım.Ailenin takacağı takıyı böyle birşey seçmen çok iyi olmuş, Allah bozdurmasın inşallah. Ömür boyu hatıra kalır ne güzel.Bende nişanda, ileride hatıra kalsın diye böyle birşey seçmiştim.Umarım hayatının en güzel günlerinden biri olur, sonsuz mutluluklar diliyorum:16::16:

Son düzenleme:
Şekerler cok tatlı olmş hilalcim ailenin takcağı bileklikte cok hoş.alyansları nasıl düşünüyorsunuz? Ayrıca onların takacağı set modelide cok şık :)

Sagol edacimm her seyimle kendim ilgileniyorum guzel gidiyo cok sukurr ;))

Alyanslari olabildigi surece baya sade düşünüyoruz bakalm Zafer de sade istiyor hatta en sade istiyor şık bi seyler buluruz insallahh ;))

Hilal yine zevkini konuşturmuşsun.Yine her şey çok şık, birbiri ile uyum içinde.Nişan elbisene ayrıca bayıldım.Ailenin takacağı takıyı böyle birşey seçmen çok iyi olmuş, Allah bozdurmasın inşallah. Ömür boyu hatıra kalır ne güzel.Bende nişanda, ileride hatıra kalsın diye böyle birşey seçmiştim.Umarım hayatının en güzel günlerinden biri olur, sonsuz mutluluklar diliyorum:16::16:

Canm ya cok tesekkir ederim yuregime su serptin.. ben de bozdurmak istemedigim icn takabilecegim saklayabilcegim bi sey istedim canm ya guzel de buldm sukurr sen de gayet mantikli dusunmusun canm amin Allah bozdurmasinnn ;))

Sevdiceğimin kravatını da buldum aldımm :1:

$20131103_221105.jpg

Ve bu da kapı süsümüz :34:

$20131104_170756.jpg

Annecime de elbise aldık zatennn...

Ayakkabıda beğendiğimde şu tarz taşlı siyah ayakkabı..kısa elbiseyle de süper olcak :1:

$pr_01_574_max.jpg $siyah-taşlı-Steve-Maddentrend-ayakkabı-modeli.jpg

Portföyü de aynı taştan şu iki tarzdan biri olcak, haftasonu kvciğimm alcak :17:

$SIYAH-RENK-TASLI-ABIYE-PORTFOY-BAYAN-CANTA-F001__81327947_0.jpg $timthumb.jpg

Hiloşşş çok cırt duruyor alttaki ayakkabı ya hu :44:
Siyah çok iyi bence hem Zaferin takımı da siyah olacak sanırsam o yüzden iyidir siyah :17::34:

Bu da nişan tepsimmm , canım annemin eline sağlıkkk :16::16::16: piyasadaki çok abartıları beğenmedim kendimiz tasarladık hehe :nazar:

$20131104_232250.jpg

Hiloşşş çok cırt duruyor alttaki ayakkabı ya hu :44:
Siyah çok iyi bence hem Zaferin takımı da siyah olacak sanırsam o yüzden iyidir siyah :17::34:

Siyah çok kullanıyorum ya zıtlık mı yapsam diye geldi beynime öyle biii...ama biraz cırt sanırım evett..poff bakalım artk olmadı ben gene siyahtan devam edeym tatlım sağoll :34: takımı lacivert istiyorum ben o da tamam dedi bakalımm :34:

Bu da nişan tepsimmm , canım annemin eline sağlıkkk :16::16::16: piyasadaki çok abartıları beğenmedim kendimiz tasarladık hehe :nazar:

Eki Görüntüle 849866

Tepsi de sade ve şık :17: Anneciğinin ellerine, yüreğine sağlık :16:

Siyah çok kullanıyorum ya zıtlık mı yapsam diye geldi beynime öyle biii...ama biraz cırt sanırım evett..poff bakalım artk olmadı ben gene siyahtan devam edeym tatlım sağoll :34: takımı lacivert istiyorum ben o da tamam dedi bakalımm :34:

Çok cırt oluyo kuzum ya bana öyle geldi ama ne bilim :44: Daha hafif renklere odaklan bakalım bi :34:
Evet yakışır aslında erkekte laci renk hoş oluyo heee :27:

Tepsi de sade ve şık :17: Anneciğinin ellerine, yüreğine sağlık :16:

Çok cırt oluyo kuzum ya bana öyle geldi ama ne bilim :44: Daha hafif renklere odaklan bakalım bi :34:
Evet yakışır aslında erkekte laci renk hoş oluyo heee :27:

Ben de bayıldım tepsimee..

Evet cırt ama bakalımm bi aynen.. lacivert fuşyayla da çok yakışıyo bi de ondan istedim, siyahı düğünde giyer zatenn..
lacivert ayakkabı da baktım ama hiç bulamadım ama bikaç akşam daha bakabilirim fırsat bulursamm. Çok sağol Esintoşum iyi geceler diliyorumm :54::54::54:

Back