- 27 Ocak 2021
- 14
- 1
- 36
- 31
- Konu Sahibi Esmer guzel
-
Damakları kaşınıyor muMrb bayanlar bebeğim 3.5 aylık oldu ama aşırı huzursuz sürekli ağlıyor uykuya geçişlerde ağlıyor sürekli evin içinde gezdiriyorum ama ondan da sıkılıyor yine ağlıyor yatırıyorm o zaman feryat figan napıcamı şaşırdım bi önerisi olan var mı
Gazı vardır. Alerjik de olabilir. Emerken kavga ediyor gibi çırpınıyor mu
O zaman mutlaka karnında sancısı vardır. Emerken bebeklerin bağırsak hareketliliği artar. Gaz, ağrı nesi varsa emerken katlanır sancısı. Siz inek sütü alerjisini araştırın, diyet deneyin mutlaka. Sorun alerjiyse diyetle beraber bebeğiniz düzelir inşallah. Benim çocuğum da anlattığınız gibiydi, devamlı kucaktaydi, uyumazdi. Diyetle beraber düzelmisti.Kendini geri
Atıyor
O zaman mutlaka karnında sancısı vardır. Emerken bebeklerin bağırsak hareketliliği artar. Gaz, ağrı nesi varsa emerken katlanır sancısı. Siz inek sütü alerjisini araştırın, diyet deneyin mutlaka. Sorun alerjiyse diyetle beraber bebeğiniz düzelir inşallah. Benim çocuğum da anlattığınız gibiydi, devamlı kucaktaydi, uyumazdi. Diyetle beraber düzelmisti.
Yok kolik değil bebeğim iki aylık aşıdan sonra bi huyu değişti ama 4 gün dür çok sıkıntı çekiyorumGaz olabilir mi? Aslında ağlama şeklinden anlarsınız, benim kızım kolikti
Hergün dışarı çıkıyorz evet sarı loş ışık da uyutuyorum uykuya geçişten önce banyo yapıyz ama gece değilGün içinde dışarı çkıp hava aldırıyor musunuz? Uyku geçişlerinde hafif loş ortam kullanır mısınız?Gece uykusuna geçişten önce banyo ve masaj yapar mısınız? Sizin stres seviyeniz nedir?
Elleri ağzından çıkmıyor hiç biraz kaşır gibi yaptım güldü ama bilmiyorumDamakları kaşınıyor mu
Bizde öyleyiz elini ağzından çekince sinirleniyor. Damakları kaşınmaya başladı huzursuzluk normal gibiElleri ağzından çıkmıyor hiç biraz kaşır gibi yaptım güldü ama bilmiyorum
Gece uykusunu karanlıkta gündüz uykusundada fon perdeniz varsa onlarla loş bir ortam yaratın. Emerken kendini geri atıryor demişsiniz. Tazyik olabilir sütünüzde bir de burnu tıkalı olabilir her gün serum fizyolojikle açmanız iyi olurHergün dışarı çıkıyorz evet sarı loş ışık da uyutuyorum uykuya geçişten önce banyo yapıyz ama gece değil
Elleri ağzından çıkmıyor hiç biraz kaşır gibi yaptım güldü ama bilmiDamakları kaşınıyor mu
Ne kadarlık sizinkiBizde öyleyiz elini ağzından çekince sinirleniyor. Damakları kaşınmaya başladı huzursuzluk normal gibi
Bazen unutuyorum vermeyi de verirsem dw sabah vermeye çalışıyorumBir de d vitamini kullanıyordur onu sabah erken saatlerde verin öğleden sonraya ya da akşam ğstüne sarkınca hem emilimde hem de uykuya geçişte etki ediyor
Teşekkür ederim canım sağolasın desteğin içinGece uykusunu karanlıkta gündüz uykusundada fon perdeniz varsa onlarla loş bir ortam yaratın. Emerken kendini geri atıryor demişsiniz. Tazyik olabilir sütünüzde bir de burnu tıkalı olabilir her gün serum fizyolojikle açmanız iyi olur
3 aylık canımElleri ağzından çıkmıyor hiç biraz kaşır gibi yaptım güldü ama bilmi
Ne kadarlık sizinki
Unutmayın alarm falan kurun d vitamini çok önemli. Kansızlık ya da kandaki vitamin oranlarıda etkiliyor bu huzursuzlukları. Siz kendi stresiniz varsa onu azaltmaya çalışın.Bazen unutuyorum vermeyi de verirsem dw sabah vermeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?