Bebek İkinci El 3-6 AY ASTRONOT MONT HAMİLE KIYAFETLERİ KIZ ÇOCUK ELBİSELERİ

Hayırlı satışlar canım..
tsk ederim canım sonunda açtım...var daha ekleyeceklerim de bi müsait olamıyorum ki.....ne yapıyorsun nasılsın canım bebişin ne yapıyor...benimkini banyo ettirip yatırdım şimdi ömrümü yedi bugün...

İyi olmuş canım.. Müsait olunmuyor zor oluyor çocuklarla.. Bebişimiz iyi çok şükür.. Ben de şimdi yatırdım. Uyumadı daha.. Beşiğinde sağa sola:) Bugün bizim de ömrümüxzü yedi valla.. Dışardaydık.. Aşırı mızmızlandı. Bebebk arabasında da durmuyor. Kucagımızda. Bi babası bi ben taşıdık durduk. Babasının kucagında uyuyakaldı sonunda.. Çok hareketli valla yoruyo insanı.. Hep yürümek istiyor. Atıyo kendini sürekli.. Daha bir kaç adım atıyor anca.. Senin bebiş nasıl?

bizde iyiyiz şükür aynı durumdayız 3-4 adım sonrası düşüyoruz....bizimkine dışarı olsun gıkı çıkmıyo valla ama evde sürekli bir yere tırmanma çabasında kucak kesinlikle istemiyo....bu arada bazen örümcekte rahat duruyo diye bindiriyodum artık ondan kendi iniyo kendi çıkıyo acaip tehlikeli zamandayız allah yardım etsin hepimize bu arada iyi bayramlar canım

Bizimkisi de cok sevıyo dısarıyı. Uzun süre kalınca bebek arabasında durmuyo. Ayaga kalkmaya çalışıyo. Kendini sağa sola atıyo.. Sinirleniyo. Örümcekten mi cıkıyo. İnanmıyorum. Bizimki örümcekte durmuyo artık ( Ne rahattık onunla..
Bizimkisi de mama sandalyesinden ayaga kalkıyo. Allah korusun düşecek. ilk gördüğümde şok oldum. Artık baglıyorum.
Eve salıncak kurmuştuk bir hafta olmadı daha. Ordan da düştü. Alt tarafından ittiriyo kendini. Yalnız bırakmıyorum salıncak ve mama sandalyesinde artık. Duvarlardan kapılardan tırmanıyo hep ayakta. Aynen. Zor zamanlar..
Kucakta duruken arabada falan kendini aşağıya ittiriyo.Ellerimizden tutup yere iniyo hemen..
Amiin canım. Sağolasın..Size de hayırlı bayramlar canım..

Mrb.Astranot montu kaç aya kadar giydirebildiniz?Balikedirdeyim kargo dahil en son kaça verirsiniz?
mrb....
kargo dahil değil fiyat 30 tl indirmek isterdim ama havalede 5 tl kesiliyor...
eskişehire 7 tl tutmuştu kargo...
benim oğlum 7 ekim doğumllu....2 aylıkken aldım.... bizim buralar soğuk olduğundan mayısa kadar kullandı....benim oğlum da uzun bi bbekti 52 cm doğdu....

Mrb.Astranot montu kaç aya kadar giydirebildiniz?Balikedirdeyim kargo dahil en son kaça verirsiniz?
kısacası 2 aydan 7 aya rahat giydirirsiniz....içi yünlü çok sıcak tutuyor...koluna çıtlı eldiveni var çekmemişim...
düşünürseniz kapıda ödemeli kargo dahil 35 tl olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…