Bu insanlarla aynı havayı soluduğum için utanıyorum, babası akp karşıtı diye kurmadıkları senaryo kalmadı
Eki Görüntüle 1053353
Bulunsun da buyudugunde gezıye katılıp taş atsın dıyende var.Vıcdan sahıbı olmayandan her kotuluk beklenır angrycım.
Hwerneyse bulunamamışım bebem yattım kalktım uyandıgım an twıttra bı umut baktım ama
Hava aydınlandı b ıhtımal daha rahat arama yapılır
Allah bu arsız insanlıktan nasibini almamışları aynı şeyle sınamaz umarım!Sabah sabah sinirlerim zıpladı.Bu insanlarla aynı havayı soluduğum için utanıyorum, babası akp karşıtı diye kurmadıkları senaryo kalmadı
Eki Görüntüle 1053353
Zekeriyaköy de toplanıp çocuğun bulunamamasını bahane ederek eylem ve darbe yapılacağını düşünen bile var..
Benim 2.5 yaşındaki kizim kapi asagidan kilitliyse kilidi açıp kapıyı açıyor ben üstten de kilitrliyorum. Duymamasina gelince 4 katlı villada duyulmadan dışarı cikabilir pekala.1)Ben bizim evin dış kapısını ilkokuldayken zor açardım anahtarla,
2)Çocuk daha yeni evden bu şekilde kaçmış ee?
3)Ben 23 yaşında kasım kasım kasılsam yine evdekilere duyurmadan evden çıkamazken o aile nasıl duymamış?
4)Komşu saat 9da yalınayak bebeyi dışarda bulup bahçeye bırakıp gidiyor hanginizin komşusu bunu yapabilir?
5)3,5 yaşındaki çocuk çitlerden falan nasıl atlıyo, kapıyı açmasını geçtim artık?
6)3,5 yaşındaki çocuğun ayağına bi'şey batsa sokak sevdasını bırakır ağlar eve girer.
7)Baba nasıl bu kadar sakin? İlkinde şok dedim de bebek sayılabilecek yaşta çocuğun kayboluyo bu ne sakinlik yahu manyak, pez..nk diyebiliyosun.
Bi'de keşke her kayıp haberinde böyle olabilsek ben ilk defa bu kadar seferberlik görüyorum umarım bu ilk ve son olmaz (tabii ki duam kayıpların olmaması yönünde ama olduğunda yine böyle olmalıyız). Nice çocuklar erken bulunamadığı için ölü bulundu
Bilmiyorum bu haberde amacım aileyi sorgulamak değil haddim de değil, insanız ateş düştüğü yeri yakar ama huylandım ilk okuduğumdan beri.
Tek dileğim çocuğun sağsalim bulunması...
yanlış anlamayın ama neden bu çocuğa böyle özel ilgi oldu erzurumda zavallı muhammed kaçıılıp öldürülürken bayram günü 3 kardeş ölürken kimse bu kadar panik yaratmadı okan zaten işine geleni konuşur hiç sevmiyorum o adamı orda konuşması bile çok yapmacıktı.. umarım bulurlar amin
o olayları ben mügeden takip etmiştim,hem de başından kalkmadan izledim o programı aylarca,bir de neden hep böyle karşılaştırmalar yapılıyor anlamadım.üstelik o zamanlar twetter ve net kullanımı bu kadar yaygın değildi.üstelik onlara yapılmaması bu olaya yapılmamasını mı gerektiriyor.siz bunun arkasından ne çıkarıyorsunuz da böyle yazma gereği hissettiniz,aranan 3,5 yaşında bir bebek
neden yazdığımın nedeni çocuğun villasından sabahın köründe çıkması gibi bir sey ..bakın görün sonunda çıkacak ortaya basit birşey değil... soyadıda neden olanbilir ırk din ayrımına girmek istemiyorum ama zümre muhit pek te güvensiz yer değil...onlarda bebekti kücüktü ama kimse bişey yapamadı garibanlara olan oluyor emin olun bulunur.. Allah yardımcısı olsun kötü bir niyetim yok
neden yazdığımın nedeni çocuğun villasından sabahın köründe çıkması gibi bir sey ..bakın görün sonunda çıkacak ortaya basit birşey değil... soyadıda neden olanbilir ırk din ayrımına girmek istemiyorum ama zümre muhit pek te güvensiz yer değil...onlarda bebekti kücüktü ama kimse bişey yapamadı garibanlara olan oluyor emin olun bulunur.. Allah yardımcısı olsun kötü bir niyetim yok.herkesin yavrusu kendine değerlidir.. vicdansız değilim ama oyun oynanıyorsa Allah yapanın belasını versin zaten ülkemiz parlak değil..resmen psikolojim bozuldu
evet arkasında bir şeyler çıkabilir,ne çıkarsa çıksın aranan 3,5 yaşındaki bir bebek.zengin diye aranmasın mı,ne güzel halkımız duyarlı.bir tweetle örgütlendiler.o kayıp çocuklar için de aramalar yapıldı.ben soy adına dem vurmanızı da anlamadım kayıp bir çocuk için:44:
Bulunacagina inaniyotum. Ailesi zengin olabilir fakar sonucta aranan bir "COCUK"
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?