Arkadaşlar merhaba,
Benim ilk bebeğim tecrübesizim bir hayli ve de evhamlı bebeğim 3.500 kilo doğdu çıkarken 3.300 idi. Boyu 52 cm. Şuan 3.5 aylık 6 kilo 63 cm. Doktor iyi diyor fakat gözüme gerçekten zayıf geliyor. Çok kınardım böyle anneleri ama yanlış mı düşünüyorum sizce?
Evet çok şükür sağlıklı o en önemlisi ama kendi annem sürekli zayıf dediği için sanırım bu şekilde düşünüyorum. İma ediyor kayınvalidem de tam tersi iyi diyor
Eltimin bebeği 1 yaşına girmek üzereyken (bebek kilolarından anlamam o yüzden sallıyorum) 7 kiloydu. Birkaç gün sonra kaynım "tartalım şu kızı 8 olmadıysa sana bırakıcam anne" demişti. Şaka yollu tabii ki ama şişman bebek seviyormuş :)) halbuki normalmiş kilosu doktora göre. Kayınvalidem de eşimi ve abisini öyle büyütmüş o yüzden size de annenizden geçti muhtemelen, doktor iyi dediyse çok zorlamayın bence.
Kızım 3 aylık ve en son kontrolümüzde 5100g dı boyu da 60cm. Zayıf görünebilir ama bence çok takmayın doyuyorsa idrarını yapıyorsa sıkıntı yok doktor da zaten demiş normal diye bebekler böyledir bazı aylar çok alırlar bazı aylar az alırlar.