3,5 aylık bebeği biberona alıştırma... Lütfen yardım edin :(

Kızım 28 haftalık doğdu hastanede hızlı akışlı biberona alışmıştı ama içemiyordu. Eve gelince avent denedim yok asla içemedi. Benim sütüm az olduğu için mama vermem gerekiyordu hızlı akışlı bi biberon aldım ama içemedi lansinoh aldım onunla içiyor sadece. Avent meme gibi ağzı doldurmuyor bence ondan içmedi. Lansinoh öyle değil ağzını memeye açar gibi yapıştırabildiği için sadece onla içebildi. Paşabahçe cam biberona da lansinoh uçlar tam uyuyor kızlar aklınızda olsun Paşabahçe biberonlar gerçekten uygun ve kırılmadı

Reactions: Gao
Olumsuz bir yorum yapmis olmak istemem ama genelde biberon daha kolayina geliyor bebeklerin alistilar mi birakmiyorlar demelerine ragmen oglum ne emzik ne biberon asla kabul etmedi. Sadece meme istiyordu. Bir donem meme reddi yasadik 4.ay civari. O donemde neler neler denedim yine olmadi. Uyku sersemiyken emzirmeye calisiyordum karni doyucak kadar en azindan. Sonra dondu memeye 2 yil birakmadi. Umarim bir yolunu bulursunuz ben bulamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…