ewet o 10 yaşındaki çocuğu duyunca bende şok oldum.. annesi eline yemek wermiş babana götür demiş çocuk gitmiş.,,
sonra baba, anneyi aramış yemek gelmedi diye sonra anne gönderdim demiş..
öyle anlaşılmış.. çocuk tarlada ölü bulunmuş
Bunu yapamanın elleri kırılsın küçücük çocuklardan ne isterlerkii
of of 10 yaşında da olsa 15 yaşında da olsa artık tek bırakmamak lazım devir gerçekten çok kötü sapık kaynıyor her yerde!!! Çocuklarımıza öğretmemiz lazım yabancılara güvenmemeyi ne olursa olsun güvenmemeyi,bırak yabancıyı akrabaya bile güvenmemeyi.
buarada benım oglum 4yasında bezlenmıyor konusuyor gun ıcınde yaptıklarını soyluyor 1 sene onceısnı hatırlıyor
bu cocuk tabıkı normal degıl konusmuyor altı bezlı aıleden uzaklasmamasını bılmıyor benım anlamadıgım baba normal dıyor ama uzmanlar acıklamalar yaptılar bu cocuk normal degıl dıye
madem o vılla bır doktora gıtmedımı bu cvocuk ne bılım krese baslıcakmıs cok gec deıglmı bu problemlerı olan bır cocuk ıcın kres
cocuk krese gıdınce ev bakacaklarmıs ınt, valla ben cocuk varken herseyıde yaptım galıba anormal olan benım
butun gece ruyamda pamirle ugrastim artik bakmiyim diyorum yine dayanamiyorum
Canım ben zeka geriliği var demiyorumCanim rabbim yavruna uzun omur versin
Ben pamir de bir anormallik oldugunu dusunmuyorum iki yegenimde 3.5 yasindan sonra konusmaya basladi ondan sonra tuvalet egitimine karsilik verdiler
su anda yakinimdada iki cocuk var ayni sekilde biri pedogoga goturdu kendini anlatabildigi icin zamabla konusabilceginden bahsetto
pamirin videolarini izledigimdede yavrum anne baba gibi ufak konusmalar yapip soylenen tum komutlari yerine getirebiliyor anliyor uyguluyor
Pamir kayıp oldugunda pamiri bahçeye bırakan kişi için bahçıvan yada güvenlik görevlisi diye söylemişlerdi zilide çalmış ama zil bozukmuş sanki öyle hatırlıyorum şimdide bir çocuk bırakmış diyorlar acaba ben mi yanlış hatırlıyorumAyni canim bende etkisinden kurtulamiyorum
Surekli kafamda deli sorular
o annenin rahatligu
4 aay once kayinvalidemi kaybattim belki cok ayip ama telefonumu acip bassagligi dileklerini bile kabul edemedim
istemedim kimse ile gorusmek konusmak
rabbim vermrsin ortada bir evlat var ve kadin cikmis tesekkur ediyir
bu kadar guleryuzlu minnetkar olmani gwrektircek durum yok yani
Pamir kayıp oldugunda pamiri bahçeye bırakan kişi için bahçıvan yada güvenlik görevlisi diye söylemişlerdi zilide çalmış ama zil bozukmuş sanki öyle hatırlıyorum şimdide bir çocuk bırakmış diyorlar acaba ben mi yanlış hatırlıyorum
Pamir kayıp oldugunda pamiri bahçeye bırakan kişi için bahçıvan yada güvenlik görevlisi diye söylemişlerdi zilide çalmış ama zil bozukmuş sanki öyle hatırlıyorum şimdide bir çocuk bırakmış diyorlar acaba ben mi yanlış hatırlıyorum
doğru
hatta en son bır kedının pesınden bahceden cıktgıını yazmıslardı
sımdıde bahceden cıktıgı hıc gozukmuyormus kameralarda pamırın
Ayni canim bende etkisinden kurtulamiyorum
Surekli kafamda deli sorular
o annenin rahatligu
4 aay once kayinvalidemi kaybattim belki cok ayip ama telefonumu acip bassagligi dileklerini bile kabul edemedim
istemedim kimse ile gorusmek konusmak
rabbim vermrsin ortada bir evlat var ve kadin cikmis tesekkur ediyir
bu kadar guleryuzlu minnetkar olmani gwrektircek durum yok yani
ilactan diyorlar. ama bilmiyorum.
ilactan diyorlar. ama bilmiyorum.
bana ilaçtan gibi geliyor ama işin içinde bi iş var gibde geliyor RABBİM sabrını versin ya kızlar bide son günler 9 10 yaşındakı erkek çocukları kayboluyor vesonra ölü bulunuyor hatta bitanesine tecavüz edildiği söylenmişti yapanın ALLAH cezasını versin . ama son iki haftadır bu haberler çok fazla bilmiyorum rabbim kötülerin şerrinden korusun cümlemizi nasıl vahşetler bunlar ne hale geldik
öz annesi değilmiş demişlerdi burdan. ne kadar doğru bilmiyorum. ama yavrum 3,5 yaşında konuşmaması düşündürücü hiç ilgilenilmedi demekki. çileli geldi çileli gitti. çokta güzelmiş. insan kıyamıyor güzelliğine. cennet kuşu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?