3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Allah yardımcıları olsun kayıp çok zorKimseye vermesin
Ama kapıyı neden kilitlememişler :44:Evde küçük çocuk var
Benim gündüz bile kapım hep kilitlidir,anahtar üzerindedir

Nevoşum salon kapısı direk bahçeye açılan pimapen kapı sanıyorum.
Kilidi olmuyor. Kolu indirince kitleniyor, kaldırınca açılır.

benımde aklım hem pamirde hemde bugun suya düşen çocukta...çocuklarımız hakkında bılgı sahıbı olan varmı aceba.....çok üzüldüm umarım ıkısıde sağ salım evlerıne döner...sen onları koru yuce rabbım sen buyuksun...

Son düzenleme:
cok uzuldum ya insallah bulunur allahim sen o yavruyu koru

googleden baktım 4 kilometreymiş arkadaşlar.

Saatlerdir hiç bir gelişme yok, çok merak ediyorum bu yavruyu

Pamir'in 1 saat kadar önce Uskumruköy tarafında görüldüğü iddiası var. Tanık ifade veriyormuş şu anda.

evet okudum yanında da bir adam görmüşler sanırım da madem tanık var görmüş haberi var demek ki Pamir'den neden müdahele etmemiş yanlarına gitmemiş üzerinde başka şeyler varmış ama Pamir olayını bilmiyor olsa o kişi neden dikkat etsin ki. Yanında biri olma ihtimali yüksek yoksa tek başına herkesin dikkatini çeker oralarda.

Muhalif_ses ‏@muhalif_ses 35 sn.

Pamir'i gören bir yaşlı amcaya rast geldik arkadaşlar cok yaklaştık pamir'imizi bulacağız ailesine sözümüz var! #PamirAranıyor çArşı Grubu

böyle bir mesaj paylaşılmış

inş. bulunur bir an önce yaa kaç saat oldu umarım iyi haberlerini alırızzz pamirin

bir an önce bulunur inşallah, durum nedir, bilen var mı kızlar ?

Twitter üzerinden ve telefonlarla kanallara baskı yapılıyor canlı yayın yapmaları için yada en azından anons yapmaları için

twitter den takip ettigim kadarıyla hala aranıyor, sanırım bir kamera görüntüsünde rastlanmış pamir e babası şimdi o görüntüleri izlemeye gidiyormuş

ne derece doğrudur bilemiyorum ama 2 astrolog da aynı şekilde sözler söylemiş, o da şudur ki " evine yakın bir yerde baygın olarak duruyor şuan " yavru hala yaşıyor olsun da varsın baygın olsun diyorum ama sanki hayatta olsa da bu zamana kadar çıkardı ortaya yaa, 12 saati geçti, hiç mi gören sesni duyan dikkat eden bir Allah ın kulu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…