3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Bu insanlarla aynı havayı soluduğum için utanıyorum, babası akp karşıtı diye kurmadıkları senaryo kalmadı
Eki Görüntüle 1053353

Bulunsun da buyudugunde gezıye katılıp taş atsın dıyende var.Vıcdan sahıbı olmayandan her kotuluk beklenır angrycım.
Hwerneyse bulunamamışım bebem yattım kalktım uyandıgım an twıttra bı umut baktım ama
Hava aydınlandı b ıhtımal daha rahat arama yapılır

Ben uyuyamadım bile bi ara yatmaya çalıştım olmadı. İnsanlar yavaştan yola çıkmaya başladı 9 da nöbet değişimi var umarım bulunur bugün

Devir kötü,insanlar kötü.Aklıma bir sürü senaryo geldi.Umarım hemen bulunur.

Hala bulunamadimi öyle de tatli bisey ki Allahim anasina babasina bagislasin.

Bu olayi bile siyasi mesajlar atmak icin kullananlara insan gözüyle bakmam ben!

Dun birde bir bayan bir yasinda ki cocuguyla vapura binmek isterken cocuk denize dusmus o haberide gordum Allahim icim parcalandi

O cocuk icinde yogun bakimda demistiler son durumu ne acaba?

Allah bu arsız insanlıktan nasibini almamışları aynı şeyle sınamaz umarım!Sabah sabah sinirlerim zıpladı.

Bir gelişme yok mu hala.Sağ mı aç mı üşüdü mü korkuyor mu of yarabbim sen yardım et bu miniğe...

Bir umut erkenden kalktım bulunmuştur diye, ama ne yazık ki haber yok. 1.5 saattir takip ediyorum twitterdan, diğer kanallardan, umarım sağ salim bulunur, bütün dualarım onunla...

Benim 2.5 yaşındaki kizim kapi asagidan kilitliyse kilidi açıp kapıyı açıyor ben üstten de kilitrliyorum. Duymamasina gelince 4 katlı villada duyulmadan dışarı cikabilir pekala.
Babanın sakinligine bi şey diyemicem belki yapısı böyledir. Şilede 3 yaşında bi cocuk kaybolmuştu iki gün ormanda yalnız kaldı ve bulundu sagsalim. Cocuk bu valla her seyi yapabiliyorlar.

çok kötü bulunamamış olması,inşallah güvenli bir yerdedir

yanlış anlamayın ama neden bu çocuğa böyle özel ilgi oldu erzurumda zavallı muhammed kaçıılıp öldürülürken bayram günü 3 kardeş ölürken kimse bu kadar panik yaratmadı okan zaten işine geleni konuşur hiç sevmiyorum o adamı orda konuşması bile çok yapmacıktı.. umarım bulurlar amin

Son düzenleme:
sanırım farkı zengin olması diğer cocuklardan çocuğun o koca evden çıkması imkansız umarım bir oyun kurbanı değildir herşey beklenir

o olayları ben mügeden takip etmiştim,hem de başından kalkmadan izledim o programı aylarca,bir de neden hep böyle karşılaştırmalar yapılıyor anlamadım.üstelik o zamanlar twetter ve net kullanımı bu kadar yaygın değildi.üstelik onlara yapılmaması bu olaya yapılmamasını mı gerektiriyor.siz bunun arkasından ne çıkarıyorsunuz da böyle yazma gereği hissettiniz,aranan 3,5 yaşında bir bebek

neden yazdığımın nedeni çocuğun villasından sabahın köründe çıkması gibi bir sey ..bakın görün sonunda çıkacak ortaya basit birşey değil... soyadıda neden olanbilir ırk din ayrımına girmek istemiyorum ama zümre muhit pek te güvensiz yer değil...onlarda bebekti kücüktü ama kimse bişey yapamadı garibanlara olan oluyor emin olun bulunur.. Allah yardımcısı olsun kötü bir niyetim yok.herkesin yavrusu kendine değerlidir.. vicdansız değilim ama oyun oynanıyorsa Allah yapanın belasını versin zaten ülkemiz parlak değil..resmen psikolojim bozuldu

