- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
- Konu Sahibi Saripapatya060844
10 günde tamamen iyileşti dikişler filan da düştü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kimisi de erkeklerin iki tane anı biriktirdiği zaman oluyor askerlik ve sünnet ileride arkadaşlarına anlayabileceği o yüzden çok kararsız kaldım ya büyüyünce bana kızarsa keşke buyukken olsaydım derse
Neden olmalı bana lütfen tıbbi bir şekilde anlatabilir misiniz detaylı?İyi hoş diyorsunuz da toplumsam tabu su bu nasıl karşılanır Türkiye de böyle şeylere yer yok mutlaka sünnet olmalı
100 tane beğenme hakkım olsa beğeneceğim.İnsan bunu bebeğine neden yapar ?
Batır desem parmağına iğne batıramazsınız
Ama vücudunun bir organını, onun onayı olamadan, dönüşümsüz olarak değiştireceksiniz
Bu hakkı ebeveynlere kim verdi ?
Bir de bu konu üzerine psikoloji konuşulmuyor mu tüylerim diken diken oluyor
Yahu bende bilmiyorum o yüzden fikir almaya çalışıyorum ya ne yapmam gerektiği hakkındaNeden olmalı bana lütfen tıbbi bir şekilde anlatabilir misiniz detaylı?
Hic iyi bir sunnet anisi olan erkek tanimadimYa kimisi de erkeklerin iki tane anı biriktirdiği zaman oluyor askerlik ve sünnet ileride arkadaşlarına anlayabileceği o yüzden çok kararsız kaldım ya büyüyünce bana kızarsa keşke buyukken olsaydım derse
+1 valla illa yeni şeyler çıkartacaklar orayaYa konu sahibi sizce ne zaman yaptırayım diyor.. Sizin inancınız ne, yaptırayım mı yaptırmayayım mı demiyor.. Allah insanı kusursuz yaratmış evet.. O zaman bu mantıkla bayanlar da başörtüsüz doğuyor, takmasınlar.. Ne bileyim çıplak doğuyoruz giyinmeyelim.. Herkes inancına göre yaşar.. Müslüman kişilerin inancına göre de erkekler sünnet olur..
Hiç ama ne yaniYa konu sahibi sizce ne zaman yaptırayım diyor.. Sizin inancınız ne, yaptırayım mı yaptırmayayım mı demiyor.. Allah insanı kusursuz yaratmış evet.. O zaman bu mantıkla bayanlar da başörtüsüz doğuyor, takmasınlar.. Ne bileyim çıplak doğuyoruz giyinmeyelim.. Herkes inancına göre yaşar.. Müslüman kişilerin inancına göre de erkekler sünnet olur..
sünnet farz mı peki? Adı üzerinde sünnet yani...Ya konu sahibi sizce ne zaman yaptırayım diyor.. Sizin inancınız ne, yaptırayım mı yaptırmayayım mı demiyor.. Allah insanı kusursuz yaratmış evet.. O zaman bu mantıkla bayanlar da başörtüsüz doğuyor, takmasınlar.. Ne bileyim çıplak doğuyoruz giyinmeyelim.. Herkes inancına göre yaşar.. Müslüman kişilerin inancına göre de erkekler sünnet olur..