- 31 Ağustos 2017
- 2.764
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Saripapatya060844
-
Kızlar merhaba deneyimli anneler bana yardımcı olabilir mi kafam bu konuda çok karışık. Bebeğim üç buçuk aylık ve ben sünneti yaptırmalı mıyım yoksa büyüdüğünde mi yaptırmalıyım hangisi daha doğru oluyor kaç aylık ya da kaç yaşında yaptırmak en iyisi sizce
Dini boyutu malum doktor değilim tıbbi olarak açıklayamam ancak benim oğlum 2.5 aylıkken geceleri sürekli ağlıyordu sık idrar yolu enfeksiyonu geçirmesiymis sebebi doktor sünnet ettirmemizi önerdi idrar yolu enfeksiyonunu önlermiş.O kadar zorduki her gece 5 lere kadar bebeğin ağlaması doktor diyorsa yapalım dedik ve yaptık.Sıkintımiz azaldı ama sünnetten mı yoksa zaten çocuk büyüyor ondanmı bilemem.Doktorumuzun yalancısıyımNeden olmalı bana lütfen tıbbi bir şekilde anlatabilir misiniz detaylı?
Ya konu sahibi sizce ne zaman yaptırayım diyor.. Sizin inancınız ne, yaptırayım mı yaptırmayayım mı demiyor.. Allah insanı kusursuz yaratmış evet.. O zaman bu mantıkla bayanlar da başörtüsüz doğuyor, takmasınlar.. Ne bileyim çıplak doğuyoruz giyinmeyelim.. Herkes inancına göre yaşar.. Müslüman kişilerin inancına göre de erkekler sünnet olur..
Musluman diyorsunuz bacim olmayanin oyle dertleri de yok tabi.Ya konu sahibi sizce ne zaman yaptırayım diyor.. Sizin inancınız ne, yaptırayım mı yaptırmayayım mı demiyor.. Allah insanı kusursuz yaratmış evet.. O zaman bu mantıkla bayanlar da başörtüsüz doğuyor, takmasınlar.. Ne bileyim çıplak doğuyoruz giyinmeyelim.. Herkes inancına göre yaşar.. Müslüman kişilerin inancına göre de erkekler sünnet olur..
o zaman üç buçuk ay çok iyi değil mi henüz dönmelere falan da başlamamiskenNe kadar ufakken o kadar iyi. Ben 11 aylıkken yaptırdım o bile zor oldu. Hareketlenmeden yaptırılmalı kesinlikle...
Baştan sona kısaca anlatır mısınız nasıl oluyor nereden randevu alınıyor nasıl bir süreç nelere dikkat etmeliyim önerileriniz nelerdirBen 15 gün evvel yaptırdım. 3 aylıktı. Güyet kolay oldu ilk zamanlar üzüldüm kıyamadım ama şuan iyileşti bile. Lokal anestezi oldu 45 dk falan sürdü. İlk 3 4 gün fitil attık ağrısı olmasın diye
Ayy harikasınız aynen öyle ya konuyu nasıl da saptirdilarYa konu sahibi sizce ne zaman yaptırayım diyor.. Sizin inancınız ne, yaptırayım mı yaptırmayayım mı demiyor.. Allah insanı kusursuz yaratmış evet.. O zaman bu mantıkla bayanlar da başörtüsüz doğuyor, takmasınlar.. Ne bileyim çıplak doğuyoruz giyinmeyelim.. Herkes inancına göre yaşar.. Müslüman kişilerin inancına göre de erkekler sünnet olur..
Ben 3 aylıkken yaptırdım küçük oğlumu.. büyüğü de 6 yaşında yatırmıştım.. bana dediği madem bebekken yapılıyordu niye benim büyümemi beklediniz??Kızlar merhaba deneyimli anneler bana yardımcı olabilir mi kafam bu konuda çok karışık. Bebeğim üç buçuk aylık ve ben sünneti yaptırmalı mıyım yoksa büyüdüğünde mi yaptırmalıyım hangisi daha doğru oluyor kaç aylık ya da kaç yaşında yaptırmak en iyisi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?