Aramaya gidenlerin edindikleri bilgiye göre Etraftaki sitelerin kameralarının %80 i kapalıymış ( süs olsun diye koymuşlar heralde), açık olanlara da takılmamış görüntüsü
BİR SÖYLENTİ DE ŞÖYLE ARKADAŞLAR :-((
Zekeriyaköyde yaşayan bir iş adamı dün sabah saatlerinde ormanın hemen yanından geçen bir yolda Pamiri görmüş!..
İşadamının ifadesi şöyle:
Sabah saatlerinde o yoldan geçiyordum. Şimdi isminin Pamir olduğunu öğrendiğim çocuğu gördüm. Tek başına değildi. Biraz önünde iri yarı acaip tipli bir adam yürüyordu. Hatta kızdım, adamın oğlu zannettim, arabayla geçerken Kızmamanın nedeni babası zannettiğim bu adamın çocuğun uzağından yürümesiydi. Hiç aklıma gelmedi ilgisi olmadığı Bu yüzden bence ormanda falan arama yapmak yerine kameralardan bu adamı bulmak gerek Herşey olabilir!!!
İlk kez gördüm babayı ve tek hissettiğim şu oldu o iyi olduğuna bulunacağına inanıyor inanmak istiyor.O yüzden aklına kötüyü getirmeyi reddediyor ve perişan değil.O umutlu oğlunu bulacağına kesinlikle inanıyor.Ayrıca ormana girmeyin dememiş ormanın çok içlerine ilerleyemez kayar ayağında ayakkabı yok kumaş tulum var ormanın kenarlarındadır en fazla demiş.Mantıklı geldi bana da.http://ajanshaber.com/mahalleden-cikacak-video/51076
Babanın videosu , mahalleden çıkacağına inanıyor.
İnşall bir yerde uyumuş kalmıştır çocuk
inşaallah doğru değildir.bir yerde oynarken uyumuş olsun offf ne kötü bir durum allahım en kısa sürede bulunur inşaallah.
Bunu bende dinledim ve ilk kez duydum öyle bir aleti.Haklısın milan bizde insanın önemi yok maalesef.dün okan bayulgen dıyordu kı;
çocuklar ıcın okadar saçma sapan ıvır zıvır satılıyor..
pekı neden yurt dışında yasayan ınsanların çocuklarına taktıkları gps cıhazı burada satılmıyor..
cocugun yakasına veya kazağına ılıştırıyormuşsun,kayıp durumlarında,uydudan adres bılgısı hemen alınıyormuş..
bızde ınsan hayatının hıcbı önemı yok cunku!
dün okan bayulgen dıyordu kı;
çocuklar ıcın okadar saçma sapan ıvır zıvır satılıyor..
pekı neden yurt dışında yasayan ınsanların çocuklarına taktıkları gps cıhazı burada satılmıyor..
cocugun yakasına veya kazağına ılıştırıyormuşsun,kayıp durumlarında,uydudan adres bılgısı hemen alınıyormuş..
bızde ınsan hayatının hıcbı önemı yok cunku!
kanım dondu.. Bu ne demek böyle?
inş inş bide 1 yasında denize düşen bebeğe çok üzülüyorum çok etkiledim hala etkisindeyim hangsne üzüleyim bilemiyorum :-(
video da ormanın içine girmeyin diyor ! hey allahım ya bırak girsinler her yer didik didik aransın baba çok garip ya ! nerden çıkacağı belli olmaz çocuk bu ormanın içine dalabilir !
off inşallah kötü birşey olmaz..sağlıklı bir şekilde bulunsun yarabbim..
o haberi, görmedim. link var mı?:26:
gördüm şimdio haberi, görmedim. link var mı?:26:
yüzlerce arama ekıbı çalışıyor,jandarma seferber oldu..
kımse babanın ne dedıgını sallamaz..
heryer dıdık dıdık ederler..
kayıbın nerde aranması gerektgını onlar daha ıyı bılır..arama köpeklerı ormanda iyi çalışır..
evet var buyrun bakın videoda içim parçalandı :-(
http://www.haberler.com/bebek-arabasindan-kayan-cocuk-denize-dustu-5871230-haberi/
ayyyyyyy videoyu görmez olaydım.. yavrum benim yaa.. inşallah iyileşir..
Aramaya gidenlerin edindikleri bilgiye göre Etraftaki sitelerin kameralarının %80 i kapalıymış ( süs olsun diye koymuşlar heralde), açık olanlara da takılmamış görüntüsü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?