3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Semiramis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
3.545
1.688
248

Sabah saatlerinde, Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor. Arama çalışmalarına Jandarma, itfaiye ve belediye ekipleri devam ediyor.

Sarıyer Zekeriyaköy Fesleğen Sokakta
bulunan evinden anne ve babası uyurken tek başına çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'ten haber alınamıyor. Saat 09.00 sıralarında çocuğunun evde olmadığını farkeden baba Serdar Dikdik olayı polise ve jandarma ekiplerine haber verdi. Babanın ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri küçük Pamir'i bulmak için çalışma başlattı. Önce yakın alanlar arandı. Daha sonra ormanlık alana giren jandarma ekipleri küçük

çocuğu aramaya devam ediyor. Bir yandan da üst sokakta bulunan su kuyusu çocuğun içine düşme ihtimaline karşı itfaiye ekipleri tarafından boşaltılıyor.

"PAMİR ORMANLIK ALAN DAHİL HER YERDE ARANIYOR"

Sabah evde uyudukları sırada çocuğunun evden ayrıldığını söyleyen acılı baba Serdar Dikdik “Çocuğumuz evin kapısını açarak evden kaçmış. Sabah 9.30'dan itibaren yok. Polis Jandarma herkes arıyor. Çocuğumu görenlerin, duyanların haber vermesini bekliyoruz" dedi.

Çocuğunun 3,5 yaşında olduğunu üzerinde uyku tulumu ile ayakkabısız olarak kayıplara karıştığını belirten baba, “Polise Jandarmaya haber verdik. Pamir ormanlık alan dahil her yerde aranıyor. Sosyal medyada da duyuru yaptık. Herkesten yardım bekliyoruz “ diye konuştu.

AKUT EKİBİ DE ARAMALARA BAŞLADI

Olayı haber alan AKUT ekibi de saat 16.00 sıralarında aramalara katıldı. (DHA)

http://www.mynet.com/haber/yasam/sariyerde-seferberlik-1156753-1

Son düzenleme:
Ins bulunur ah be kuzu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu çocugu bulun.Şu çocugu sağ sağlim bulun 2 yasındaki yegenimi koyuyorum aynı duruma aklıma mukayet olamiyorum.

Baba sürekli twet atarak yardım istiyor
Çocuk malesef konuşamıyormuş , bulundukları yer bahçeli müstakil evlerin yoğunlukta olduğu bir lokasyon
Havada karardı
Allah yardımcıları olsun, biran evvel bulunur inşallah yavru

İnşallah bir an evvel , sağ salim bulunur yavru . Konuşamaması da kötü .
Çok üzüldüm .
Bdv daha aktif oraya da mı konu açılsa acaba ?

Pamir için Akut 22:00'de ormanda gönüllülerle arama başlatacak... Gelenlerin yanında su ve fener bulundurmasını istiyor.
Bahçeşehir Üniversitesi Arama ve Kurtarma Birimi de devreye girdi.

Son düzenleme:
Kayip acisi olum acisindan beter derler. Insallah bir an once bulunur. Insallah bir manyagin eline gecmemistir. ya da organ mafyasinin.. Insan en cok bundan korkuyor... Keske elimden birsey gelseydi..

Bir günde 2 bebek haberi
Allah'ım ikisini de korusun, analarına babalarına bağışlasın, Pamir bebekten hala bir haber yok değil mi

Bir ihbar gelmiş şimdi Afad oraya doğru yola çıkmış twitterdan takip ediyorum ben

Bir ihbar gelmiş AFAD'la gidiliyormus.Dua edelim hem o olsun hem sağ sağlim bulunsun.Allahım lütfen.

pamir iki gün öncede evden kaçmaya çalışmış babası hemen dışarda bulmuş
ama şimdiki olay çok tuhaf
küçücük çocuk nasıl kaçabilirki bu şekilde

umarım biri kaçırmamıştır
çok üzüldüm

Bir ihbar gelmiş şimdi Afad oraya doğru yola çıkmış twitterdan takip ediyorum ben

Bir ihbar gelmiş AFAD'la gidiliyormus.Dua edelim hem o olsun hem sağ sağlim bulunsun.Allahım lütfen.

Güzel haberleri gelir inşaallah, haberleri bizimle sıcağı sıcağına paylaşın, of yaa bebek arabasından düşen bebeğin annesinin feryatları da hala kulağımda

Güzel haberleri gelir inşaallah, haberleri bizimle sıcağı sıcağına paylaşın, of yaa bebek arabasından düşen bebeğin annesinin feryatları da hala kulağımda

İhbar doğru değilmiş boş çıkmış, bulunamamış hala

Son düzenleme:
Evde gözünün önünde Bir an kaybolsa deli oluyoruz. Allah yardımcıları olur Bir an evvel bulunur Inşallah.

Böyle haberlerde kafayı yiyecek gibi oluyorum.Zaten kaygı bozuklugu var pimpiriklik en üst seviyede.Bak şimdi oturur ya yegenım olsaydı o düşen diye kafamda canlandırıp deliririm ben şimdi.Allahım sabır ver ailelerine sabırr.

Maalesef küçük çocuklar evden çıkabiliyor , kapıyı kilitli tutmak lazım .
2 sene evvel kapıyı sanki biri eliyle vuruyor gibi hissesince kapıyı açtım . Küçük bir kız çocuğu 2 yaşlarında galiba. Kapıyı açmamla eve girdi . Beni görünce şaşırdı . Yüzü falanda makyaja bulanmış . Neyse ben kapıda bir yandan çocuğu konuşturmaya çalışırken , bir yandan polisi mi arasam falan diye düşünüyorum . Sonra binadan bir sesler geldi . Babası binada yalın ayak kızını arıyor . Ufaklık evdekiler uyurken önce makyaj yapmış sonra dışarı çıkmış . Daireleri bizimkiyle aynı sırada olunca , eve dönerken bizim kapıyı çalmış.

İnşallah Pamir bebekte bulunur hemen .

umarım bulunur
geçen bi çocuk kaçırılıp ölü bulunmuştu
o sebeple korkuyorum artık
kiminle karşılaşacağı belli değil çocukların maalesef

umarım bulunur
geçen bi çocuk kaçırılıp ölü bulunmuştu
o sebeple korkuyorum artık
kiminle karşılaşacağı belli değil çocukların maalesef

Haklısın ama
Umarım iyi haberlerini alırız , kötü düşünmek istemiyorum .

Benim de elim ayağım titriyor, panik insanım

Twitterda fenerle arama yapılacak gönüllü arıyoruz diye çağrı yapıyorlar orda gördüm ciğerim yandı inşallah biran önce bulunur bir çocuk nereye gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…