Bir günde 2 bebek haberi
Allah'ım ikisini de korusun, analarına babalarına bağışlasın, Pamir bebekten hala bir haber yok değil mi
Bir ihbar gelmiş şimdi Afad oraya doğru yola çıkmış twitterdan takip ediyorum ben
Bir ihbar gelmiş AFAD'la gidiliyormus.Dua edelim hem o olsun hem sağ sağlim bulunsun.Allahım lütfen.
Güzel haberleri gelir inşaallah, haberleri bizimle sıcağı sıcağına paylaşın, of yaa bebek arabasından düşen bebeğin annesinin feryatları da hala kulağımda
Güzel haberleri gelir inşaallah, haberleri bizimle sıcağı sıcağına paylaşın, of yaa bebek arabasından düşen bebeğin annesinin feryatları da hala kulağımda
Maalesef küçük çocuklar evden çıkabiliyor , kapıyı kilitli tutmak lazım .pamir iki gün öncede evden kaçmaya çalışmış babası hemen dışarda bulmuş
ama şimdiki olay çok tuhaf
küçücük çocuk nasıl kaçabilirki bu şekilde
umarım biri kaçırmamıştır
çok üzüldüm
Maalesef küçük çocuklar evden çıkabiliyor , kapıyı kilitli tutmak lazım .
2 sene evvel kapıyı sanki biri eliyle vuruyor gibi hissesince kapıyı açtım . Küçük bir kız çocuğu 2 yaşlarında galiba. Kapıyı açmamla eve girdi . Beni görünce şaşırdı . Yüzü falanda makyaja bulanmış . Neyse ben kapıda bir yandan çocuğu konuşturmaya çalışırken , bir yandan polisi mi arasam falan diye düşünüyorum . Sonra binadan bir sesler geldi . Babası binada yalın ayak kızını arıyor . Ufaklık evdekiler uyurken önce makyaj yapmış sonra dışarı çıkmış . Daireleri bizimkiyle aynı sırada olunca , eve dönerken bizim kapıyı çalmış.
İnşallah Pamir bebekte bulunur hemen .
umarım bulunur
geçen bi çocuk kaçırılıp ölü bulunmuştu
o sebeple korkuyorum artık
kiminle karşılaşacağı belli değil çocukların maalesef
Böyle haberlerde kafayı yiyecek gibi oluyorum.Zaten kaygı bozuklugu var pimpiriklik en üst seviyede.Bak şimdi oturur ya yegenım olsaydı o düşen diye kafamda canlandırıp deliririm ben şimdi.Allahım sabır ver ailelerine sabırr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?