3,5 aylık bebeği biberona alıştırma... Lütfen yardım edin :(

kedileriseviyorumm

Aktif Üye
Pro Üye
2 Ekim 2023
814
1.612
33
28
İyi akşamlar hanımlar, güzel anneler
Bebeğim prematüre, 30 haftalık doğdu. Yoğun bakım sürecinde ng ile beslendi. 40. günde emzik ve biberon desteği ile emmeyi öğrendi ve 45. günde taburcu oldu. Eve geldiğinde de 1 ay biberon ile beslenme devam etti. Sonrasında kendi de çok istekli olduğu için memeye geçtik...
Bir ay sonra işe başlayacağım, yarım gün kadar olamayacağım yanında. Çalışmamam gibi bir şey söz konusu değil, şartlar maalesef...
Bebeğim şu an sanki hiç biberon ile emmemiş gibi davranıyor. Asla kabul etmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. İki biberon denedik. Ben silikon meme ucu ile emzireyim ona alışsın dedik ama ona da pek yanaşmadı.
Tecrübesi olan, faydasını gördüğü bir yöntem olan varsa lütfen bana da anlatırsa çok sevinirim

Takipteyim. Bizimki de almıyor biberon. Kolay akışlı bir taneyle belki ikna edebilirsiniz gibi geliyor bana. Ama sizi reddebilir mi bu durumda?

İki çocuğumda 2 aylıkken biberonu bıraktı. Bizde anne sütüde yoktu. Mamayı biberonla damağina sıkarak besledim 2,5 yıl. Küçüğü hala o şekilde besliyorum 8,5 aylık
anlıyorum. çok sabır işi gerçekten annelik... bizde ağzına sıkıyoruz ama yutmayı unutmuş gibi davranıyor. ne yapacağımızı şaşırıyoruz gerçekten

Takipteyim. Bizimki de almıyor biberon. Kolay akışlı bir taneyle belki ikna edebilirsiniz gibi geliyor bana. Ama sizi reddebilir mi bu durumda?
beni reddetmiyor. maşallah aşırı meme düşkünü bir bebek. geçen gün evden 7 saat çıktım. eşim biberon ile denedi. sadece ağzına sıkma ile 25 cc kadar içmiş. ben gelince memeyi bırakmadı saatlerce
kolay akış derken hangileri öyle acaba? philips avent en iyisi dediler onu aldık ama öğürüyor resmen

Reactions: Gao
Benimki hiç almadı biberonu. Sütümü sağıp verdiğimde sevmiyor. Kaşık biberon almıyor. Wee baby nin hızlı akışlı biberonunu aldık eczaneden. Lansinohu öneriyorlar meme ucuna benziyormuş, büyüyüp küçülüyormuş. Onu mu denesek?
Avent hiç almadı benimki de bu arada.

Yaaa o hangi biberon lütfen söyleyin bana da çünkü nolcak böyle bilmiyorum
Bebişlerin kendi zevkleri var artık anaları düşünen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…