Eki Görüntüle 1054687
Pamir'in tabutunu kimseye vermedi
Sarıyer'de kaybolduktan sonra evinin yanındaki havuzda cesedine ulaşılan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdikin cenazesi baba evine getirildi.
Tabutu tek başına omuzlayan baba Serdar Dikdik, başkasının taşımasına izin vermedi, kendisi tek başına eve götürmek istedi.
Adli Tıp Kurumundaki işlemin ardından minik çocuğun cenazesi, Zincirlikuyu Gasilhanesine götürüldükten sonra Zekeriyaköydeki baba evine getirildi. Cenaze aracından tabutu tek başına omuzlayan baba Didik, yanındakilerin yardımını istemedi. Küçük Pamir'in cenazesi, Zekeriyaköydeki Merkez Camiinde ikindi vakti kılınacak namazın ardından toprağa verilecek. Kaybolduktan 30 saat sonra dün minik Pamirin cesedine oturduğu evin yanındaki villanın havuzunda ulaşılmıştı. milliyet
Baba bana tuhaf gelmedi, kendini suçluyor çünkü ihmali var. Sesi kısılmış ağlamaktan. Tabutunu bile kendi taşımaya çalıştı. Allah sabırlar versin...
bu iste bi sürü tuhaflik var,
o cocuk ordan kendisi cikip gidemez o havuza kadar, buna inanmiyorum
babanin hareketleri cok samimiyetsiz ve süpheli bence.
olan yavruya oldu... yazik günah.
annesi nerelerde bu cocugun? onca arama oldu, cocugu bulundu kadin yok ortalikta
babaannesi sariliyor cocuga, cok garip degil mi?
benimde anlamadıgım şu
baba dıyorkı aksam 7 den sabah 7 uyuyor
cocuk konusamıyor aglamıyor ses cıkaramıyor halıyle pekı bu cocuk 7 de uyanıyorsa sız neden yatıp uyuyorsunuz 9.30dada bu cocuk evden cıkıyor
burası ımkansız derecede anlasılmaz benım ıcın
alarmı kurarsın kalkarsın kaldıkı soyledıklerıne gore bu cocuk daha once evden kacmıs bunuda nasıl yakıstırmıslar bılmıyorum 3.5 yasındakı cocuk evdenmı kacar
cocugun yalnız kaldıgını dusunuyorum evde
sonra babanın konusmaları cok rahatsız edıcı bu mahalleden cıkacak buralarda casper gıbı dolasıyordur etrafta emlakcılar bos evlere baksın ıcerı gırmıstır ruzgar esmıtır kapı kapanmıstır fılan cok buyuk boylu sozler bana gore
ayretten cocugu bır kere bulup bahceye bırakan bırı var o bırakan ayrı bır dert koskaca kac mılyarlık villanın zilinin calısmaması ayrı bır dert
Aynen öyle 7 de uyanıyorsa neden hala uyuyordu bu anne baba. Kaldı ki herşeyi gözüyle görmüş gibi anlatıyordu yapraklara tutunarak atlamış işte şu kapıdan çıkmış şöyle olmuş gibi olmuştur demiyor ama sanki gözüyle görmüş gibi anlatıyor. Daha önce çocuk evden kaçtıysa ki arası fazla değil insan her yeri kilitlemez mi hem de sabah oldu ayaklanmıştır mahalleye gelmiştir diyor yahu sen bu çocuğun tulumla o kadar uzaklaşamayacağını iddia ediyordu madem ormandan önce tüm havuzları boşalttırsaydın tüm mahalleyi didik didik aratsaydın o zaman niye söylemedin. Bu çocuk mahalleden uzaklaştıysa geri dönemez bulamaz, uzaklaşmadıysa uzağı aramanın alemi yok. Gerçekten de ayaklı tulum varmış ayağında yürüyemezdi onunla çok fazla mesela ama yalın ayak dedi baba. Sadece tulum var dedi ayaklı tulum demedi deseydi insanlar uzaklaşamaz o zaman derlerdi. Annenin de demesi gerekirdi ayaklı tulumla dışarıda fazla yürüyemez ormana gidemez diye o durumda o kadar yürüyemeyeceği açıkken ormanda neden aratıyor da sonra mahalleye yönlendiriyor.
aklımdan çıkmıyor,unutamıyorum..
haftasonum zehır gıbı gectı,yaşam enerjım kayboldu..
havuzdan cıktıgındakı fotosu,kollarının havada oluşu aklımdan çıkmıyor..
bugünde vıdeolarını ızledım pamirin,nede güzel,nede yakışıklıymışsın be yavrum
konuşamıyor falanda degıl,baba fln dıyor,sadece erkek çocuklarının dili gec çözülür ya,buda öyle..
ne bılım yaa,bugun haberlerde izledim;
babası gecmısınde bı cocugun havuzda boğularak öldüğüne sahıt olmuş..
ve hep dermıs benım evımde havuz olmayacak,basıma bunlar gelsın ıstemıyorum dıye..
oyuzden evlerını alırken havuzlu vılların ıcındekı havuzsuz olanını tercıh etmısler..
kader yıne gelmıs onu bulmuş..
bılemıyorum keşke kapı kıtlenseydı de o çocuk yasasaydı..
sımdı kızımın basına bıse gelcek dıye paranoyak oldum..aahh pamır ahh
ne bılım bızım ev vılla fılan degıl ama hatrı sayılır buyuk bır evımız varAynen öyle 7 de uyanıyorsa neden hala uyuyordu bu anne baba. Kaldı ki herşeyi gözüyle görmüş gibi anlatıyordu yapraklara tutunarak atlamış işte şu kapıdan çıkmış şöyle olmuş gibi olmuştur demiyor ama sanki gözüyle görmüş gibi anlatıyor. Daha önce çocuk evden kaçtıysa ki arası fazla değil insan her yeri kilitlemez mi hem de sabah oldu ayaklanmıştır mahalleye gelmiştir diyor yahu sen bu çocuğun tulumla o kadar uzaklaşamayacağını iddia ediyordu madem ormandan önce tüm havuzları boşalttırsaydın tüm mahalleyi didik didik aratsaydın o zaman niye söylemedin. Bu çocuk mahalleden uzaklaştıysa geri dönemez bulamaz, uzaklaşmadıysa uzağı aramanın alemi yok. Gerçekten de ayaklı tulum varmış ayağında yürüyemezdi onunla çok fazla mesela ama yalın ayak dedi baba. Sadece tulum var dedi ayaklı tulum demedi deseydi insanlar uzaklaşamaz o zaman derlerdi. Annenin de demesi gerekirdi ayaklı tulumla dışarıda fazla yürüyemez ormana gidemez diye o durumda o kadar yürüyemeyeceği açıkken ormanda neden aratıyor da sonra mahalleye yönlendiriyor.
En son bi'blogger annenin 2 yaşındaki bebeği uykusunda ölmüştü daha onu atlamadım hergün girip videolarına bakıp dua ediyorum, şimdi o görüntü de hafızamdan silinmeyecek kaldı ki bi'çocuğun görmüş olmasını düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?