- 30 Haziran 2014
- 1.280
- 1.432
- 208
- Konu Sahibi _AgLaTaN KaFe_
baya büyüklermiş teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tsk ederim canım sonunda açtım...var daha ekleyeceklerim de bi müsait olamıyorum ki.....ne yapıyorsun nasılsın canım bebişin ne yapıyor...benimkini banyo ettirip yatırdım şimdi ömrümü yedi bugün...Hayırlı satışlar canım..
iyi bayramlar canımbaya büyüklermiş teşekkür ederim
tsk ederim canım sonunda açtım...var daha ekleyeceklerim de bi müsait olamıyorum ki.....ne yapıyorsun nasılsın canım bebişin ne yapıyor...benimkini banyo ettirip yatırdım şimdi ömrümü yedi bugün...![]()
bizde iyiyiz şükür aynı durumdayız 3-4 adım sonrası düşüyoruz....bizimkine dışarı olsun gıkı çıkmıyo valla ama evde sürekli bir yere tırmanma çabasında kucak kesinlikle istemiyo....bu arada bazen örümcekte rahat duruyo diye bindiriyodum artık ondan kendi iniyo kendi çıkıyo acaip tehlikeli zamandayız allah yardım etsin hepimize bu arada iyi bayramlar canımİyi olmuş canım.. Müsait olunmuyor zor oluyor çocuklarla.. Bebişimiz iyi çok şükür.. Ben de şimdi yatırdım. Uyumadı daha.. Beşiğinde sağa sola:) Bugün bizim de ömrümüxzü yedi valla.. Dışardaydık.. Aşırı mızmızlandı. Bebebk arabasında da durmuyor. Kucagımızda. Bi babası bi ben taşıdık durduk. Babasının kucagında uyuyakaldı sonunda.. Çok hareketli valla yoruyo insanı.. Hep yürümek istiyor. Atıyo kendini sürekli.. Daha bir kaç adım atıyor anca.. Senin bebiş nasıl?
bizde iyiyiz şükür aynı durumdayız 3-4 adım sonrası düşüyoruz....bizimkine dışarı olsun gıkı çıkmıyo valla ama evde sürekli bir yere tırmanma çabasında kucak kesinlikle istemiyo....bu arada bazen örümcekte rahat duruyo diye bindiriyodum artık ondan kendi iniyo kendi çıkıyo acaip tehlikeli zamandayız allah yardım etsin hepimize bu arada iyi bayramlar canım
mrb....Mrb.Astranot montu kaç aya kadar giydirebildiniz?Balikedirdeyim kargo dahil en son kaça verirsiniz?
kısacası 2 aydan 7 aya rahat giydirirsiniz....içi yünlü çok sıcak tutuyor...koluna çıtlı eldiveni var çekmemişim...Mrb.Astranot montu kaç aya kadar giydirebildiniz?Balikedirdeyim kargo dahil en son kaça verirsiniz?