- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
- 318
Bu çok doğal herşeyi anlar bilir özel yetenekleri olabilir yaramazlığına kızdığınızda bırakıp gider kızar duyma problemi yok..bana otizm olabilir gibi geldi. Siz her ihtimale karsı tv izlemesine musade etmeyin ve özel eğitime ne kadar erken baslarsnız o kadar iyi olur tabi en iyisini doktorlar bilir hakkınızda hayırlısı..
Eki Görüntüle 859410 buda oglum caner
iletisim.eksikligi-zaten dawn sendromunin 7.evresiymis.doktor erken getirdigim icin belki duzelebilir dedi.Rabbim tum annelerin yardimcisi olsun.
biziim burada kreş yok,anasınıfı 3yaş 7 aylık çoçukları kabul edermi bilginiz varmı
iyi de bu fotodaki çocuk downlu değil ki ben doktorun ne dediğıini anlayamadım.
yani bu sendromun fiziksel görüntüsü nettir dışaran gören insanlar bile fark eder bunu.
yani tanısı down sendromu mu?
doktor bana dawn sendomunun 6-7 arası oldugunu söyledi,iletişimsizlik problemi var dedi erken getirdigimi özel egitime başlatmamı söyledi cuma günü ankara ya hacettepe ye rapor almaya gidecez ondan sorada özel egitime başlayacak,düzelmemesinden cok korkuyorum Rabbim yardımcım olsun
Maşallahhh..Rabbim size bağışlasın..Benzemiyor tabiki..Benim kardeşim de 4 yaşında tek tük konuşuyor,cümle kuramıyor..
erkek arkadaşım 4 yaşına kadar hiç konuşmamış,şimdi çenesi durmuyor :) merak etmeyin inş konuşucaktır kısa zamanda.
arkadaşlar oglum caner 3yaş 7 aylık hala konuşamadı,hacettepe hastanesine götürüyorum,tedavi devam ediyor şimdilik iletişimsizlik tehşisi koydular özel egitim merkezine götürmem için rapor verecekler kreşe göndermem lazımmış,zekası çok iyi yürümesi 19 aylıkken oldu,bunun gibi durumlarlakarşılaşan varmı bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum
Canım göz teması nasıl? Adı söylendiğinde dönüp bakar mı hemen. Çok TV izliyor mu? İzlettirmemeye çalışın izleyecekse de birlikte konuşarak anlatarak izlettirin. Geçmiş olsun inşallah önemli bir durum değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?