Fıyatları dusurdum kalanlar bunlar..
girip çıkıp şu kotonun dantelli şeysine bakıp hevesimi alıyorum,2 gün sonra yine girip yine bakıyorum yine aşk yazşıyorum kendisiyle.bakıyorum satılmışmı diye satılmayınca seviniyorum birde kahretsin ne beden ne ayak hiçbirşey uymuyor seninle tatlım ya,yoksa çoğunu silip süpürmüştüm ürünlerinin.o yeni koyduğun siyah mango dantelli elbise ve 37 no siyah ayakkabıyada hasta oldum,ya ben zayıflayayım ya sen kilo al lütfen ki alışveriş yapayım senden.:26:
Yaa ne kadar tatlı ne kadar içten yazmışsın çok tatlısın sen..kaç bedensin? 36-38-40 bedenler karışık var aslında..ama sanrm sen kücük olanları beğendin..gerçi o bahsettiğin dantel üstün modeli bol olduğu için istersen ölçerim senin için olurmu diye? Ya da sen özelden bana bel ölçünü yazarsn ölçerim
40 bedenim canım bana olmaz o biliyorum,olsada yapışır gibi durur,biraz salaş durmalı.böyle uzaktan sevmeeek aşkların en güzeliiiiii
Allahım bayıldım kıyafetlerine herkesle tek tek ilgilenmişsin harikasın yabir de kıyafetleri üzerinde göstermen daha iyi olmuş.Yeni kıyafetler eklemeye devam edecek misin? En uygun zamanda alışveriş yapmak isterim.Beğendiklerimin çoğu satılmış malesef
Teşekkür ederim .hayır ekleme yapmıcam henüz ..beklerim :)
Ürünlerim geldii hepsi çok güzel çok kaliteli çok çok teşekkür ederimm !
Güle güle kullan bitanem eğer üzerinde köpeğimin tüyleri varsa şimdiden özür dilerim ürünleri ayırıp ortaya koyuyorum kargoya vermek için ve şuan tam tüy dökme döneminde evin heryeri tüy