3+3+3

"Yini mi bıtı hıyrınlıgı bayiliciiim" diyenler onlayn mi niye haykiriyorsunuz millet, timurun filleri hesabi ver allahim ver, siz istediniz onlar da veriyor oh oh allah daim etsin..

Medineden sevgilerle..
ofish

5+3+3 'ün neyi vardı abilerim ablalarım?

3. yılın ha ilkokulmuş ha hazırlıkmış, 6. yılın ortaokulmuş, 9. yılın liseymiş ne fark ediyor, ne ne ne?

Ulan sistemde değişmesi gereken 10 yüz bin aksaklık var, millet 4*5=20 diyemeden liseden mezun oluyor (yeminne oluyor), biz neredeyiz la?

Şaka mısınız olum siz?

"Yini mi bıtı hıyrınlıgı bayiliciiim" diyenler onlayn mi niye haykiriyorsunuz millet, timurun filleri hesabi ver allahim ver, siz istediniz onlar da veriyor oh oh allah daim etsin..

Medineden sevgilerle..
ofish

Oha Umre'de misin :)))

Ivit umreye geldim Zeynur'um. Cok gunaha girdim tovbe edeyim didim :))) ama cok iyi geldi donuyorum yarin insallah..

Allah kabul etsin, darısı başıma.

Bu aralar AKP'ye söverken dinden çıktım diye endişelerim var, gidip bi resetleneyim ben de. Aminnnnn Allah'ım :)))

Medineden sevgilerle..
ofish

Adamların sistemleri mükemmel. Bunları örnek alan batı hayranılarına öpücükler...
Allah kabul etsin ayrıca. Herkese nasip olur inşallah.

Bizim en büyük sorunlarımızdan diğeri de kendini aydın sanan grup. Halbuki aydın dediğin:

“Aydın olmak, modaya uygun kıyafetler giymek ya da kolalı yakalık ve modern şapka takmak demek değildir. Halk size, iyi bir ücret almanız ve akşamları sözde okuma salonlarında kâğıt ve domino oynamanız için okutup terbiye vermedi. Siz halkın aklını, halkın iradesini ve enerjisini uyandırmak zorundasınız. Halkın fikrini uyandırmalısınız, köylüyü, işçiyi, toplumun alt tabakalarını nasıl iyi yaşanır, nasıl iyi yaşam koşulları yaratılır diye eğitmek zorundasınız.” (Beyaz Zambaklar Ülkesinde, 82)

http://www.gazetebilkent.com/2012/04/25/modern-bir-destan-beyaz-zambaklar-ulkesinde/

Allah kabul etsin, darısı başıma.

Bu aralar AKP'ye söverken dinden çıktım diye endişelerim var, gidip bi resetleneyim ben de. Aminnnnn Allah'ım :)))

Simdi soyle oluyooo, orta dogunun liderini olaraktan burada kimse bizi iplemiyo her yerde krallarinin fotolari asili, ben hemen tepkimi koydum tabisi eyyyyy suudlar bu ne aymazliktir didim onlar da affet apla diye gozyaslarina boguldular

Saka bir tarafa burada da kactigim ama golge gibi beni bulan yurdum insanina her sey hak bence.. bak egitim, saglik ne ka mikemmel..

Bu arada amiiiin insallah hemen sende geelirsin zeymurum burasi anlatilmaz yasanir..

Ivit umreye geldim Zeynur'um. Cok gunaha girdim tovbe edeyim didim :))) ama cok iyi geldi donuyorum yarin insallah..
Ooooooo sen medinedemisin haha sana kimin soyledigini bilmedigim gel barisalim artik sarkisini gonderoyorum Ramazani serifimz mubarek olsun bizlerede.dua et Bu mesaj asiri derecede menfaat icerir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…