- Konu Sahibi Cahide_Nazli
eveeettt aldım. şu anda karşımda duruyo minoxil :icecream: bi sabah bi akşam sürmeye başladım kaşlarıma. bakalım... gelişmeleri yazarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman canım dikkatli ol. hadi hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olurlar ve hiç dökülmezler.foto çekebilirsen gönder.senin adına çok sevindim walla
bunu özlemşm
sen mi ben mi canm yaaaa. ben de bu minoxil ile gözümün üstünde kahverengi bi çizgiye sahip oldm. aynen bende de daha yeni çıkan minicik olanlar var. uzasın daha ii olcak inşllah... a.s.
canm minoxil nasıl bşey
zararlı etksi varmı
benm sarımsakla çktı braz kaşım o aradaki boşlklarıda doldrmak istiyorm
ah gür kaşlar
çokmu şey istiyorz..
canım benim, minoksil 300 dozluk bi sprey.yani 300 fısfıslık. su gbi aynı. sürdğmz badem yağı vs gbi vıcık vıcık belli olmuyor. cilt onu emiyor. içinde felan da çok dkkatli kullann vs yazıo ama ben hiçbi olumsuz etkisini görmedm..minick çok ince bi pamuğa 1
2 defa sıkıyorum sonra onu kaşıma sürüyorum.1 sabah 1 akşam kullanyrm.. yerimseniben
ah gür kaşlaaarrrr. çok değil yaaaa
:smiley-cool:
Ben de badem yagi kullaniyorum artik hint yagiyla karistiricam, tabi ise yararsa...
Minoksil'in fiyati nedir? Nerelerde satilir?
32 tl, eczanelerde....:icecream:
Bayagi da tuzluymus yahu:çok üzgünüm:
öle. tuzlu. 55 tl ye de war