Bebek İkinci El 3-4 yas kız cocuk kıyafetlerı

elbıselerımız yenının aynısıdır 5er kere gırmıs gıymemıstır onunu ve arkalarını ayrı ayrı cektım.15 tl lerdır ayrıca LCW nın urunlerıdır.uykutulumumuzu cok kullandık fakat hıcbır deformasyon yoktur oda 15 tldır.
mor elbise ve çiçekli elbiseyi kaça sayarsın nereden göndereceksin

Evet olur hep söylüyorum uçuk fiyatlar verip dolapta bekleyecegine birinin bir isine yarasin bende faydalanayim.

Olur arkadasim ozelden görüşelim adresleri yazalim
Simdi arkadasim tamam dersen ben bugün ptt kargoya gidip elbiseleri vereceğim sende ister banka hesabima ister ptt ye parayi yatirirsin arzuna gore.ödemeli kargo var fakat çok uzun islemleri var bir kaç gün sürer dediler.oyuzlen banka yada pttye kaldik maalesef....

20 iyi fiyat olarak kahramanmaraştayım kızım 3,5 Yaşında
Simdi arkadasim tamam dersen ben bugün ptt kargoya gidip elbiseleri vereceğim sende ister banka hesabima ister ptt ye parayi yatirirsin arzuna gore.ödemeli kargo var fakat çok uzun islemleri var bir kaç gün sürer dediler.oyuzlen banka yada pttye kaldik maalese

Simdi arkadasim tamam dersen ben bugün ptt kargoya gidip elbiseleri vereceğim sende ister banka hesabima ister ptt ye parayi yatirirsin arzuna gore.ödemeli kargo var fakat çok uzun islemleri var bir kaç gün sürer dediler.oyuzlen banka yada pttye kaldik maalesef....
Kargo parası ne tutuyor acaba fazla ise hiçbir işe yaramıyor pahalıya geliyor

X