arkadaşlar oglum caner 3yaş 7 aylık hala konuşamadı,hacettepe hastanesine götürüyorum,tedavi devam ediyor şimdilik iletişimsizlik tehşisi koydular özel egitim merkezine götürmem için rapor verecekler kreşe göndermem lazımmış,zekası çok iyi yürümesi 19 aylıkken oldu,bunun gibi durumlarlakarşılaşan varmı bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum
Benimde yegenim suan 4 yasinda ve yeni konusmaya basladi hani biseler geveliyoduda konusamiyodu ablam cok doktora cocuk psikatrina goturdu ama bisey cikmadi cok sukur bence iletisimsizlik falan bosuna evham yapmayin dokyorlarla cocugu bunaltmayin konusur elbet siz bol bol konusun ilgi gosterin. Benim babamida kucugu konusturmaya calisirmis geneik de olabiiyor :)
skmayn caninizi doktor doktor kosup ablam gibi evhamda yapmayin :)
yegenim tek buyudu bide bakiciyla falan. Ablam aldi yegenimi kocasinin genis ailesinin ortasina birakti alin bakin dedi cocuk konusmayada yemek yemeyede orda basladi inanin..
Kres cok iyi olur ygenim iki uc gun gitmisti o bile degistirmisti
evde 2 ablası var biri 13, biri 5 yaşında onlarla cok güzel oynuyor fakat sokakta başka cocuklarla oynamıyor,herşeyi işaretle anlatıyor inşallah doktorlar yanılırda sadece geç konuşma sorunu cıkar,inanın çok korkuyorum
evde 2 ablası var biri 13, biri 5 yaşında onlarla cok güzel oynuyor fakat sokakta başka cocuklarla oynamıyor,herşeyi işaretle anlatıyor inşallah doktorlar yanılırda sadece geç konuşma sorunu cıkar,inanın çok korkuyorum
Bu söylediklerinizde otizmin belirtileriyle uyusanlar var bi arastırın isterseniz.otizm teşhiside duyma sorunu varmış gıbı başlar halbuki işitme problemi değil çocukta iletişim kurma isteği olmamsındandır. Özel eğitim ve erken teşhisle yaşıtlarına yetişebilir ama yinede bi arastırın sadece bi tahmin.
arkadaşlar oglum caner 3yaş 7 aylık hala konuşamadı,hacettepe hastanesine götürüyorum,tedavi devam ediyor şimdilik iletişimsizlik tehşisi koydular özel egitim merkezine götürmem için rapor verecekler kreşe göndermem lazımmış,zekası çok iyi yürümesi 19 aylıkken oldu,bunun gibi durumlarlakarşılaşan varmı bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum
baba, aye ,1,2,3,4, diye canı isterse söylüyor biz konuş diye yalvarsakta konuşmuyor kendi istedigi zaman konuşuyor,istediklerini işaretle anlatıyor,doktorlar iletişim eksikligi var özel egitime göndermen lazım dediler rapurun cıkmasını bekliyoruz,ayrıca yönetici arkadaşlar konumu bir derdim var yerine 2 günlügüe olsun taşırlarmı benim için çok önemli orayı herkes görüyor daha cok fikir edinip ogluma faydalı olurum
benim korkumda otizim inşallah deyildir,evde bizimle konuşmaması dışında sorunu yok bizimle iletişim kuruyor ,adıyla cagırdıgımda bakmıyor fakat yaramazlık yaptıgında cııs dedigide arkası dönük te olsa duyuyor hemen oradan uzaklaşıyor.bilemiyorum vurdumduymazlıkta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?