Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
montun tam olarak rengını soylemısınız lacıvertmı gırı mı bir sıkıntısı varmı bırde yıgenıme lazım kımseye ben cevap vermeden söz vermeyın yengeme bır gostereyım yarın cmtesı gunu yanıı sıze mutlaka donerım olur yada olmadı dıye ıyı aksamlar
montun tam olarak rengını soylemısınız lacıvertmı gırı mı bir sıkıntısı varmı bırde yıgenıme lazım kımseye ben cevap vermeden söz vermeyın yengeme bır gostereyım yarın cmtesı gunu yanıı sıze mutlaka donerım olur yada olmadı dıye ıyı aksamlar
bana mail adresinizi atın daha yakın fotolar göndereyim. güneş soldan vurduğu için resimlerde rengi değişik durmuş ama lacivert. hiç bir yerinde yırtık sökük yok.temiz kullandık. ayrıntılı resimleri de gönderirsem farkedersiniz. sahibinden.com dan birisi daha istiyor. ama pazartesiye kadar işlem yapamam zaten beklerim sizi.
size mail atmıştım ama ulaşmadı mı? video göndermiştim hem de...adresim sinerasgun@hotmail.com pazartesi sabahtan kargoya veririm. yarın malum kapalı.ptt kargo ile uygun oluyor..