3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Aramaya gidenlerin edindikleri bilgiye göre Etraftaki sitelerin kameralarının %80 i kapalıymış ( süs olsun diye koymuşlar heralde), açık olanlara da takılmamış görüntüsü

bu ne tedbirsizlik ya aklım almıyo
ben istanbulda villa satın alsam hemen kamera taktırırım heralde
ki çocuk kaçmaya da çalışmış daha önce

bi site üstelik güvenliği filan da mı yok anlamadım
normal ailelerin olduğu binaların olduğu sitelerde bile güvenlik var girişte
bunlar bi de villada oturuyo
cidden çok tuhaf ya

video da ormanın içine girmeyin diyor ! hey allahım ya bırak girsinler her yer didik didik aransın baba çok garip ya ! nerden çıkacağı belli olmaz çocuk bu ormanın içine dalabilir !

Komutan Her ihtimali, her ihbarı değerlendiriyoruz" demiş heralde bizim aklımıza takılan soru işaretleri onlarında aklına geliyordur..

off inşallah kötü birşey olmaz..sağlıklı bir şekilde bulunsun yarabbim..

dün okan bayulgen dıyordu kı;

çocuklar ıcın okadar saçma sapan ıvır zıvır satılıyor..

pekı neden yurt dışında yasayan ınsanların çocuklarına taktıkları gps cıhazı burada satılmıyor..

cocugun yakasına veya kazağına ılıştırıyormuşsun,kayıp durumlarında,uydudan adres bılgısı hemen alınıyormuş..

bızde ınsan hayatının hıcbı önemı yok cunku!

http://ajanshaber.com/mahalleden-cikacak-video/51076

Babanın videosu , mahalleden çıkacağına inanıyor.
İnşall bir yerde uyumuş kalmıştır çocuk
İlk kez gördüm babayı ve tek hissettiğim şu oldu o iyi olduğuna bulunacağına inanıyor inanmak istiyor.O yüzden aklına kötüyü getirmeyi reddediyor ve perişan değil.O umutlu oğlunu bulacağına kesinlikle inanıyor.Ayrıca ormana girmeyin dememiş ormanın çok içlerine ilerleyemez kayar ayağında ayakkabı yok kumaş tulum var ormanın kenarlarındadır en fazla demiş.Mantıklı geldi bana da.

inşaallah doğru değildir.bir yerde oynarken uyumuş olsun offf ne kötü bir durum allahım en kısa sürede bulunur inşaallah.

inş inş bide 1 yasında denize düşen bebeğe çok üzülüyorum çok etkiledim hala etkisindeyim hangsne üzüleyim bilemiyorum :-(

Bunu bende dinledim ve ilk kez duydum öyle bir aleti.Haklısın milan bizde insanın önemi yok maalesef.

çünkü biz halen gelişmiş bi ülke değil de gelişmekte olan bi ülkeyiz.henüz biz de böyle çocuklarına verilen değer yok malesef.ama o ıvır zıvırları satan ülkeler çocuklarına,insanlarına değer veren ülkeler.o ıvır zıvırların bizim ülkemize getirilmesi çok çok zaman alır gibime geliyo.

video da ormanın içine girmeyin diyor ! hey allahım ya bırak girsinler her yer didik didik aransın baba çok garip ya ! nerden çıkacağı belli olmaz çocuk bu ormanın içine dalabilir !

yüzlerce arama ekıbı çalışıyor,jandarma seferber oldu..
kımse babanın ne dedıgını sallamaz..
heryer dıdık dıdık ederler..

kayıbın nerde aranması gerektgını onlar daha ıyı bılır..arama köpeklerı ormanda iyi çalışır..

baba gercekten cok Garip bu herif mahalleden cikicak Burda saklaniyo bir yerde diyo ya 3,5 yasindaki cocuktan bahsediyoruz ben bi saklaniyim bi kac gun bi korksunlar bakalim demedi herhalde bu cocuk.bide tamam evde aglatmassinda kac saattir disarda usur acikir bu yasta cocuk illaki aglar yani yada uyudu bi kenarda hava aydinlaninca yine kalkar gezinmeye baslar bos bi ev bulup yasamini kendisi idame ettiremicegine gore.yani ben bi anne olarak herseyi dusunurum kactimi,kacirildimi oldumu ,kaldimi ama baba ormanda aramayin o Burda diyo arama ekiplerini teselli ediyo yani:44:

eminim dinlemezler de
baba garip geldi ondan dedim, ben olsam heryeri aratırım , evet ayakları kayar vs diyorda olsun ya, bu kadar emin olmamalı ya biri götürdüyse felan,
inşallah bulunsun çocuk ya..

Aramaya gidenlerin edindikleri bilgiye göre Etraftaki sitelerin kameralarının %80 i kapalıymış ( süs olsun diye koymuşlar heralde), açık olanlara da takılmamış görüntüsü

Nasıl kapalıymış ya((
Bende 30 haneli ufak bir sitede oturdum, bizim girişte kameralar vardı, şu anda oturduğum evde bile hem arka tarafı hem ön tarafı görebilen kameralar var, kameralar arızalıysa insan bakım yaptırır mobese yok muymuş, her adım başı mobese var artık(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…