Merhabalar,
Oğlum 35 aylık, hala konuşmuyor. Çok güzel anlıyor, bazen işine geleni anlıyor gelmeyeni anlamamazlıktan geliyor. İşaretlerle, el kol hareketleriyle herşeyi anlatıyor. Oğlum o ne? diye soruyorum yanıt yok. Bağırarak "eyyy, hııı,ııııı, heyyy" gibi sesler. Bazen bab-ba bab bab..anne diyor. Çay ister misin? sorusuna "çaaaay" demiş, ben yoktum yanında annannesi ve dayısı şahit. Bir kez de birşeyi isterken benim elimden, "veee" dedi yani ver demek istedi. Sürekli tv açık oluyor. Çizgi film kanalları daha çoğunlukla açık ama annem dizi de izliyor. Her şeyi ile o ilgilendiği için, bazen benim söylediklerime bozuluyor ve gel de işten eve sen konuş veya ben sizinle sürekli konuşmadım bile siz kendi başınıza konuştunuz, diyor..Aramızda bu tür tartışmalar yaşıyoruz. Tıp Fakültesinde çocuk psikiyatriye götürmüştük ve bir süre oyun oynadılar. Göz teması çok güzel, bir sorunu yok ama kreşe oyun saatlerine gönderin diye tavsiye ettiler. Gönderdik, soğuk kış günlerinde ve diğer çocuklardan hastalık kaptı. Acile götürdük bir kaç kez, sonrası malum o kreşe hiç göndermedik ve evde yaz gelene dek bekleyelim kararı aldık. Bu arada babası ile boşandım, görüşmüyoruz. Ramazanda memlekete gittiler, belki yeğenlerle ve kalabalık ortamda kelime öğrenir diye düşündüm. Çay diye zaten orada söylemiş..Yeni randevu aldım, Tıp Fakültesinden. Bakalım ne diyecekler, çok merak ediyorum.:18: