- 2 Ekim 2023
- 814
- 1.612
- 33
- 28
- Konu Sahibi kedileriseviyorumm
-
Of ümitliydim alır belki diye. Emzik alıyor mu peki?İki çocuğumda 2 aylıkken biberonu bıraktı. Bizde anne sütüde yoktu. Mamayı biberonla damağina sıkarak besledim 2,5 yıl. Küçüğü hala o şekilde besliyorum 8,5 aylık
anlıyorum. çok sabır işi gerçekten annelik... bizde ağzına sıkıyoruz ama yutmayı unutmuş gibi davranıyor. ne yapacağımızı şaşırıyoruz gerçektenİki çocuğumda 2 aylıkken biberonu bıraktı. Bizde anne sütüde yoktu. Mamayı biberonla damağina sıkarak besledim 2,5 yıl. Küçüğü hala o şekilde besliyorum 8,5 aylık
beni reddetmiyor. maşallah aşırı meme düşkünü bir bebek. geçen gün evden 7 saat çıktım. eşim biberon ile denedi. sadece ağzına sıkma ile 25 cc kadar içmiş. ben gelince memeyi bırakmadı saatlerceTakipteyim. Bizimki de almıyor biberon. Kolay akışlı bir taneyle belki ikna edebilirsiniz gibi geliyor bana. Ama sizi reddebilir mi bu durumda?
şahsen benim bebeğim yoğun bakımdan sonra 1 ay aldı. sonra bir bıraktı bırakış o bırakış...Of ümitliydim alır belki diye. Emzik alıyor mu peki?
Yaaa o hangi biberon lütfen söyleyin bana da çünkü nolcak böyle bilmiyorumBenimki hiç almadı biberonu. Sütümü sağıp verdiğimde sevmiyor. Kaşık biberon almıyor. Wee baby nin hızlı akışlı biberonunu aldık eczaneden. Lansinohu öneriyorlar meme ucuna benziyormuş, büyüyüp küçülüyormuş. Onu mu denesek?
Avent hiç almadı benimki de bu arada.
Şu an başka bir konuda sordum. Size dönerimYaaa o hangi biberon lütfen söyleyin bana da çünkü nolcak böyle bilmiyorum
Çok teşekkür ederimŞu an başka bir konuda sordum. Size dönerim
Ay çok teşekkür ederim hemen sipariş veriyorum inşallah bundan yana yüzümü güler yoksa ben evde yokken aç bırakacak kendini
Evet ikiside emzik alıyordu.Of ümitliydim alır belki diye. Emzik alıyor mu peki?
Merak etmeyin beslemenin bir yolu bulunuyor, siz stres yapıp kendinizi yıpratmayın. Öyle böyle büyüyorlarAy çok teşekkür ederim hemen sipariş veriyorum inşallah bundan yana yüzümü güler yoksa ben evde yokken aç bırakacak kendini
Ne emzik ne biberon aldırabildim. Mememi çiğniyorEvet ikiside emzik alıyordu.
Tavsiye ettiğiniz emzik var mı?Ne emzik ne biberon aldırabildim. Mememi çiğniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?