Son düzenleme:

evet arkasında bir şeyler çıkabilir,ne çıkarsa çıksın aranan 3,5 yaşındaki bir bebek.zengin diye aranmasın mı,ne güzel halkımız duyarlı.bir tweetle örgütlendiler.o kayıp çocuklar için de aramalar yapıldı.ben soy adına dem vurmanızı da anlamadım kayıp bir çocuk için:44:

Bulunacagina inaniyotum. Ailesi zengin olabilir fakar sonucta aranan bir "COCUK"

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle bu bölgeden bölgeye değişen bir şey.. Burada 300kisi ariyor ama o garibanlarin oturduğu yerin nüfusu 300u bulmaz zaten.. Ki bende izliyorum komsular aramaya cikiyor yine jandarma aramaya.cikiyor bir kalabalık oluyor ama bu kadar olması imkansiz orada cevre alan cok büyük kisi nüfus sayisi az..

Birde twitter kullanmıyorlar ki acip yayinlayalim diyemiyorlar... Ailede nereye nasil basvurmasi gerektiğini bilmis burada herkesi ayaklandirmis orada bir jandarma gelse yeterli gorup bir şey bulurlar belki diye bekleniyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

siz niye böyle kötü düşünüyorsunuz benim anlattığım baska sizin söylediğiniz alakasız yaa yapmayın hiç sevmem polemik yaratmayı.. Allah bilir en iyisini ailesi medyuma sormuşlar nerde diye ee bu insanlara ne desem az medyumlara inanan bir zümre demek :S merak etmeyin insan zengin olunca istediğini yapar ölüyü bile diriltir örnekleri çok var olan garibana olur evet aynen öle diyorum..zaten hiç olmadığı kadar devletimiz de ayağa kalkmış durumda...ayrıca ben tweet le ilk göçrdüğüm anda paylaştım kötü olsam fesat olsam yapmam... iyi günler

Bulunacagina inaniyotum. Ailesi zengin olabilir fakar sonucta aranan bir "COCUK"

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çatacak baskasını bulun ben kaçırmadım bebeği.hem çocuk deil büyük olsa da farketmez İNSAN olmak önemli hayvan da olabilir ki hayvanlar çok değerli gözümde kimse umursamasada bana insanlık mı öğretiyorsunuz haddinizi aşarak

Son düzenleme:
Allah aileye sabır wersin insan böyle bir durumda çıldırır yaaa insallah bulunur en kısa sürede yazık yaaa nerdedir kişmbilir

Ben bilmiyordum dün akşam okan bayülgenin programında konuşuldu.

Çocuk daha öncede hep kaçıp kaçıp saklanıyormuş, sonra buluyorlarmış.

Çocuk hep ewin bahçesindeki çitlerden atlıyormuş. O günde kapı kitli olduğu için bahçeye çıkmış ve çitlerden atlamış.

Çitlerde öyle uzunki yani nasıl atlamış anlayamadım çok hiperaktif bir çocukuş :/

Çok şaşırdım Akut, itfaiye, Jandarma herkes onu arıyor 300 kilik bir ekiple.. Allah yardımcıları olsun.....

tweet atarak dünyayı kurtaracağını sanan milletiz ama kimse kıymeetlisini kaldırıp bir kan vermeye bile gitmez valla benciliz kusura bakmasın kimse..hadi iyi günler boşuna tartışmayalım çocuğu arayın çıkıp eğer yakınsa sizde ben olsam giderdim ama çok rahatsızım...

Aramalar o kadar güzel gidiyor ki, insanlar çok duyarlı, herkes destek veriyor
Her yıl bir sürü çocuk kayboluyor, umarım o çocuklar için de böyle destek olunur
İnşallah Pamir bulunur..Ama ben malesef kaçtığını değil, kaçırıldığını düşünüyorum, çünkü 3,5 yaşında ki çocuk ne kadar uzaklaşabilir ki, mutlaka bir gören olmalı.Ama kimse görmemiş.Hiçbirşey normal değil.
Ve malesef bu tür olaylarda hep aileden kaynaklı sıkıntılar çıkabiliyor, mesela herhangi bi akrabayla bir husumet varsa, akrabanın kaçırma ihtimali bile çok büyük..
Umarım en kısa zamanda sağ salim bulunur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…